Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


❥Catherine ›Cat‹ Donovan
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Aarde
avatar
Student


zo mei 10, 2015 8:21 pm
Catherine Donovan
Oh hell no
Basics
Name; Catherine Donovan
Nicknames; Cat
Gender; Female
Age; 16 cold winters
Date of Birth; 15th of December
Element; Earth
Energy; Positive
Year; Third year
Brithplace; Cenarion

Appereance
Hair; Haar lange blonde haren zitten meestal in een staart met enkele lossen plukken vooraan. Ze is erg gericht op het praktische en kan er niet tegen als haar haar dan in haar gezicht hangt.
Eyes; Saaie donkerbruine ogen, maar als het zonlicht erop in schijnt lijken ze amberkleurig.
Length; 1 m 70 ongeveer
Build; Cat is haar hele leven al bijna op de vlucht en dat is te zien aan haar bouw. Ze heeft eerder een atletische bouw, maar toch nog vrouwelijke rondingen die ze het liefst verbergt.
Clothes; Meestal draagt ze redelijk normale kleren, een baggy t-shirt of trui met een skinny jeans en enkele simpele sneakers. Ze is niet echt zo'n snob en ze verft haar gezicht dan ook niet in met kilo's make-up of verzorgingscrèmes.

Personality
❥ Het is erop of eronder voor Cat. Dit meisje laat niet met zich sollen en hoewel ze er redelijk lief uitziet, is ze een echte harde tante. Natuurlijk is ze vriendelijk tegen vreemdelingen en beleefd tegen oudere, maar ze zal altijd haar gedachten zeggen. Het woord schaamte kent ze ook niet echt en soms kan ze nogal bruut overkomen. Omdat ze in de straten van Cenarion is geboren en getogen, kent ze de wet van de sterkte. Catherine -ondanks haar schattige naam- heeft een echt killersinstinct en zal altijd doen wat voor haar het beste uitkomt. Het tengere meisje kan heus wel tegen een stootje en valt niet om met een zuchtje wind. Met tegenslagen kan ze ook heel goed omgaan, aangezien ze deze haar hele leven al gekend heeft. De enige reden waarom ze naar Rikka High kon was dankzij een studiebeurs, die wil ze dan ook niet verspillen en ze werkt kei hard voor goede punten. Zodat ze op een dag met een diploma naar huis kan komen en het voor haar ouders en broer wat gemakkelijker kan maken. Eigenlijk kan je dus wel zeggen dat ze een beetje een geek is. Aangezien ze al bijna heel haar leven op straat woont, kan ze leugens heel gemakkelijk doorzien. Illussies kan ze dan ook heel gemakkelijk doorzien. Hoewel ze zo'n harde tante is, heeft ze wel het hart op de juiste plaats zitten en kijkt ze vooral erg om naar dieren. Achtergelaten dieren, gewonde dieren, gezonde dieren, het maakt haar allemaal niet uit, als ze maar niet té hard bijten. Mede door haar element kan ze absoluut niet tegen natuurvervuilers. Astrals die zomaar dingen weggooien, krijgen met haar te maken. Wees daar maar zeker van.
Short; Eerlijk - Doorzetter - Killer - Nors - Ongeduldig - Harde werker - schaamteloos
Likes; Goede punten - Doorzetters - Eerlijkheid -Dieren
Dislikes; Leugens - Slecht weer - Natuurvervuilers
wip :/

History
❥Wip

Abilities
❥Aangezien ze al vanaf jongs af aan op de straten leeft, heeft ze redelijk snel haar element onder controle gekregen. Planten kan ze ondertussen omzetten naar haar wil en niet alleen om ze te laten groeien. Langere controle houden vindt ze moeilijk en als ze té ver gaat valt ze flauw. Wanneer haar emoties erg fel zijn -bijvoorbeeld bij woede, verdriet...- kan ze haar element niet volledig controleren en is ze levensgevaarlijk. Op zo'n momenten kan ze zelfs haar dierbare onbewust pijn doen, planten stengels schieten dan uit de grond, bomen kreunen onder haar woede.

Verder kan ze dankzij de wortels van de bomen plaatselijke -lichte- aardbevingen veroorzaken. Iets wat soms handig is om het evenwicht van haar tegenstander uit balans te brengen. Ook voelt ze via de grond de aanwezigheid van sommige personen of dingen, maar dit is nog niet echt ontwikkeld.

Extra

❥Ze houdt van dieren, maar kan er niet tegen als ze over haar kwijlen.
❥Een pizzaverslaving is moeilijk om tegen te vechten.
❥Een gsm gebruikt ze bijna nooit, aangezien ze die luxe niet gewend is.
❥Cat is een behoorlijke Geek.
❥Toch schaamt ze zich niet echt.
❥Ze heeft schrik van onweer en veranderd dan in een echt watje.
❥Bij huilfilms heeft ze behoorlijk snel een zakdoek nodig.
❥Tegen kietelen kan Catherine niet.
❥En ze heeft een hekel aan de naam Catherine.
❥Boogschieten is een verborgen talent van haar en kwam goed van pas in Cenarion.
Profiel bekijken