Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Leroy 'Hero' Jenkins
https://i.imgur.com/s1RH8Np.png

16 Jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


zo mei 10, 2015 5:21 pm

"Leroy 'Hero' Jenkins"

GENERAL
[ NAME ] Leroy Jenkins
[ ALIAS ] Hero
[ GENDER ] Mannelijk
[ AGE ] Zestien jaar
[ ELEMENT ] Lucht
[ ENERGY ] Negatief
[ YEAR ] Derde
[ BIRTH PLACE ] Cenarion

APPEARANCE
[ HAIR ] Leroy's haar zit altijd vrij warrig, dit komt voornamelijk doordat hij er vrij weinig aan doet. Verder zijn ze donker van kleur.
[ EYES ] Felblauwe ogen die bijna altijd nors naar je kijken.
[ LENGTH ] 1 m 80
[ BUILD ] Je kunt wel zien dat Leroy een jongen is met een gezonde levensstijl (ondanks dat dat wel meevalt want pizza's). Hij is redelijk gespierd, maar niet perse een macho/bodybuilder.
[ CLOTHES ] Het ligt er heel erg aan naar wat voor gelegenheid hij moet en waar hij op het moment is, maar het liefst draagt hij gewoon 'normale' kleren. Zoals een shirt, vest, spijkerbroek en een paar sneakers.
[ SPECIAL ] nvt

PERSONALITY
Als je alles wat er in de jongen omgaat zou moeten omschrijven in één woord dan zou je hierop uitkomen: conflict.
De jongen is tussen twee werelden opgegroeid en wilt het liefst voor de meest logische kant kiezen, de kant waarmee de meerderheid het eens zou zijn - maar omdat het er zo bij hem instampt is om ook logisch te kiezen, begint hij altijd ongelofelijk te twijfelen. Je kunt het zien als het duiveltje en het engeltje in series: de goede en de slechte kant. De hardwerkende Astrals van Cenarion en de strenge zakenmensen die verwachten dat hij net zoals zijn vader wordt.

Wel is het zo dat als het erop aankomt de jongen zijn hart toch wel op de juiste plek heeft zitten. Op het eerste gezicht komt hij niet vriendelijk over, vooral niet met zijn chagrijnige blik negen van de tien keer, maar hij zou nooit iemand in een brandend gebouw achter laten - bij wijze van.
Helaas is het wel iets waar hij zich voor schaamt: deze lieve, behulpzame kant. Het zijn eigenschappen die hij niet aan zichzelf kan accepteren, gedeeltelijk door wat er gebeurt is met zijn moeder - maar ook omdat men hem geleerd heeft om altijd 'sterk' over te komen. Anderen mogen je zwaktes niet zien, laat staan kennen.


GESCHIEDENIS
Leroy werd geboren als het enigste kind in de familie Jenkins. Zijn vader, André Jenkins, is een van de succesvolste zakenmannen op heel Dünya. Zijn vrouw Nicoline was voorheen ook erg succesvol als model, maar ging met pensioen wanneer ze zwanger bleek te zijn. Ondanks dat zijn moeder nu een huisvrouw zou worden hadden de twee toch besloten om het bij zo min mogelijk kinderen te houden en te stoppen zodra er een jongen zou komen. Een zoon zou instaat zijn de familienaam in stand te houden en om daarna nog meer kinderen te verwekken kostte alleen maar tijd en geld. Gelukkig voor de twee was het dus gelijk raak.
Het bleek al snel dat Leroy een voorbeeldig exemplaar was. Niet alleen was hij om op te vreten, hij klaagde vrijwel nooit en pikte dingen ook nog eens snel op. Vanaf jongs af aan werd de jongen al gevormd om de perfecte opvolger te worden van zijn vader: fysiek en mentaal. Hij werd al erg snel getraind om de beste te zijn in vrijwel alles: normale schoolvakken, maar ook zelfverdediging doormiddel van verschillende vechtsporten en natuurlijk mocht de etiquette niet ontbreken. Omdat de jongen enkel privélessen kreeg kwam hij vrijwel nooit in contact met de buitenwereld, hooguit als een bepaalde meeting mocht bijwonen. Een meeting waar enkel andere zakenastrals waren en zag al snel hoe geweldig zijn vader wel niet was. De adoratie jegens zijn vader wakkerde langzaam op en groeide met de dag.
 
