Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Who we are
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


do mei 14, 2015 10:15 pm
A DAY OF JAMES FELIX YVES -
Met een boek tussen zijn armen en tegen zijn borst gekneld liep hij door de speeltuin. Er heerste een wat frissere wind die dag en het was ook al iets later in de avond. Zo rond etenstijd ongeveer. Door dat uur en de koudere temperatuur waren amper Astrals te bekennen. Niet dat het erg was, je ging James zeker niet horen klagen. Hij was al lang blij dat er geen peuters rondliepen en hij was zeker blij om te zien dat de schommel vrij was. Alsof dat het altijd al de bedoeling was liep hij er regelrecht heen. Het was ook al James zijn bedoeling geweest om daar te gaan zitten, al voor dat hij was vertrokken.
Op één van de twee schommels zetten de jongen zich neer, zijn armen hing hij rond de ijzeren kettingen heen zodat hij zeker niet zou vallen. Het boek sloeg hij vervolgens open op de plek waar zijn bladwijzer stak. De bladwijzer die van boven de vorm had van een kattenkop stak hij tussen zijn tanden. Zo begon hij rustig en in alle stilten te lezen, zich niet meer bewust van wat er precies om hem heen gebeurde. Er kon bij wijzen van spreken een meteoor naar beneden vallen en James zou het niet merken. Met de tippen van zijn voeten kon hij ook nog de grond raken, zo zorgde hij ervoor dat hij zacht van voor naar achter wiebelde.
- First post for Azra or CameronProfiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


do mei 14, 2015 10:55 pm
Zelfverzekerd liep Cameron dit keer naar de speeltuin toe, waar hij nu eigenlijk een beetje 'zijn plekje' van gemaakt had; al was er altijd wel iemand anders. Vond hij ook wel weer leuk, ontmoette hij weer is nieuwe vrienden. Als ze aardig waren tenminste, hij ging niet met een stelletje halve garen aanpappen.

Toen hij aankwam, zag hij een dude zitten, die lezend met een bladwijzer tussen zijn tanden op de schommel zat. Cam nam hem even op en besloot dat hij wel oké leek en dat hij een praatje met hem ging maken. Altijd leuk.
"Wat lees je?" Vroeg hij, toen hij dichterbij kwam, en hij ging op de schommel naast hem zitten. Hij zag dat de bladwijzer die tussen zijn tanden zat een kattenbladwijzer was. Oké dan. Hopelijk was het niet zo'n kattenfreak.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


do mei 14, 2015 11:12 pm
A DAY OF JAMES FELIX YVES -
Iemand was erbij komen staan. Als een schim kon hij de anderen zien, maar zijn aandacht ging er helemaal niet heen. Het was bijna alsof de anderen als een geest was voor hem die er stond. Zo bereikten de woorden James zijn oren ook maar vaagjes. Pas wanneer dat de andere naast hem plaats nam schrok hij lichtjes op. De bladwijzer viel uit zijn mond op de grond, of eigenlijk in het zand. James keek even snel naar de bladwijzer die in het zand stak en vervolgens naar de jongen die erbij was komen zitten. ‘Ik uhm, wel het was-’ begon James terwijl dat hij zich probeerden te herinneren wat de andere had gevraagd, maar hij had het simpel weg niet gehoord. ‘Sorry, maar was wat precies de vraag?’ vroeg James terwijl dat hij zijn bladwijzer weer van de grond opraapten. Het ding veegde hij met één hand even schoon zodat al het zand dat eraan hing er af was en vervolgens stak hij het terug tussen zijn boek dat hij weer sloot. Mooi niet dat hij het nog tussen zijn tanden ging steken. Die zand smaak, yuck.Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


do mei 14, 2015 11:16 pm
De jongen leek hem niet op te merken. Helemaal niet, dus. Pas toen Cam ging zitten zag de ander hem. En hij schrok heel hard van hem. Oh, sorry, ik wist niet dat ik zo eng was, dacht Cameron bij zichzelf en hij trok met een scheve grijns zijn shirt recht, die krom was gaan zitten toen hij zich naar de andere jongen had toegebogen. De ander pakte zijn kattenbladwijzer - die obviously gevallen was - weer op en keek hem volgens Cam nog steeds wat geschrokken aan. ‘Ik uhm, wel het was-’ Waarom maakte hij zijn zin niet gewoon af? Zo'n moeilijke vraag was het toch niet. ‘Sorry, maar was wat precies de vraag?’ De lange jongen grinnikte en haalde een hand door zijn haar. "Wat voor boek het was." Antwoordde hij, waarna hij zei: "Maar dat kan ik nu ook zelf zien." Omdat de jongen het boek dicht geslagen had.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


zo mei 24, 2015 1:00 pm
A DAY OF JAMES FELIX YVES -
Dat zijn bladwijzer gevallen was, hij niet gehoord had wat de andere zei en eerder niet bewust was van zijn aanwezigheid was niet meer dan logisch. Wie was er ook zo dom om iemand die leest te storen? Naja, dom was niet het juiste woord. Sommige zouden zelfs tijdens het lezen zo iets wel opmerking...ah wat maakt het ook weer uit. De andere had wat gevraagd over zijn boek maar terwijl dat hij dat aan het herhalen was keek James hem niet aan. Zijn bladwijzer streek hij over zijn broek om het zand er af te krijgen. ‘Het is denk ik geen boek voor jou,’ zei hij achteraf wel waarna dat hij de andere even aan keek om hem beter te kunnen bekijken. Zwart haar, groter dan hem en een stoerder uiterlijk. Nee, niet de persoon die geïnteresseerd lijkt in boeken. Bij die gedachten schudden de jongen dan ook traag zijn hoofd.Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


