Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Casca Darzi
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

26
Aarde
avatar
Docent Aarde


do mei 14, 2015 8:59 pmWHO WANTS TO FIGHT A LION?
___________________


Algemeen
Volledige naam: Casca Darzi
Roepnaam: Casca (Keska)
Leeftijd: 26 jaar
Geboortedatum: 14 augustus
Sterrenbeeld: Leeuw
Geaardheid: Hetero
Afkomst: Cenarion
Energiestroming: Positief
Element: Aarde

Uiterlijk
Uitstraling: Hoewel Casca in het eerste opzicht jonger oogt dan ze werkelijk is, brengt haar harde uitstraling meestal wat extra jaartjes met zich mee. Haar uitstraling laat zien wat je van een typische aardestuurder verwacht; totale controle. Ze laat zichzelf zien zoals haar element; hard, onbreekbaar en standvastig. Ondanks haar grootte komt ze hierdoor vaak intimiderend over, hoewel ze (zeker naar kinderen) wel echt een schat is, ondanks dat ze misschien wat hard en rechtuit in haar gedrag kan zijn.
Lengte: 1 meter 52
Gewicht: Ze durft niet op de weegschaal te staan met al die metalen lichaamsonderdelen, want dat kan niet goed zijn voor zo een ding.  
Bouw: Er valt niet omheen te draaien; Casca is een klein ding en daar is ze zelf ook zeer bewust van. Daarbij springen haar vrouwelijke kenmerken er ook niet echt uit, waardoor ze geen grote indruk zal maken als het gaat om sex appeal. Wel houdt ze zichzelf graag goed in vorm, waardoor ze wat meer naar de gespierde kant hangt, wat ook weer meehelpt met de intimidatie. Op die manier denkt men er wel twee keer over om haar uit te lachen om haar lengte.
Kleur ogen: Kastanjebruin
Haarkleur: Gitzwart
Haarstijl: Stijl met een lichte slag. Het is zo kort geknipt dat het net tot haar nek komt.
Kledingstijl: Aan haar kledingstijl is makkelijk op te merken dat ze uit Cenarion komt. Legergroen is een overheersende kleur in een garderobe, die nog extra aangevuld wordt met zwart, bruin en zo nu en dan wat grijstinten. Veel vrolijke kleuren zal je hier niet vinden.
Casca haar kleding is verder meestal ruim en praktisch om veel in te bewegen. Ze draagt graag ruime broeken, kitsen, hemden en ruime vesten. Ze bedekt zichzelf meestal goed en ze houdt haar ‘huid’ verborgen voor anderen. Zelfs haar handen hebben vrijwel continu handschoenen aan.

Persoonlijk
Karaktereigenschappen: Nuchter / Humoristisch / Eerlijk / Scherp / Hartelijk / Trots / Eigenwijs / Koppig / Technisch / Realistisch / Rebels / Hard / Grof / Sarcastisch / Creatief / Onafhankelijk / Gepassioneerd / Fanatiek / Zelfbewust / Temperamentvol / Praktisch / Achterdochtig / Gesloten / Direct /  
Karakteromschrijving: Zoals haar uitstraling het al verklapt; Casca is een standvastige, harde vrouw. Ze heeft een pure instelling van; of ik vind een weg, of ik maak er zelf een. Niks is onmogelijk als je het écht wilt. Dat dingen niet direct makkelijk gaan geen excuus om te stoppen. Die instelling past ze dan ook graag toe in de klas, waardoor ze soms nogal pushy op haar leerlingen kan zijn, maar dat laat in elk geval zien dat ze wilt dat je slaagt en dat ze om je geeft.
Hoewel je de instelling van ‘niks is onmogelijk’ wat idealistisch zou kunnen noemen, is Casca een nuchtere realist. Ze heeft een duidelijke kijk op de wereld en laat zichzelf niet omver blazen met geromantiseerde ideeën, want daar kan niks goeds van komen. Ze is recht door zee in haar omgang en verdoet geen tijd aan de dingen mooier aankleden dan ze werkelijk zijn. Astrals die vast zitten in zo een vermooid beeld helpt ze dan ook graag uit de dromen. Vaak past ze sarcasme hierbij toe, zodat haar opmerkingen niet persé als gemeen opgevat hoeven worden, maar weldegelijk gesnapt zullen worden door de Astrals die hier scherp genoeg voor zijn.

Maar deze rots van een vrouw heeft niet alleen maar scherpe randen. Ze geniet graag van de kleine dingen in het leven en stelt zich graag hartelijk naar (de meeste) Astrals op. Het is soms moeilijk voor haar, maar het is een punt wat ze aan zichzelf probeert te verbeteren. Op deze manier hoopt ze haar achterdocht wat weg te kunnen duwen, want die eigenschap hoort niet thuis in de wereld waar ze nu leeft.
Daarbij is humor in het leven zeer belangrijk voor Casca. Humor is iets wat haar in vele situaties staande heeft weten te houden. Het werkt in sommige gevallen bijna als een medicijn en voorkomt dat ze helemaal gek wordt. Zoals eerder al gezegd werd; Casca is een sarcast, dus sarcastische humor is iets wat je van haar kan verwachten. Maar haar grappen kunnen ook van droge, tot duistere kanten variëren. Als het om humor gaat is Casca niet al te kieskeurig.

Likes: Technologie / De stad / Levendige plekken / Hoofdrekenen / Bouwtekeningen / Geld / Roken / De kroeg / Zwarte markten / Poker / Rock ‘nd Roll / Nieuwe uitvindingen / Zelf dingen in elkaar knutselen / Gereedschap / Buitenlucht  / Desert Wyverns / Vliegen
Dislikes: Water (kan niet zwemmen) / Varen (last van zeeziekte) / Regen / Naalden / Pillen / Medicijnen / Vuur / Gebruiksaanwijzingen / Boeken / Deadlines / Zeurende klanten / Hielenlikkers / Rijke snobs / Tradities
Angsten: Vuurwerk / Explosies / Harde knallen / Doctoren / Ziekenhuizen / Oorlog
Verslavingen/Aandoeningen: Rookverslaving / Insomnia / Fantoompijn
Extra: Casca werd als kind onderdeel van een kindsoldaat-project, nadat ze een zwaar ongeluk heeft overleefd. Hierbij heeft ze mechanische armen en benen gekregen, net als de andere kinderen die ook onderdeel waren van dit project. Deze onderdelen zijn letterlijk gebouwd op kracht, omdat de kinderen echte aanvalstanks moesten worden. Zo bezit Casca ook over een extreme kracht, wat in haar dagelijks leven nog wel eens een obstakel kan zijn. Hoewel ze deze kracht over het algemeen goed onder controle weet te houden, zijn er zo nu en dan wel uitschieters. Zo kan er nog wel eens iets breken in haar handen, wanneer ze gefrustreerd is en even niet oplet.

Geschiedenis:
- WIPProfiel bekijken