Op zijn zesde levensjaar ging het echter mis. Samen met zijn moeder werd de jonge Astral ontvoerd. De chauffeur bleek ingehuurd te zijn door boosdoeners. Ze wisten de auto te manoeuvreren maar het eindigde in een ongeluk: de auto kwam in het water terecht. Beiden overleefden het ongeluk en hoewel Leroy er zonder schrammen vanaf kwam gold dat niet zo voor zijn moeder. Nicoline had erge schade opgelopen bij haar longen en moest in het ziekenhuis blijven. Sinds die dag is Leroy niet instaat geweest om volledig over zijn angst voor water heen te komen en weigert hij nog steeds te leren hoe hij moet zwemmen: de alleskunner heeft dus toch één ding wat hij niet kan.
André kwam natuurlijk ook langs na het ongeluk, maar door zijn drukke leven was hij niet instaat om meer langs te komen. Nicoline begreep dit en deed er verder niet moeilijk over. Zijn vader vroeg aan zijn zoon of hij goed voor zijn moeder zou zorgen – een uitspraak die meer problemen met zich meebracht dan iemand zich had kunnen beseffen.
Trouw zocht Leroy iedere dag zijn moeder op, zijn belofte houdend aan zijn vader dat hij goed voor haar zou zorgen. Niet instaat om zo’n soort zaken te zien als klein kind zag hij dus niet dat het met de dag slechter ging met Nicoline. Daarbij waren er ook andere zaken waarmee de jongen bezig was; hij wist niet eens wat het woord liefde inhield op die leeftijd, maar o wat was hij gevallen voor een meisje. Het was liefde op het eerste gezicht voor hem, maar verlegen als hij destijds was durfde hij het meisje in het ziekenhuis nooit aan te spreken. Maar moeders weet altijd alles en voor hij het doorhad was ze daar bij zijn moeder: Jordan.
Jordan bleek niet zo welvarend te zijn als hun, ze was juist erg arm. Nicoline had echter aangeboden om de kosten te financieren voor haar herstel: het meisje was namelijk ziek. Wat ze precies had was onduidelijk, maar haar ouders werkten hard om voor nodige medicatie te zorgen die aansloeg. Op deze manier kwam Leroy in aanraking met de realiteit. Jordans ouders leefden buiten de ring, vandaar dat het meisje ze nooit zag, al het geld dat ze verdienden ging naar hun dochtertje.
 
Het leven van de jongen was erg rustig totdat zijn moeder erg achteruit ging. Het duurde niet lang of de artsen legden uit dat ze niet lang meer had en daarmee bedoelden ze hooguit een dag of twee. Leroy was er kapot van, maar dit voornamelijk door één reden: hij had niet goed voor haar gezorgd. Omdat hij niet goed voor haar had gezorgd ging ze nu dood; omdat hij zijn belofte niet had gehouden ging ze nu dood.
Het idee vrat hem van binnen op, kwelde hem, maar alsof dat nog niet erg genoeg was stopte de financiering voor Jordan ook. Nu Nicoline er niet meer was was er niemand die de familie hielp. Leroy smeekte zijn vader om ze te helpen, maar de man weigerde te luisteren. Terwijl de jongen tranen met tuiten huilde om dit alles werd André kouder en killer. Het effect van de dood van Nicoline leek een erg effect te hebben op beiden. Leroy werd echter naar een psycholoog gestuurd om dit alles beter te kunnen verwerken, maar zijn vader bleef alleen en weigerde alle vormen van hulp.
 
Jordan verdween uit zijn leven, maar de jongen kon dit niet accepteren. Hij kon niet tegen het idee dat twee personen waarom hij gaf tegelijkertijd uit zijn leven verdwenen, dus ging hij opzoek. Hij ging naar de buitenring.
Wat hij daar aantrof was echter erger dan hij had verwacht en het beetje verachting wat richting André begon te voelen werd groter. Hij wist Jordan te vinden, maar ze was er slecht aan toe. Niet wetende wat te doen maakte hij maar een belofte dat hij zou zorgen voor geld, maar dat was iets wat eigenlijk helemaal niet mogelijk was. Al het geld in zijn leven was afkomstig van zijn vader en die had al geweigerd om te helpen. Maar hoe zou hijzelf aan geld kunnen komen?
Het idee was een opwelling een wanhopige impuls, maar de uitvoering was wel goed uitgedacht. Hij zou gaan stelen, maar niet zomaar gaan stelen – o nee hij zou het ook goed doen. Hij moest en zou een statement maken of hij zou niet Leroy Jenkins heten. Aangekondigd overviel hij een museum, stal een van de meest kostbare werken. Met behulp van zijn training en zijn element was eigen vrij simpel om te doen, maar natuurlijk ook omdat de politie het aanzag als een grap. In ruil voor het kunstwerk wilde hij geld, eiste losgeld wat hij vervolgens in het museum zelf weer om zou ruilen het kunstwerk. Op die manier wist hij snel veel geld binnen te halen en te geven aan de familie van Jordan – maar het duurde niet lang of Astrals in de buurt begonnen het zaakje verdacht te vinden. En wat doe je om Astrals stil te houden? Geef ze geld.
Het stelen begon een gewoonlijk iets te worden en hij begon ook andere Astrals uit de buitenring geld te geven – natuurlijk wel anoniem met behulp van een vermomming. Al snel werd hij omgedoopt tot een soort van held: een Robin Hood figuur. Erg vond de jongen het niet: zolang alles goed ging met Jordan was hij blij – maar door de jaren heen verdwenen zijn gevoelens jegens het meisje wel. Hij was zelfs vergeten waarom hij het ook alweer precies deed: dacht dat het meer iets was om het werk van zijn moeder af te maken.
 
