Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Moving the air!(Alle Luchtastrals)
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

34 Jaar
Lucht
avatar
Ex-Rang


za mei 16, 2015 12:37 pm
Chelby liep haar klaslokaal weer binnen, ze had sinds haar komst hier al twee lessen gegeven. Beide aan positieve energie leerlingen met het element lucht. Nu was het tijd om alle Lucht Astrals les te gaan geven, en dat koste wel de nodige voorbereiding. Met een zucht liep ze richting haar bureau en pakte ze haar gewoonlijke witte krijtje weer op. -Chelby Rae- Schreef ze in haar sierlijke krulletters op het bord, voordat ze zich omdraaide en even in haar handen wreef. Ze had zoals gewoonlijk een jurk aan die tot net onder haar knieën kwam, een erg lichte jurk, dat prettig was om in te bewegen. Dat had ze dan ook wel nodig, zeker met de plannen die ze had voor de les van vandaag.

Ze was een kwartier te vroeg geweest maar de tijd vloog snel voor bij. De eerste leerlingen kwamen binnen, een paar bekende en een paar onbekende, die ze wel eens in de gangen had zien lopen. Ze ging met een rustige beweging zitten en hield gewoon haar mond. Dit was haar standaard techniek, uiteindelijk werd iedereen wel stil, zolang ze maar niet liep te schreeuwen en vragen om stilte. Ze vouwde haar handen tevreden in elkaar zodra de laatste leerling zat. 'Nu, een paar van jullie kennen mij al, ik ben Chelby Riley Rae, jullie lucht docent. Graag wil ik weer vragen of iedereen zich voor wil stellen, zodat we weten met wie we in de klas zitten.' Haar toon was streng, iets wat duidelijk bleek uit haar blik. Die ook redelijk rustig was. Nee, ze zou geen gegrap en gegrol dulden in haar les. 'Als er nog vragen zijn voor dat de les begint kunnen jullie die nu stellen.' Zei ze daarna, nadat ze had afgewacht tot iedereen zich had voorgesteld.

De lerares stond op en liep naar de deur toe. 'Vandaag gaan we het anders aanpakken,' Ze glimlachte geheimzinnig. 'We gaan naar buiten toe en daar gaat de les verder. Als een van jullie zich niet gedraagt is het over met de pret.' Zei ze er rustig maar duidelijk achteraan. Zodra er misdragingen waren gingen ze niet zo vaak meer naar buiten met het mooiere weer. Ze hield de deur open terwijl ze op elke leerling een korte blik wierp.

OPEN VOOR ALLE LUCHTASTRALS!
Profiel bekijkenhttps://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 12:49 pm
Opgewonden lie Azra door de gangen heen, goed kijkend naar de lokalen. Oké, ze moest naar de tweede verdieping en dan was daar ergens het luchtlokaal. Ze liep de trap omhoog, en zag het lokaal toen vrijwel meteen, hij was nogal opvallend en licht.

Glimlachend liep ze het lokaal in en groette de docent, waarvan ze aannam dat dat Chelby Rae was (door het nette handschrift van de naam op het bord) en nam een plekje achterin. Dan kon ze nog een beetje kletsen en grappen maken met degene die naast haar kwam zitten.

Toen de docent begon, hield ze haar mond wel. 'Nu, een paar van jullie kennen mij al, ik ben Chelby Riley Rae, jullie lucht docent. Graag wil ik weer vragen of iedereen zich voor wil stellen, zodat we weten met wie we in de klas zitten.' Meteen stak Az haar hand omhoog. "Azra Shade mevrouw, geen vragen." Toen iedereen aan de beurt geweest was, ging de vrouw verder. 'Vandaag gaan we het anders aanpakken. We gaan naar buiten toe en daar gaat de les verder. Als een van jullie zich niet gedraagt is het over met de pret.' Met een vrolijke uitdrukking stond Az op en ze liep naar de deur, om vervolgens vrolijk naar buiten te lopen. Aw yas.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18 years
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 1:35 pm
Vandaag zouden ze alle luchtAstrals bij elkaar komen. Raven stapte door de gang naar het inmiddels vertrouwde luchtlokaal. Er waren nieuwe gezichten waarvan Raven ze wel eens in de gewoonlijke lessen had gezien. Hacky lag weer in de gang op zijn vaste plekje te dommelen. De voorstel ronde ging weer van start. ‘Raven Dentroski.‘ stelde hij zich voor na ene Ezra die een tafeltje achter hem zat. Maar ze gingen vandaag dus naar buiten? Hm, dit kon nog leuk worden. Raven wilde zijn spullen net pakken om naar buiten te gaan.

