Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Let's enjoy the pain together { Open }
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

✖ 18 Winters
Geen
avatar
Student


za mei 09, 2015 1:41 pm
Met een ontbloot bovenlijf keek hij naar zichzelf in de spiegel. Hij had zichtbare spieren, al werden ze ontsierd door de vele littekens die hij droeg. Maar goed, dan moest hij zijn hobby ook maar veranderen. Zijn blik gleed langs de voorbereidingspullen en hij kon een zucht niet onderdrukken. Wat deden sommige wel niet aan voor zo’n gevecht? Het enige wat hij deed was een stuk tape rond zijn handen binden zodat hij harder kon slaan. Hati was een simpele jongen op dat punt. Het duurde daarbij ook niet lang voor hij zijn handen dun had ingepakt en technisch gezien klaar was om te vechten. Maar het was zijn beurt nog niet, eerst moesten twee newbies hun eerste klappen uitdelen. Aangezien dit altijd wel humoristisch was om te zien liep hij langs enkele trappen naar beneden en leunde op de balestrade. Met een vloeiend gebaar stak hij een sigaret aan en nam een trek. Twee jongens, beiden rond de zestien liepen twijfelend de pit in. Hati grijnsde lichtelijk sadistisch terwijl er een glans over zijn ogen trok. Dit werd wat.

Hoe Hati uberhoud bij zo’n club terecht was gekomen? Dat was niet moeilijk. Toen hij aankwam op de school had hij al meer vechtlust dan de meeste en al een mooi lichaam dankzij zijn vroege fysieke werk. Op een dag, toen hij over de straten heen liep naar een bar toe werd hij uitgenodigd voor een testronde. Nu sloeg de roodharige nooit een kans als deze af en hij won, met gemak, zijn newbie gevecht. Het nadeel van de Pit was dat als je er eenmaal in zit je niet meer weg kan. Het was als roken, je mag dan willen stoppen, het roept je altijd terug. En nu maakte Hati er een leven van. Er werd op hem geboden en soms werd hij de greppel in geslagen. Dat was al vaker voorgekomen, maar zijn bloedlust verging nooit. Hij trainde met andere vechters en werd zo sterker. Nu was het weer zijn avond. Ze hadden een goede vechter voor hem apart gehouden, al lagen zijn verwachtingen niet zo hoog. Al vaker had hij tegen een halve kip moeten vechten, want ja, de smaak van het publiek was soms vreemd.

Een enkele bel rinkelde en de twee jongens klommen het lege zwembad uit. Enkele bekende en vreemde sloegen hem grijnzend op de schouder terwijl hij zijn sigaret uitduwde. Jaja, hij wist dat het zijn beurt was. Koeltjes liep hij naar beneden terwijl om hem heen gemompeld werd. Blikken namen hem op, keurde hem en gaven hem een prijs. Maar Hati reageerde er niet op, sommige voelde aan zijn spieren en ook hier gaf hij geen reactie. Hij had geleerd dat hij zich beter koest kon houden tot in de ring, waar ze liever gevechten zagen dan in het publiek. Eenmaal bij het bad nam hij het trapje naar beneden om vanaf het midden erin te springen. Zijn koude ogen namen het bad in zich op, waar vers bloed lag van de vorige gevechten. Wie werd zijn tegenstander? Of werd het wéér afgeblazen door de politie? Misschien kwam er zelfs iemand binnen die de verkeerde afslag had genomen, dat zou ook niet de eerste keer zijn. Met een wrede lach op zijn gelaat, helemaal op zijn plaats tussen deze Astrals wachtte hij.

{ Open, weer niet bang, je hoeft niet persé met Hati te vechten :’3 Je kan ook per ongelijk in het bad uitkomen, erin geduwd worden of gewoon even kijken (a) Maak er een leuk topic van xD
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 1:55 pm
Haar dagen waren de laatste tijd gevuld met verdwalen. Dit keer was ze in de kleine weggetjes van Amabele verdwaald en kwam ze er niet meer uit. De buurten werden steeds ruiger en als ze haar gave niet zo onder de knie had was ze waarschijnlijk nog bang geweest ook. Haar simpele kleren veriedde dan ook niks van haar afkomst. Enkele de gouden ring om haar vinger vertelde meer dan hij zou moeten. Zonder er bij na te denken duwde ze een deur open. Het was beter ergens binnen te zijn, dan in deze gure straten rond te blijven dwalen. Maar misschien was ze beter buiten gebleven, van het moment dat ze één voet in de club had gezet, draaide alle hoofden haar kant uit. Het merendeel van de Astrals waren mannen, maar hier en daar stonden ook enkele vrouwen ertussen. Waar was ze beland? Lege zwembaden toonde aan dat dit het oude zwembad moest zijn. Als ze het goed begreep was ze in de Pit beland, een plek waar ze alleen maar slechte verhalen over gehoord had. Toch was Victoria een tikkeltje nieuwsgierig en begon ze rond te dwalen. In één zwembad stond een jongen, alleen. Vers bloed lag op de grond en deed een rilling over haar rug lopen. "Wel juffie, moet jij je kans niet eens wagen?" Een man met een bierbuikje lachte haar met zijn kapotte gebit toe. Hoe durfde hij haar zo aan te spreken. "Pardon. Let op je taal, viezerik." Zei ze toonloos terug terwijl ze de man met een kille blik opnam. "Nou zeg." Antwoordde hij zogezegd geschokt. "We zullen eens zien of je daar ook nog zo'n grote mond hebt." Zijn grijns liet een rilling over haar rug glijden en kwaad keek ze hem aan. Ze zag zijn handen naar voren komen en wist wat hij van plan was, maar hem tegen gaan kon ze niet. Met een klap, die de lucht uit haar longen sloeg belande ze in het bad. Direct sprong ze overeind, ze zou die man eens laten zien met wie hij te maken had. Kil keek ze hem aan en bracht één hand omhoog, waardoor de man zijn schouder uit de kom schoot. Bloedsturen was niet zo moeilijk als je wist wat je moest doen. Haar hand duwde ze fel naar beneden en de man zakte ineen, alsof een onzichtbare hand op hem drukte. Ze kromde haar vingers en de man probeerde zich te verzette, maar kon het niet helpen dat hij naar voor krabbelde. Toen hij bij de rand kwam, stapte ze op hem af. "Noem. Me. Nooit. Meer. Juffie." Zei ze kil en elk woord duidelijk uitsprekend, daarna had ze pas door dat er nog iemand in het zwembad stond.Victoria Abney-Hastings
And where did I go wrong? I lost a friend. Somewhere along in the bitterness .And I would have stayed up with you all night. Had I known how to save a life
Profiel bekijken