Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


And if you don't have anything nice to say..
https://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconnd_zps1vfez3fl.jpg

15
Positief
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 6:50 pm
Ze had gisteren haar eerste behandeling in het nieuwe centrum gehad en werd wakker met een enorme spierpijn in haar nek. Dat beloofde veel goeds voor deze regenachtige maandagmorgen. Het was een of andere Eldaraanse feestdag, om het begin van de spirituele bloei te vieren nu het midden in de lente was, zo had ze begrepen. In Amabele werd dat gevierd met een kleurrijke parade, waaraan ook klasgenoten van haar meededen. Die zoetsappige bloemenkarren konden Nox absoluut niet boeien, maar wat wel interessant was was dat de lessen vandaag wat later startten. Dat gaf haar genoeg tijd voor een rustig ontbijt.

Nox trok haar favoriete shirt aan, pikzwart met de tekst ''Satan says hi'' en een groot omgekeerd kruis erop geschilderd. Dat had ze met de hand gedaan, waardoor er verschillende witte verfvlekken op de rest van het shirt zaten. De eerste keer dat ze het had gedragen was tijdens een kerstdinertje geweest; toen ze het zag had Philipa een glas laten overstromen met rode wijn omdat ze maar bleef schenken, gechoqueerd naar haar dochter starend. Ze had uiteindelijk een sjaal moeten omslaan, omdat Nox pertinent weigerde zich om te kleden en haar moeder eens een keertje niet over zich heen liet lopen en eiste dat Nox zich fatsoenlijk bedekte. Tja, het shirtje had inderdaad een wijde hals, waardoor een mouw vaak afzakte en haar bh-bandje en blote schouder onthulde. Gecombineerd met een strakke lichtblauwe spijkerbroek met scheuren en vale plekken liet haar kleding weinig aan de verbeelding over. Maar o wee je gebeente als Nox je zag staren (en ze je niet leuk genoeg vond om zich stiekem gevleid te voelen).

In de eetzaal greep ze een dienblad en sloot aan in de rij. Iemand duwde ietwat tegen haar aan, wat haar humeur niet verbeterde. Een pijnscheut teisterde haar nek. Terwijl ze eten op haar blad dumpte masseerde ze de spier een beetje. Ze had het advies gekregen om vooral vers te eten, veel groenten en fruit en absoluut geen vleeswaren. En hoewel het verleidelijk was om haar dienblad te vullen met precies die verboden goederen wist Nox zich in te houden, ze nam zelfs een banaan mee. Met een bakje yoghurt en chocolade flakes zou dit haar ontbijt zijn. Ze wilde hoe je het ook wende of keerde liever niet nog vroeger de pijp uit gaan.  Kalm begon Nox de banaan in plakjes te snijden, die ze stuk voor stuk in de yoghurt liet vallen, wat kleine spetters yoghurt verspreidde.

Nadat ze alles gemengd had nam ze het bakje en een lepel en daalde af naar de kelder. Ze ging zich echt niet aan één van de overvolle tafels proppen, dan zou ze liever ergens in de lounge gaan zitten. Nox plofte neer op een felgroene zitzak en legde haar benen neer op een nabije poef. Zo begon ze haar ontbijt weg te lepelen. Hoewel ze initieel een ontzettend ochtendhumeur had gehad kon ze nu eindelijk een beetje in stilte relaxen. Er sloop zelfs een glimlach over haar bleke gezicht heen.

[Eerste post gereserveerd voor Soren Very Happy]And there she goes again off to crazytown
Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» It's nice to meet you.
» Hoe spreek je je naam uit 8D
» it's nice here
» We're creating nice memories to stay happy{Search}
» Nice to meet you~