Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Shinon Abergail
http://i68.tinypic.com/2ajqdtg.png

17
Positief
Lucht
avatar
Student


za mei 09, 2015 8:32 pm

" Shinon Abergail."

GENERAL
[ NAME ] Shinon
[ GENDER ] vrouw
[ AGE ] Zestien
[ ELEMENT ] Water
[ ENERGY ] Positief
[ YEAR ] Tweedejaars
[ BIRTH PLACE ] Elion - Droplet

APPEARANCE
[ HAIR ] Shinon heeft blauwe haren wat in een bepaalde belichting van kleur lijkt te veranderen. Als ze in schaduwrijk gebied zit dan lijkt haar haar donkerder. Als ze in zonlicht staat wat lichter. Als ze midden in de zomer alle dagen zon op haar haren laat vallen dan word haar haren wat lichter, zelfde geld als ze alleen maar binnen zit dan word haar haren wat donkerder. Net zoals jouw eigen haren doen.
[ EYES ] Haar ogen zijn helder blauw, maar zodra ze ijs Element begint te gebruiken dan lichten haar ogen op naar neon licht blauw.
[ LENGTH ] Haar lengte is niet groot, ze is zelf net iets groter dan een meter zestig centimeter. Toch doet ze altijd nog aan smokkelen waardoor haar lengte al snel weer een meter vijfenzestig centimeter word.
[ BUILD ] Ze kan eten wat ze ook maar wilt, want aankomen doet dit meisje niet. Ze weegt ongeveer vijftig kilo en schommelt soms een kilo of twee naar beneden of naar boven toe. Dit is soms tot grote frustratie naar haar kant toe.
[ CLOTHES ] 3 verschillende outfits link en linkje en linkje  main
[ SPECIAL ] Ze heeft een oud litteken op haar onderrug dat je enkel met bikini ofzo ziet.

PERSONALITY
Shinon is een straight-shooting type. Zij kan enthousiast zijn en soms erg prikkelbaar toch is ze een doener en leeft in een wereld van actie.
Blunt, straight-forward en een risico nemer is zij soms wel. Ze is bereid in dingen te duiken en haar handen vies te maken. Ook leeft ze in het hier-en-nu. Ze heeft weinig begrip voor theorie en wilt het meer op praktijk hebben, het kijken naar de feiten van een situatie, snel moeten beslissen wat er moet gebeuren en vervolgens de actie uitvoeren. Dat is haar ding.
Zij heeft een griezelig vermogen om een sfeer van een persoon waar te nemen. Zij kan kleinere signalen, die soms volledig onopgemerkt blijven door andere, oppakken. Zoals houdingen, gezichtsuitdrukkingen of klemtonen.
Ook is ze zo erg enthousiast dat zij Astrals daarmee soms weet te motiveren over spanning en actie.

Toch kan zij ook erg beschermend worden over zijn vrienden en serieus zijn wanneer je het niet van haar verwacht. Toch heeft zij een erge nadeel, ze is soms te nieuwsgierig waardoor ze toch te snel in problemen kan komen.
[ LIKES ] Ze vind lol hebben met haar vrienden het leukste om te doen, net zoals tekenen, koekjes eten en muziek luisteren.
Toen ze vroeger klein was, was ze altijd bij haar jeugdvriend die piano speelde. Ze kreeg er vaak geen genoeg van en tekende er dan rustig bij.
[ DISLIKES ] Ze houd absoluut niet van chiwawa’s. Astrals die een grote mond hebben maar niets nakomen.
Verder houd zij niet van kleine vogeltjes en grote riool ratten, ook staat de topic spinnen haar niet geliefd bij.


GESCHIEDENIS
”From tiny to somewhere...”
Ze is altijd goed behandeld in het verleden, mama’s kleine meid. Ze werd altijd vertroeteld en hadden een leukste tijd tegemoet. Haar moeder en vader waren altijd blij en vrolijk samen maar na de verhuizing veranderde het toch allemaal. Shinon was drie geworden en haar ouders waren in een gevecht geraakt door de drank probleem van haar vader. De moeder was het zat om telkens haar man naar bed te moeten tillen omdat hij zich weer ladderzat had gedronken. Toen Shinon vier was waren haar ouders gescheiden, ze woonde samen met haar moeder op Elion in een klein dorpje genaamd Droplet. Haar moeder had de voogd gekregen over de vader, wat niet moeilijk was geweest.
Droplet is een klein gezellig dorpje waar verschillende soorten Astrals komen en gaan. Astrals zonder magie, met magie maar ook wezens zoals meermannen en meerminnen. Ook kreeg je allemaal verschillende waterdiertjes te zien. Droplet is een dorpje met veel marktjes waardoor er veel toerisme komt. Voor Shinon was dit geweldig maar nadat haar moeder opnieuw met een man in de liefde raakte ging de financienen wel beter, maar Shinon kreeg wat minder aandacht dan dat ze gewend was. Zij kon nu naar school waar ze een vriend maakte, zijn naam was Niels. Hij was ook een ras echte Elionezen, ook een volbloed. Ze had de grootste plezier met hem. Jaren gingen vredig verder tot ze in de basis school belande.