zo mei 24, 2015 7:31 pm
‘Het is denk ik geen boek voor jou.’
De dunne wenkbrauwen van Cameron schoten in de lucht. Hoezo dat? De korte jongen hield juist wel van lezen, het was lekker rustig en andere peasents zouden je negen van de tien keer niet storen. Hij keek vragend naar de ander, die nu ook nog zijn hoofd bevestigend van nee schudde.
"En waarom niet?" Vroeg Cameron dus ook uitdagend, waarna hij een sigaret uit zijn zak haalde en deze aanstook met zijn zwarte aansteker. Hij hield het pakje voor voor de ander en vroeg of die ook wilde. "Ook één?"


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


zo mei 24, 2015 9:26 pm
A DAY OF JAMES FELIX YVES -
Had hij zijn oordeel te snel klaar liggen? De toon van de andere liet bijna merken dat hij wel las. James had nu wel vaak te snel vooroordelen over iemand maar het gebeurde zeer vaak dat hij juist zat. Er waren uiteraard ook momenten dat hij verkeerd zat en tot zover het al was gegaan dat moment zag het eruit dat hij weer ongelijk had. ‘Omdat het gaat over de indistruële gebieden van Eldara. Welke dat er bijvoorbeeld zijn en hoe het begonnen is, eigenlijk de geschiedenis ervan,’ legde hij kort uit. Zeer interessant klonk het zeker niet, zelfs James moest dat toegeven maar hij vond het leuk om te lezen. Het koste hem sowieso niet veel moeiten om een boek uit te lezen dus of het nu saai was of niet, hij kreeg het wel uit.
Met een hoofdschuddend gebaar wees hij de sigaret af toen die hem werd aangeboden. Bah. In geen miljoen jaar zou hij een sigaret in zijn mond steken. Het stonk en het kon dan ook gewoon niet smakelijk zijn. De drang om dat moment recht te staan en weg te gaan was groot. ‘Nee bedankt,’ zei hij er nog bij. Zijn ogen waren lichtjes vernauwd wanneer hij keek naar de sigaret in de andere zijn handen.Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


zo mei 24, 2015 10:04 pm
Blijkbaar had de ander niet verwacht dat hij wel van lezen hield. Er waren altijd zo veel vooroordelen. Moeders die hun kinderen wegtrokken van hem, terwijl hij - ondanks dat hij dat niet liet merken - best van kinderen hield.
‘Omdat het gaat over de indistruële gebieden van Eldara. Welke dat er bijvoorbeeld zijn en hoe het begonnen is, eigenlijk de geschiedenis ervan,’ Oké. Dat klonk echt saai, hopelijk ging de ander hem geen hele speech geven over hoe geweldig het wel niet was. Met een heel klein grijnsje schudde Cam met zijn hoofd. "Toch niet interessant nee." Antwoordde hij.
Tijdens de uitleg van de jongen over zijn boek had hij een sigaret gepakt, en de ander het pakje voorgehouden. Zoals de meeste Astrals sloeg hij dit aanbod af. Tsch, dan niet. ‘Nee bedankt,’ zei de ander er nog achterna, en Cam haalde zijn schouders op. Scheelde hem wel weer een sigaretje.
Met een relaxte uitdrukking op zijn gezicht blies hij de rook uit, maar was niet zo asociaal om het in de richting van de ander te blazen; hij wist natuurlijk al dat de ander zijn rookgedrag afkeurde. Ach, wie zou dat ook niet doen? Hijzelf vond het niet eens leuk, maar hij kwam er niet vanaf.
"Dus, wat is je naam?" Vroeg hij, waarna hij zijn hand door zijn haar haalde. Eigenlijk was de jongen naast wie hij zat best wel knap, en hij zou de ander wel beter willen leren kennen, maar hij sprak dit natuurlijk niet hardop uit. En het liefste ook niet in zijn gedachtes. Hij was gewoon hartstikke straight, natuurlijk.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


ma mei 25, 2015 1:18 pm
A DAY OF JAMES FELIX YVES -
Met twee handen hield hij het boek vast in zijn handen. Zoals verwacht vond de andere maar niks dus hij had het toch niet volledig verkeerd. ‘Is het ook,’ gaf hij nog eerlijk toe. ‘Het trekt op niet veel maar wanneer ik aan een boek begin lees ik het liefst uit,’ zei James terwijl dat hij ondertussen zijn schouders even kort ophaalde. Als de andere niet was komen opdagen had hij zeker het boek uit weten te krijgen, maar dat ging het dus niet worden.
De andere jongen had ondertussen een sigaret opgestoken. Het was iets dat James totaal niet snapte, Astrals die rookten. Hij snapte totaal niet waarom dat menen ermee begonnen, maar ieder zal zo wel zijn reden hebben. Zo sociaal aangelegd als dat hij was keek hij naar het boek op zijn schoot. Eén van de hoeken van het boek was al volledig beschadigd doordat hij er zo vaak aan zat. Hij zou het opplooien, oprollen, alles om zich bezig te houden met iets. Slechte gewoonten. Het was pas wanneer dat de nog onbekende vroeg naar zijn naam dat hij even op keek. ‘Ik ben James,’ stelde hij zichzelf voor, het formele liet hij er maar af. ‘Jij?’Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud