Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


//No love
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Geen
avatar
Student


za mei 09, 2015 11:15 pm

Herroo,

Voor mijn nieuwe kleine mannetje ben ik op zoek naar een bestie. En niet zomaar een bestie, een bestie waarvoor hij gevoelens heeft, heel veel gevoelens zelfs. Deze persoon zal niet hetzelfde voor hem voelen, maar toch besties willen blijven, wat Tae heartbroken achter laat. Mannelijk of vrouwelijk maakt niet uit, aangezien Tae waarschijnlijk panseksueel wordt. Graag wil ik wel dat Tae zijn gevoelens al heeft toegegeven en al is afgewezen. Ook zou ik heel erg blij zijn als zijn crush een enorme bitch is, een typische haat/liefde relatie zegmaar. In general dus over en weer schelden.
Geïnteresseerden?

Raven.
Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


zo mei 10, 2015 9:11 am
Hmm, ik ben heel erg tempted om mijn Wrennekind hiervoor op te geven :3 Ze zit al een tijdje op Rikka High, niet net nieuw aangekomen, dus daar kunnen ze elkaar hebben leren kennen. Ik weet namelijk niet uit wel gebied Tae komt o:
Verder is Wren wel echt een enorme bitch, zelfs tegen vrienden. Ze is gewoon klein, asociaal en zegt heel graag wat ze denkt~
Wat ik me nog wel afvroeg is of je op langere termijn het idee hebt om ze alsnog samen te laten komen. Wren heeft al een soort van crush en verhaallijn, dus geen relatie met Tae willen komt helemaal goed :3 Alleen als je op termijn nog iets zou willen, dan ben ik niet de juiste persoon~
Ben benieuwd wat je vindt!"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Geen
avatar
Student


zo mei 10, 2015 10:16 pm
Het klinkt echt super leuk, ik wil alleen toch iets meer vrijheid in het feit of ze later iets blijken te krijgen of niet, ik had meer het idee om maar te zien hoe het loopt.
Daarbij heeft een vriendin zich gisteravond bereid gesteld dit te doen, dus ik heb gevonden wat ik zocht~!

Nog een bitch in het leven van Tae kan geen kwaad tho haha
Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


zo mei 10, 2015 10:28 pm
Dat snap ik helemaal! En goed dat je al iemand gevonden hebt, ik ben benieuwd naar je verhaallijn/topics :3 Nog een bitch in Tae's leven kan geregeld worden~"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» Warriors; Frozen rains of love..
» Letters of Love
» Cause I love the adrenaline in my veins [+ Crowcall]
» Ontbijten!
» Het Galgje