Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


[OPEN] You can stand under my umbrella
https://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Icon_zpsjzpavsml.jpg

14
Beiden
Geen
avatar
Student


di mei 19, 2015 12:16 pm
Sinds ze hier was had ze pas echt beseft hoe groot de verscheidenheid in Astrals wel niet was. Natuurlijk kende ze enkele water stuurders, maar hier waren het er tientallen, in de onderbouw alleen al! En dan had je ook nog eens Astrals met beide energieën, Moyra vroeg zich ten zeerste af hoe dat moest zijn. Haar negatieve energiestroom voerde de boventoon in haar lichaam, volgens Isamu was dat een grapje van god, omdat ze zo'n geweldig positief kind was.

Maar vandaag werd echt een topdag voor water-Astrals, zo voorspelde zij. Niet omdat er een grote overstroming dreigde, dat gelukkig niet, maar het weer was ontzettend somber. Zonder jas op stap gaan zat er deze druilerige lentedag dan ook niet in. Maar dat hield haar niet tegen. Ze trok een rode trenchcoat aan over haar jurkje, die in theorie waterdicht zou moeten zijn. En voor de zekerheid nam ze ook maar haar paraplu mee. Met de punt van de plu tikte ze bij elke stap op de grond, het was precies de goede hoogte om als wandelstok te gebruiken. Ze miste nu enkel nog een monocle om een echte heer na te kunnen doen.

Toen ze Rikka High verliet was het nog droog, op de druppeltjes na die langzaam uit de bomen dropen. Maar nu ze in het park ronddwaalde begon het zachtjes te regenen. Vlug stak ze haar paraplu vooruit en duwde hem open. Gemoedelijk wandelde ze door de regen onder haar draagbare doorzichtige afdakje, kreeg spontaan allerlei paraplu gerelateerde liederen in haar hoofd. Het begon met een zacht gehum, maar algauw was ze in haar eentje het duet aan het repliceren. De spontaan aangepaste versie, dat dan weer wel. Alle feministen van Dünya zouden ontzettend trots op haar zijn.

''Loopt U zo alleen in de regen, mijnheer, mag ik U een eindje vergezellen?'' begon ze met haar hoge stem. ''Nou, daar ben ik eigenlijk tegen, mevrouw, dat zal ik U maar dadelijk vertellen.'' Zo laag en bars mogelijk speelde ze de stoere man. Stap stap, spetter spatter. De regen tikte steeds harder tegen haar paraplu, roffelde op het water van Lake Mesmore. Het was nu zodanig hard dat het modderige water uit de plassen zelfs een beetje tegen haar benen opspatte en haar schoenen vies maakte. Maar dat deerde haar niet, ze was niet van suiker. ''Pardon, meneer, het regent zo, kom geeft U mij een arm. Nou, het mag niet van m'n moeder, maar het is wel lekker warm!'' Af en toe schoot er een ongelukkige Astral voorbij, haastend door de regen. Niemand leek echt in een blije bui te zijn. ''Samen met U, onder een paraplu, wiedewiet, samen met U onder een paraplu.'' Nu hoefde ze eigenlijk alleen nog iemand te vinden om de rest van het liedje mee af te maken. Of om gewoon gezellig samen mee verder te wandelen, wie weet.

[Link liedje~]


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Vuur
avatar
Student


vr mei 29, 2015 6:37 pm
Met een dun wegwerp paraplu'tje boven haar hoofd zat Cynae op een van de bankjes in het park. Het grootste deel van het geld dat ze nog maar net had verdient was naar het plastic ding gegaan. Alsnog beter dan doorweekt raken door de regen. Ze was maar net het gebouw uitgelopen toen de eerste druppels vielen. Zodra het harder was gaan regen had ze in de eerste beste winkel waar ze werden verkocht een paraplu gekocht. Zodra er overal plassen kwamen te staan was Cynae ook maar gaan zitten. Opzich vond ze regen niet zo heel erg. Nu had ze echter kleren aan die ze morgen weer aan moest en die doorweekt niet fijn zouden zitten. Rustig luisterde de brunette naar het geluid dat de druppels maakte bij het uiteen spatten op haar paraplu of de grond. Tot haar oren een ander geluid opvingen. Een hoge meisjesstem zong een liedje dat voor haar onbekend was maar duidelijk over de regen ging. Binnen enkele secondes kwam er een meisje aangelopen. Een paar jaar jonger dan dat zij was, een paraplu boven haar hoofd en een soort regenmantel aan. Het liedje kon ze niet meezingen, wel kende ze een ander bekend liedje over paraplu's. "Because. When the sun shines, we'll shine together. Told you I'll be here forever. That I'll always be your friend. Took an oath, I'm a stick it out till the end. Know that it's raining more than ever. Know that we still have each other. You can stand under my umbrella." Begon Cynae vrolijk te zingen waarna ze het meisje toeglimlachte. Ze had een redelijke zangstem en schaamde zich eigenlijk nergens voor. Dus waarom niet in de regen onder een paraplu liedjes zingen over paraplu's? De brunette vond het eigenlijk wel leuk om te doen nog ook.


Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Icon_zpsjzpavsml.jpg

14
Beiden
Geen
avatar
Student


zo jul 05, 2015 7:54 pm
Ziiiiiiingen in de regen, ja, ziiiiingen in de regen! Het was echt eerlijkwaar best wel lekker, zo'n zomers buitje. Verfrissend ook. Van al die warmte werden Astrals alleen maar sloom! Niet dat Moyra daar echt voor hoefde te vrezen, zij had meestal energie genoeg. Dat energie en optimisme haar kenmerkende karaktereigenschappen waren was ook wel duidelijk, als je haar zo zag hupsen door de regen. Plassen ontweek ze zo veel mogelijk, maar als ze regenlaarzen aan had gehad zou dat anders zijn geweest. En haar gezang verstoorde de stilte die in het park hing, nu zelfs de vogeltjes aan het schuilen waren tegen de nattigheid.

Om haar heen waren geen Astral te zien, wat Moyra bijna een beetje sip maakte. Eenzaamheid, daar hield ze niet van. Helaas hielden de meeste andere Astrals juist niet van regen. Maar gelukkig, zodra haar lied af was vulde een andere stem de stilte. Verrast zocht Moyra de dader en algauw spotte ze het bruinharige meisje, dat zich onder een treurig paraplutje verschool. Maar hoewel de plu van slechte kwaliteit was was de zangstem van de ander dat absoluut niet. Enthousiast grijnsde Moyra, zette enthousiast koers naar het meisje, zodat ze naast elkaar konden lopen. ''Haha, mooi! Best lekker zo, een beetje regen. Als je niet nat wordt dan hihi.'' Vriendelijk lachend zocht ze oogcontact met haar paraplu genootje. ''Je kan echt goed zingen trouwens,'' gaf ze er gelijk een welgemeend complimentje achteraan.

[Ah, supersorry voor de laatheid, maar ik wilde toch even reageren, mocht je nog verder willen met het topic~ :3]


Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud