Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Chelby Riley Rae
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

34 Jaar
Lucht
avatar
Ex-Rang


do mei 14, 2015 12:52 pm

"Chelby Riley Rae"

GENERAL
[ NAME ] Chelby Riley Rae
[ GENDER ] Vrouw
[ AGE ] 34 Jaar
[ ELEMENT ] Lucht
[ ENERGY ] Positief
[ OCCUPATION ] Leraar Lucht
[ BIRTH PLACE ] Elion, dicht bij de voet van de berg
[ RESIDENCE BEFORE RIKKA HIGH (AS A CHILD) ] Elion, hoger op de berg
[ RESIDENCE AFTER RIKKA HIGH (AS AN ADULT ] Iriolis, vooral op het platte land
[ RESIDENCE NOW ] Eldara, Rikka High


APPEARANCE
[ HAIR ] Wit met soms een lichtblauwe tint, meestal in een staart
[ EYES ] Lichtblauw
[ LENGTH ] 1.70 m
[ BUILD ] Sierlijk en smal
[ CLOTHES ] Meestal draagt ze een sierlijke jurk die lichtgekleurd is met blauwe en rode tinten
[ SPECIAL ] Bij een van haar ogen heeft ze een litteken die bijna niet zichtbaar is


PERSONALITY
[ PERSONALITY TRAITS ]Streng//Duidelijk//Respectvol//Kil//Beschermend//Flexibel//Krachtig
[ PERSONALITY DESCRIPTION ]: Chelby is een erg strenge vrouw en dat niet alleen omdat ze in Elion is geboren, nee ook omdat ze heeft geleerd dat enkel strenge Astrals soms dingen kunnen bereiken die belangrijk zijn. Daardoor komt ze ook erg duidelijk over, als iemand een nee krijgt, is het echt geen twijfelachtige nee, het is een nee en daar blijft het bij. Ze houdt dan ook niet echt van uitzonderingsgevallen en ziet iedereen als gelijke. Ze is erg gericht op respect, iets dat ze zelf pas op latere leeftijd aangeleerd heeft gekregen. Zo nu en dan komt nog steeds de kille persoonlijkheid van haar naar boven omdat ze niet altijd erg invoelend is, ze heeft niet zo veel empathie. Ze is verder wel flexibel en vind het geen probleem als lessen verschoven worden, of als leerlingen zo nu en dan een voorstel doen over de lesstof. Ook heeft ze een  beschermende kant, die naar boven komt op het moment dat iemand gewond is of dat iemand haar bescherming nodig kan hebben. Ze is erg krachtig, waardoor ze niet snel uit haar balans wordt gehaald
[ LIKES ] Respect//Muziek//Sluwheid//Praktische Astrals
[ DISLIKES ] Dieren//Zwakte


HISTORY

Als haar moeder Marion 37 weken zwanger is van haar, besluit ze langs te gaan bij haar zus. Net als ze weer de hele tocht terug wil maken, begint de bevalling, waardoor Chelby daar geboren is, terwijl ze hoger op de berg eigenlijk wonen. Haar vader is dan al weer overleden door een ongeluk in de bergen en daarom voedt Marion haar alleen op. Ze heeft verder geen broers en zussen, waardoor ze zich soms eenzaam voelt.
Als ze ongeveer 12 jaar oud is, wordt ze lid van een tienerbende. Ze leert het harde leven, en overleven van de oudere kinderen in die bende. Ze krijgt een andere manier van doen en neemt niets meer van anderen aan. Ze valt oudere zonder respect lastig en komt zo meerdere malen flink in de problemen. Haar moeder kon haar niet meer onder controle houden waardoor er vele ruzies volgen tussen Chelby en haar moeder.
Twee jaren gaan voorbij, en Chelby nadert de leeftijd om naar Rikka High te gaan. Iets waar ze weinig zin in heeft, ze vind het leventje op de bergen wel eens waar saai, maar ze brengt ook wel wat levendigheid in de tent met haar fratsen. Haar moeder laat haar meerdere malen duidelijk weten dat als ze zich misdraagt op school, ze geen kansen voor haar toekomst heeft. Terwijl Chelby denkt dat ze best wel langer op die voet door kon gaan. Wat natuurlijk niet zo is, want hoe vaker ze in contact komt met de politie hoe meer problemen ze krijgt.
Pas halverwege haar studietijd op Rikka High komt ze er achter hoe ze haar positieve energie moet gebruiken, en wat respect eigenlijk werkelijk is. Nog steeds vind ze respect een nutteloos ding enkel doet ze haar best wel meer om het op te brengen. Vooral de luchtleraar is iemand die haar weet te bereiken en waarna ze wel wil luisteren. Uiteindelijk weet ze dan toch zonder te veel fratsen en problemen te slagen.
Nadat ze geslaagd is, wil ze eerst wat rondtrekken voordat ze gaat werken, en besluit ze dus naar Iriolis te gaan, daar is het liefst op het platteland, waar ze dan ook verliefd wordt. Een jongeman die op de akkers werkt is haar nieuwe liefde. Toch wordt ze al snel afgewezen en gaat ze in haar eentje verder, ze trekt het liefst door de kleinere dorpjes heen waar ze zo nu en dan een baan weet te bemachtigen op het platte land. Lang denkt ze er niet over na, maar ze weet dat er eigenlijk een andere baan is die ze liever heeft. Die van lerares, zodat ze net als haar vroegere luchtleraar een goed voorbeeld voor de nieuwe generatie kan zijn. Zodra er een mogelijkheid is om lerares te worden op Rikka High grijpt ze die dan ook met beide handen aan.


TEACHING

Luchtsturen en Controle
[ TEACHING METHOD ] Ze is erg streng en duidelijk en hoewel ze de ondeugendste leerlingen wel begrijpt om hun gedrag, moeten ze zich al snel in haar les aanpassen, willen ze haar op haar vriendelijkst houden. Ze vind dat het zorgen voor minimale verwondingen daarbij ook erg belangrijk, het staat hoog in haar vaandel dat niemand zomaar iemand mag verwonden, en ze zou dan ook gauw ingrijpen wanneer ze iemand in elkaar geslagen ziet worden, of er weet van krijgt. Daarbij vind ze de basis erg belangrijk, en checkt die eerst ook bij alle leerlingen voordat ze die moeilijkere dingen laat ondernemen. Ze vind dat zij de eindverantwoordelijke is, en kan daardoor bij sommige erg onaardig overkomen, terwijl ze eigenlijk het beste met iedereen voorheeft.

ETCETERA

-

Profiel bekijken