Opnieuw had de jongen een ritme in zijn leven weten te krijgen, maar dit werd weer verstoord. André was niet dom en had wel door waar zijn zoon mee bezig was. De confrontatie liep echter niet goed: de twee kregen een hevige ruzie. Leroy beschuldigde de man ervan dat hij dit alles deed, het kwam allemaal door die rot belofte – als die er niet was geweest dan had hij niet daar al die psychologen gemoeten en was alles oké geweest. Erger nog: zijn vader was degene die een psycholoog nodig had, de man was zo wreed geworden dat vrijwel iedereen bang voor hem was geworden in de zakenwereld.
Veel had zijn vader er niet op terug te zeggen: hij kon zijn zoon niet aangeven bij de politie want dat zou slecht zijn voor de naam Jenkins. Dus besloot hij wat anders te doen: hem op te sluiten. Natuurlijk kon hij de jongen niet letterlijk opsluiten, maar hij kon hem wel weghalen bij de bron; Cenarion. Leroy werd naar Rikka High gestuurd, ver weg van zijn vader en ver weg van problemen – niet instaat om er ook maar iets aan te doen.


ABILITIES
Het opvallendste aan Leroy en zijn element is dat hij enkel instaat is om het op zichzelf toe te passen: hij kan niet eens windvlagen of iets dergelijks maken, maar erg gecompliceerde zaken omtrent de zwaartekracht bij hemzelf? Geen probleem.
Zo past hij vaak de zwaartekracht rondom zijn eigen ledematen aan, waardoor zijn klappen nog harder aankomen (en in combinatie met zijn ervaring in verschillende vechtsporten, hur dur). Daarbij is hij ook instaat om te 'zweven' door zichzelf dus erg licht te maken. Het is echter niet hetzelfde als vliegen, omdat hij alsnog moet lopen - hij kan niet gewoon leuk salto's in de lucht maken (hoewel hij wel ondersteboven over het plafond kan lopen als hij dat wilt).

Verder is de jongen ook snel. En met snel wordt hier bedoeld de snelheid van het geluid. Hij is instaat om grote snelheden te behalen, maar kan dit enkel rennend: hij moet het opbouwen. Het is niet zo dat hij enkel zijn bewegingen super snel kan maken in een fractie van een seconde, zo gevorderd is hij nog lang niet.
Wel kan hij gemakkelijk Astrals met zich meenemen als hij dit zou willen, maar dit doet hij liever niet: want meestal worden anderen erg snel misselijk door te reizen op zo'n hoge snelheden.


ETCETERA
• Leroy kan niet zwemmen.
• En raad eens? Hij heeft ook een hekel aan vis, dus wil je hem horen gillen: kom aanzetten met eentje die nog leeft.
• De jongen heeft een ijzeren maag: niet alleen krijgt hij alles door zijn strot geduwd zonder enige vorm van kokhals neigingen - hij wordt ook nooit misselijk van achtbanen óf schokkende beelden.
• Ondanks dat iedereen verwacht dat hij een groots zakenman zou worden is zijn pokerface soms best slecht.
• Hij heeft een lach die je of niet kan uitstaan of waar je spontaan verliefd op wordt; hij is wat dat betreft nog echt een jochie.
• Nog steeds geeft hij zichzelf de schuld over alles wat er gebeurt omtrent zijn moeder, ondanks dat hij er erg nuchter over doet.
• Leroy is best een grote nerd.
• Maar schaamt zich hier dus heel erg voor.
• Het kan soms zijn dat hij bang wordt van zichzelf: hij is niet perse agressief, maar kan flinke uitbarstingen hebben omdat hij zoveel opkropt als het om nare gevoelens gaat. Als hij er dan later op terugkijkt kan hij zich dagenlang kut voelen hierover.
• De naam Hero heeft zijn oorsprong gevonden in de periode waarin de jongen spullen stal van rijke Astrals, om ze vervolgens aan de armen te geven. Ze zagen hem als een held, maar de jongen heeft hier zijn eigen mening over. Echter gebruikt hij liever die naam dan zijn eigen, om te voorkomen dat Astrals er misschien achter komen wie hij 'echt' is.✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Mabel ✲That's a fine-looking high horse.
Profiel bekijken