(sorry had haast)


Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 2:06 pm
Dus. Les. Tja, ze wist dat pappie haar in de gaten zou houden en dat ze zich de eerste lessen nog netjes moest houden. In ieder geval lang genoeg tot haar papa op een surprise visit gekomen was en had verklaard dat ze goed bezig was. Dan zou hij haar met rust laten en kon ze in alle rust verder gaan met een slechte leerling zijn. Toch, terwijl ze soort van semi haar best deed, was Wren ontzettend onder de indruk van zichzelf toen ze zowaar als DERDE het lokaal in slofte. Normaal was ze te laat. Nu was ze er nog op tijd, ze was wakker, had geen kater en het was de goede les. Nou, applaus en kudo's graag, geen vragen, gewoon een gouden medaille. Misschien had ze het toch in zich om haar vader voor de gek te houden.

Wren plofte wat meer in het midden van het lokaal neer, haar medeleerlingen negerend. Als ze leuk bleken te zijn tijdens de les zou Wren ze zelf wel aanspreken, maar ze voelde absoluut geen behoefte om met Astrals te gaan praten die potentieel saai waren. Hallo, dachten ze soms dat ze áárdig was? Ga dan maar weg. De lerares was er ook al en op een gegeven moment begon ze te praten. Wie was dit nou weer? Ze zag eruit als een goody two shoes die heel graag leerlingen les wilde geven en wijzer wilde maken. Een soort van saai persoon. Wren had niet het idee dat ze het ooit met deze lerares zou gaan vinden, zo vanaf een eerste indruk. Kijk nou. Ze had een krullerig handschrift en een tuttenjurkje. Wren hield braaf haar mond erover, maar ze maakte niet gelijk de meest enthousiaste indruk. Die zou pas naar boven komen als ze met haar favoriete element mocht gaan spelen. Wren hield van lucht.

Voorstellen, top. Azra en Raven. Die Raven zag er nog wel knap uit en ze hoopte dat die Azra een beetje hield van rellen in de klas; dan zou ze het wel met haar kunnen vinden. Maar je wist het nooit. 'Wren Máraz,' stelde ze zich voor, achterover hangend in haar stoel. 'En geen vragen,' voegde ze er ook aan toe. Bah, ze zou over drie minuten wel een perfecte leerling zijn. Dat was ook best lastig hoor, ze moest even opwarmen voordat ze dat kon!
Ze gingen naar buiten! 'Sweeeet,' zei Wren zachtjes. Ah damn, ze ging in de gaten houden of Astrals relden. Ach, ze was vandaag toch van plan om leuk en braaf te zijn, dus het maakte Wren niet zo gek veel uit. Haar kans zou nog wel komen. Voor nu had ze zin om met lucht te werken, dus daar had Chelby geluk mee."Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/s1RH8Np.png

16 Jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


za mei 16, 2015 3:07 pm
O jottem, hij had les. Zowaar op een vakgebied waar hij niet goed in was. Hij was zijn hele leventje al een alleskunner geweest, had soms wel moeite met sommige zaken het niveau destijds vele malen hoger had gelegen – maar er waren zaken die hij nooit echt had geleerd. De beheersing over zijn element was voornamelijk zijn eigen bezigheid geweest, zijn omgeving zag het maar als een leuke bijkomstigheid maar zeker niet belangrijk. Er waren andere zaken die veel belangrijker waren dan dat: zoals zijn toekomst, de toekomst van zijn vaders bedrijf en alles omtrent die zaken.
En ondanks dat hij wel een soort van leergierig was, had hij hier dus gewoon geen zin in. Vandaar dat hij zich ook met moeite uit zijn bed had gehesen vanochtend, iets wat nog steeds te zien was. Hij was gewoon bezig geweest met… Dingen. Hij had het geluk dat zijn sproetjes veel verborgen, maar zijn houding gaf alsnog aan dat hij niet echt aanspreekbaar was. Deed je dat wel? Dan kreeg je een felle blik toegeworpen.
 