“ Didn’t do it on purpose..”
Ze was uit met haar moeder, ze was 9 ondertussen. Ze waren samen aan het shoppen tot ze bij de bank kwamen, haar moeder haalde altijd 100 van de bank na een maand, een geheim potje had ze het altijd genoemd. Een oudere man kwam binnen, ze keek nieuwsgierig naar de man die toch nerveus leek te zijn. Ze las rustig verder tot de klanken van de man door de ruimte gingen. Het ging allemaal zo snel voor Shinon, ze was nog geen twee tellen verder of zij hing in de man zijn hand. Haar tanden drukte zich in het vlees van de man die een wapen op haar moeder gericht had. De man begon met zijn arm te zwaaien maar ze liet hem niet los. De man liet het wapen los tijdens het heen en weer zwaaien waardoor, Shinon toch tegen de balie aan geklapt was. Het wapen gleed over de grond heen, weg van de man. Bang dat de man het weer pakte greep Shinon het en richtte het angstig omhoog. Uit pure angst haalde ze de trekker over en schoot de man, door de kracht die ervan af kwam sloegen haar handen omhoog en klapte tegen de balie rand aan. Ze voelde een scherpe pijn door haar handen gaan waardoor ze even haar ogen pijnlijk dichtkneep. Ze mompelde een paar pijnlijke woordjes. De man was nog niet dood en rijkte opnieuw naar haar. Ze haalde nog een keer de trekker over en weer klonk er een schot. De man viel neer, bloed droop over zijn gezicht heen terwijl hij haar aan keek. Een derde schot klonk en de man bleef liggen. Het liet een print over op haar netvlies, ze had de man drie maal geschoten.
Het beeld van een bloedende man met een gat in zijn hoofd verliet haar niet meer, maar door de gil van haar moeder drong het tot haar door wat ze gedaan had. Ze had iemand vermoord. Bloed verspreide zich over de grond heen, een klein plasje dat aldoor maar groter werd.
Op school werd ze flink gepest hierdoor, ze werd als moordenaar uit geroepen en gedaan. Ze was zeer bang toen er handgebaren waren gemaakt, dit kregen alle andere kinderen door en begonnen deze juist met opzet te maken. Shinon raakte erdoor alleen maar meer door in de stress, ze kon er niet tegen dat ze een moordenaar werd genoemd… Ze nam ook alle schuld op haar.
Meerdere malen moest ze van school gehaald worden doordat ze flauw was gevallen. Paniek nam haar over bij het vasthouden van een wapen, de flash-backs hielden de macht over haar. Dit werd ook zo erg dat ze ook van school af werd gehaald.


Life my live alone, don’t need anyone.
Ze was veel gepest in het verleden, maar dat maakte haar naar wie ze was geworden. Ze leerde met een maskertje leven, leerde om er toch mee te werken en de positieve kanten van het leven te zien. Alhoewel dit allemaal vrij moeilijk was voor haar. De angst die ze had was helaas nooit meer verdwenen. Ze leefde nu alleen in een appartement in Iriolis, het was rustig en ze hield zich altijd aan de regels van haar huisbaas. Ze hoopte dat ze alle herinneringen nu kon verdringen, vergeten en nooit meer aan terug hoefde te denken. Ze was nu immers ook op een andere continent, dus het was een compleet schone start.
Ook had ze een baantje in de horeca om geld te verdienen om de huur, het eten, gas, licht en water te betalen. Natuurlijk gaven haar ouders ook nog steeds geld, maar ze wilde toch al snel voor haar eigen benen te kunnen staan.
Ze vond het jammer en was op haar zestiende al verhuist was maar, een nieuwe plaats en een nieuw begin. Toch had ze al snel door dat dit ook niet haar thuis was. Ze wist bij lange na niet alles en kwam tot de conclusie dat ze toch verder educatie nodig had, ze schreef zich in op een school. Hopend dat ze toch nog werd aangenomen ondanks dat ze al 17 jaar was.
In de tijd dat verder ging probeerde ze na al die jaren over haar angst heen te komen. Ze opende een la van haar bureau waar gewoon wat standaard dingen lagen, achterin lag echter een oud, niet werkende steam gun. Het was een handwapen. Shinon wist zo welke type het was, welke mm kogels erin gingen. Ze pakte het op en probeerde zich over de angst te zetten, helaas eindigde dit weer aan een bezoekje aan de wc. Ze baalde dat dit altijd zo gebleven was. “ Again..?”

Letters
Ze was op een doordeweekse dag vroeg klaar van haar werk. Ze had een paar tips gekregen en eenmaal thuis opende ze het envelopje waar geld in zat. Ze telde het op en legde het weer weg in een potje die haar moeder al sinds dat ze klein was, was wezen sparen. Shinon had hier nooit uitbundig gebruik van gemaakt. Okay… misschien voor wat overbodige luxe dingetjes maar het was toch niet zo slecht.
Met het openen van haar post was ze toch verbaasd met wat ze zag. Een hele hoop brieven hadden haar postbus toch gevuld en ze keek op van de afzenders. Haar moeder, tante, volksnieuws, krantje, rekeningen, rekeningen, loonstrookje, brief van school, nog een rekeningen maar, een brief van school? Toen ze weer snel binnen was maakte ze deze open en las het snel door, ze was aangenomen en kon volgend semester beginnen. Ze begon zich druk te maken over allemaal dingen, hoe zou het daar zijn? Zouden ze haar verleden weten? Hoe zou dit allemaal verlopen? Eerst moest ze dingetjes op een rijtje zetten. Appartement opzeggen! Vele brieven later en tijd natuurlijk zat ze in de openbaarvervoer naar haar nieuwe school en tevens een huis.


ETCETERA
- Ze is bang voor kleine wapens, groters heeft ze geen last van.
- Ze weet erg veel over de steam guns die er te verkrijgen zijn, dit leerde ze in de hoop over haar angst heen te komen.
- Dat haar angst een trauma is?
- Dat ze zich vaak groter houd dan ze werkelijk is?
- Ze eigenlijk heel goed kan mikken?
- Goed kan tekenen?Profiel bekijken