Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Let's start with the beginning (les vechttechnieken positieve energie lucht+open)
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

34 Jaar
Lucht
avatar
Ex-Rang


vr mei 15, 2015 3:08 pm
Chelby Riley Rae kwam met haastige stappen het leslokaal binnen. Een van de andere leraren had haar even opgehouden waardoor ze net op de minuut op tijd kwam. Ze ging voor de klas staan en legde haar schoudertas met een rustige plof naast haar neer voordat ze een krijtje vastpakte en met rustige sierlijke letters haar naam op het bord schreef -Chelby Rae- Daarna draaide ze zich om. 'Goedemorgen,' Zei ze enkel met een rustige stem, die hier en daar een strenge klank vertoonde. 'Mijn naam is Chelby Riley Rae, enkel mogen jullie mij Mevrouw Rae noemen. Ik ben docent Lucht en zal jullie vandaag een paar luchttechnieken bijleren. Om te beginnen, wie zijn jullie en hebben jullie nog vragen?' Zei ze vriendelijk. Haar lichtblauwe ogen verraadde enkel dat ze ook best nog al streng kon zijn. Ze keek de klas stilletjes rond, terwijl ze wachtte tot iedereen zijn plek had genomen en of er nog wat laatkomers waren.

Nadat ze iedereen de kans had gegeven, zijn of haar vragen te stellen en zichzelf voor te stellen. Begon ze met een kleine glimlach haar les. 'Mijn eerste vraag aan jullie is, weten jullie iets over de andere elementen. Iets over hun manier van vechten?' Vroeg ze kalmpjes. Ze wist dat dit misschien een bijzondere vraag was, maar ze wist ook dat het wel kon voorkomen dat Luchtastrals zich tegen andere Astrals moesten zien te beschermen. Dan moesten hun wel hun aanvalstechnieken herkennen en er een verdediging op toe kunnen passen. Zo nu en dan zou het natuurlijk ook handig zijn om te kunnen vechten, enkel wie een sterke verdediging had kwam al ver. 'We zullen vandaag met de verdediging beginnen. Heeft iemand een idee wat daar belangrijk voor is?' Ze liet wat ruimte om iedereen na te laten denken, voordat ze zelf de antwoorden zou geven. Misschien zou het voor sommige raar overkomen dat ze begon met de verdediging maar wie niet kon verdedigen kon zeker niet aanvallen. Dus hoopte ze maar dat de Astrals zich hierin konden vinden, en anders hadden ze pech gehad.

Open voor alle Luchtastrals met positieve energie!
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 years old
Lucht
avatar
Student


vr mei 15, 2015 9:23 pm
Luchtsturingslessen. Er was even een break geweest wegens afwezigheid van een docent, maar blijkbaar was er nu weer een. Toch wel spannend, een nieuwe docent. Het was altijd maar even kijken hoe goed die waren, hoewel Lukas er nog niet zo veel ervaring mee had. Hij was thuis geschoold en zat pas sinds dit jaar op Rikka High. Echter had de jongen wel ervaring met docenten die ermee kapten en dat het toch altijd wel even duurde voordat men een nieuwe leraar of lerares kon vinden. Rikka High had nu een plaatsvervangende docent gevonden, bleek het. Dit betekende dat de luchtsturingslessen weer door gingen, wat toch wel heel fijn was, want dat was eigenlijk waarvoor Lukas hier was. Zijn andere vakken waren allemaal niet zo'n uitdaging: Geschiedenis, mensenkennis, economie, Lukas was een slimme knul. Waar hij nou echt een ramp in was, was zijn lucht sturing. Nooit was dit heel erg geweest, omdat hij het nooit echt nodig gehad had en enkel zijn specialisatie echt gebruikte, maar hij vond dat het toch wel tijd geworden was ook zijn luchtsturing on point te krijgen.