Hij kneep zijn ogen even dicht toen hij het lokaal betrad en opkeek. Wow. Zon.
Na een paar keer te hebben geknipperd keek hij om zich heen. Hij zag een Wren, leuk. Misschien zou Nathan ook komen… O dat zou fijn zijn. Een dude met een bril. Hallo brillenmans. En… Met een ietwat droge blik keek hij naar het blonde meisje achterin. Maar natuurlijk moest zij hier zijn. Hij slaakte een zucht en besloot maar om aan de andere kant van het lokaal te gaan zitten, in de middelste rij zodat hij toch nog ergens bij Wren zat en dus een buffer had.
Hij richtte zijn blik pas op de docente waarbij zijn ogen een beetje oplichtten. Hallo daar. Hij plaatste zijn ellenboog op het bankje voor hem en liet zijn kin en een gedeelte van zijn wang rustten op zijn handpalm. Mevrouw Chelby mocht er ergens dan wel uitzien als een kakmadame, maar dat nam niet weg dat ze een mooie S-vorm had. En dan had hij het niet over haar rug, o nee: de boobs en de booty. Daar had hij het over.
Zwakjes stak hij zijn hand de lucht in. ‘Jenkins,’ meldde hij enkel zijn achternaam, ‘En ik heb een vraag.’ Zijn mondhoeken krulden zich omhoog: Deed het pijn toen U uit de hemel viel? O yes, he dun-diddle-did it. Zonder schaamte nog wel.
 
Langzaam stond hij op toen iedereen zich naar de deur begaf, probeerde Azra nog steeds te vermijden en voegde zich daarom maar bij Wren. ‘Enne, ga je nog wat proberen vandaag?’ merkte hij op terwijl hij haar lichtjes aanstootte met zijn ellenboog. Tja, met Wren wist je het maar nooit hé?

ooc; don't mind Hero. Hij flirt met iedere vrouwelijke docent :'D
Misschien zelfs met Casca meng, no fear


✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Mabel ✲That's a fine-looking high horse.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 years old
Lucht
avatar
Student


do mei 28, 2015 5:41 pm
Les. Oké. Hij had al één eerdere les van deze mevrouw gehad, en die was wel leuk geweest. Niks nieuws, echter, dus hoopte hij dat hij bij deze les wél wat nuttige informatie op zou doen. Nou ja, als je keek naar zijn niveau van luchtsturen, was dat waarschijnlijk niet zo moeilijk. Lukas was een ramp. Maar goed, dat was waar lessen voor waren, dus vond hij het helemaal prima.

Toen de jongen bij het lokaal aankwam, zag hij dat hij zeker niet de eerste was. In totaal vier anderen, van wie hij er één vaag herkende van de vorige les. Okidoki dan. De jongen nam plaats aan een van de lege banken tegen de muur. Ha, niemand naast hem? Dat betekende voeten op de andere stoel en rug tegen de muur! Dit was toch wel het voordeel aan klassikaal les: Je kon, als je een goede plek had, wel lekker achterover zitten.

Nadat alle leerlingen binnengedruppeld waren, begon de docent, mevrouw Chelby haar praatje. Stelde zichzelf voor. Vroeg of zij zich ook voor wilde stellen. Mkayyy. De eerste die zich voorstelde was een meisje genaamd Azra. Daarna kwamen er nog twee, ieder met geen vragen. De derde, een jongen genaamd 'Jenkins' (Lukas hoopte maar voor hem dat dit zijn achternaam was), had wél een vraag. En oh, wat een grapjas het toch was. Nou, Lukas moest wel toegeven dat de ander lef had. Met een zweem van een grijns nog om zijn lippen (die helaas verborgen ging achter de hoog opgetrokken sjaal), nam de jongen vervolgens het woord. "Lukas Lavrentiy." Kort en krachtig. Geen vragen.

Hij liep vervolgens nieuwsgierig met de groep mee toen de docent aankondigde dat ze buiten een les zouden hebben. Zo zo, spannend hoor. Wel jammer dat hij nu niet lekker onderuitgezakt kon zitten, maar ach, het was lekker weer buiten. Hij was wel benieuwd!


Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» Een lijst met 15000 Warrior Cats namen.