Met een nieuwsgierige blik in zijn ogen en zijn rugzak over één schouder, kwam de zeventienjarige aanlopen. Hij was wat aan de vroege kant, maar ach. Liever te vroeg dan te laat, als je het hem vroeg. Even voor de deur bleef hij stilstaan om de lichtpaarse sjaal iets op te trekken, zodat het stuk stof nu tot over de brug van zijn neus hing. Purrfect. Nadat alles oké zat, stapte de jongen het lokaal in. De docent was er nog niet, dus ging Lukas maar aan een van de tafeltjes bij het raam zitten. Hij legde zijn boeken netjes op tafel, opende zijn schrift en begon krullerige tekeningetjes te maken terwijl hij wachtte.

De docent kwam op het nippertje op tijd. Eenmaal binnen, begon ze met het opschrijven van haar naam, waarna ze zich met strenge toon voorstelde. Ja, het was wel duidelijk dat zij geen geginnegap ging tolereren. Nu was Lukas een hele brave leerling (uch uch), maar ook hij zat soms een beetje te klooien. Nou ja, mental note taken. Vervolgens vroeg ze naar de namen van de leerlingen. "Lukas Lavrentiy, geen vragen," 'zei' de jongen toen het zijn beurt was, waarna zijn gouden ogen kort rondkeken naar de rest. Hopelijk kon hij alle namen onthouden, dat zou alles gelijk al een stuk makkelijker maken. Toen iedereen zich voorgesteld had, ging de docent verder. Vechten met andere elementen...? Nou, vuur-Astrals maakte gebruik vuur, water-astrals vochten met water en aarde-Astrals gooiden met rotsblokken. Ha ha. Omdat zo'n antwoord waarschijnlijk niet gewaardeerd zou worden, zweeg de jongen enkel en luisterde hij naar de antwoorden die de andere gaven.

De volgende vraag wist hij echter wel te beantwoorden. De jongen stak zijn hand op, en nadat hij de beurt gekregen had, gaf hij zijn antwoord. "Omdat je verdediging je basis is. Zonder een goede verdediging, zul je ook niet aan kunnen vallen. Daarnaast moet je in staat zijn klappen op te kunnen vangen, anders zul je een kort gevecht hebben." Het had waarschijnlijk beter verwoord kunnen worden, maar dan zou Lukas moeite moeten doen en daar deed hij niet aan. Ha. Nou, hij was benieuwd. Zouden ze in de les ook nog vechtmoves leren? Hij had er zin in!


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18 years
Lucht
avatar
Student


vr mei 15, 2015 9:40 pm
Het had wel lang geduurt, maar eindelijk was het zo ver. Een nieuwe docent en het werd nog tijd ook. Raven trok na zich gedousht en afgedroogt te hebben snel aan en deed wat boeken voor deze dag in zijn tas. Hacky zat hem al die tijd aan te staren en sprong op zijn baasjes schouder toen deze vertrok. Het was nog een heel eind lopen, maar met lichte passen rende Raven richting het lokaal waar ze wezen moesten. Hacky hield zich tijdens de korte reis stevig vast en soms voelde Raven zijn nageltjes in zijn huid prikken, maar dat was niet zo erg. Na de laatste bocht door te zijn hoorde hij andere snelle voetstappen achter zich. Kennelijk had nog iemand haast, maar niet veel later bleek het de nieuwe docent te zijn die haar naam opschreef en zich later voorstelde. Hacky wist nog voor het lokaal van Ravens schouder op de vensterbank op de gang te springen en keek eventjes toe voor hij zich oprolde en ging liggen soessen. Raven nam plaatst en hoorde dat ze vroeg om de namen van haar leerlingen. 'Raven Dentroski, Ook geen vragen.' zei Raven na de ene laatste die voor hem zijn naam noemde en hield zijn blik op de docente gericht. Haar vragen waren simpel, maar toch ook weer een beetje lastig om uit te leggen. Andere die sneller waren, waren Raven net voor, maar echt balen deed hij niet. Het klonk wel grappig toen de laatste jongen zijn antwoord formuleerde, maar meer dan een lichte glimlach verscheen er niet op zijn lippen.


Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» Meer tussen hemel en aarde?
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» {OPEN} Making myself at home