Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Subway surf
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 1:30 pm
Het was misschien toch niet zo'n slim idee geweest om het openbaar vervoer te nemen zonder dat ze echt wist waarheen. Nu was ze hopeloos verdwaald, maar ze was te trots om aan iemand hulp te vragen. Met de bovenkant van haar koffiebeker tikte ze nadenkend tegen haar lip. Van welke richting kwam ze ook al weer? En welke kleur had die verbinding? Het bord vol met stift hielp haar niet echt om de weg terug te vinden en de kille wind die door de ondergrondse waaide verslechterde haar humeur alleen maar. De kleuren danste voor haar ogen en kwaad nam ze een vlugge slok van haar koffie, maar moest deze bijna uitspuwen door de hitte. "Geweldig, echt helemaal geweldig!" Bromde ze sarcastisch en de Astrals die haar raar aankeken kregen een vieze blik te verduren. Toen ze in haar achterzak naar een mobiel zocht, kwam ze tot de vaststelling dat deze nog op haar kamer lag bij de bloempot voor het raam. Natuurlijk was ze Felicia weer aan het bellen voor ze vertrok en in haar haast was ze deze weer eens vergeten mee te nemen. Nu had ze drie problemen: ze wist de weg niet, had haar tong verbrand en was haar gsm vergeten. Kon het nog erger?

››Eerst Soren!
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 Yrs.
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 2:04 pm
De jongen nam de moeite niet om zijn voeten op te tillen en slenterend liep hij langs de vele winkelruimtes waar de duurste en mooiste dingen stonden uitgestald. Hij zou dit nooit kunnen betalen en eerlijk gezegd had het voor hem weinig zin om met een duur horloge of een net pak rond te lopen, hij hechtte er weinig waarde aan dus het zou binnen de kortste keren weer kapot zijn. Nadenkend bleef de jongen voor een ruit staan, kijkend naar zo'n duur horloge. Achter de etalage zag hij hoe een rijk uitziende dame een horloge bekeek en nadacht of het wel bij haar zou passen. Ze merkte Soren niet op, haar aandacht was volledig op het horloge gericht dat rijk bestrooid was met Swarovski kristallen en weet niet nog meer dure steentjes. De jongen zuchtte, haalde zijn schouders op en slofte verder. Hij was hier eigenlijk helemaal niet om te kijken naar dure spulletjes of om zelf iets te kopen, hij was meer opzoek naar de verhalen die iedereen te vertellen had. Niemand had oog voor hem, een jongen die norsig met zijn handen in zijn zakken over de pleinen slofte, af en toe even op een bankje neerzeeg en wat in het rond keek. Hij hoorde hoe een groep vriendinnen last had van een stalker, bij een oude man was er ingebroken en waren er waardevolle spullen gestolen, iemand anders had het weer veels te druk om boodschappen te doen iemand anders had weer last van jeuk op die ene plek. Allemaal vrij oninteressant, maar Soren genoot ervan.

Nadenkend en onbedoeld was hij richting de ondergrondse gelopen, er pas echt achter komend toen hij bijna van de trap viel omdat deze ineens omlaag ging. Snel herstelde de zwartharige jongen zich en concentreerde zich op de treden, met een oog kunnen zien en de trap aflopen was nooit een goede combinatie, hij kon namelijk niet goed de diepte inschatten. Beneden gekomen werd hij begroet door een snel wegrijdende trein die zijn wat warrige haren liet opwaaien. Misschien was het een goed idee om weer terug naar de campus te gaan, vanuit hier ging vast wel een trein. Soren concentreerde zich op het bord dat voor hem stond waar vertrek- en aankomsttreinen stonden aangegeven. "Geweldig, echt helemaal geweldig!" Klonk het ineens naast hem. Met een opgetrokken wenkbrauw keek de zwartharige jongen met zijn ene oog naar het meisje dat de woorden had uitgesproken. Verwoed was naar iets opzoek, maar kon het niet vinden. Ze was vrij jong, wellicht ging ze ook naar de campus. Soren was nooit echt iemand die hulp aanbood maar het meisje zag er behoorlijk gefrustreerd uit, dus daar moest iets achter zitten en daar was de jongen wel nieuwsgierig naar. 'Hulp nodig?' Klonk het vanuit zijn kant, niet al te geïnteresseerd maar wel genoeg om een gesprek voort te zetten.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 6:41 pm
Toen een oudere jongen naast haar verscheen keurde ze hem geen blik waardig. Meestal negeerde ze gewoon iedereen, dat was haar 'ding'. Maar toen hij haar aansprak op een redelijk ongeïnteresseerde toon, keek ze hem arrogant aan. "Zie ik eruit alsof ik hulp nodig heb?" Katte ze hem toe, maar net te laat bedacht ze dat ze misschien wel hulp nodig had en dat verafschuwde ze. Mannen zoals haar vader slaan op zo'n momenten toe, wanneer de klant hulp nodig heeft van hen, zonder dat ze dat eigenlijk willen. "Oké, misschien wel." Voegde ze er verslagen aan toe. Het was een lange en vermoeiende dag geweest, morgen zou ze zich wel druk maken over dat ze met een vreemde stond te praten. Niet dat ze dat eigenlijk zo erg vond, het was gewoon dat Vic niet echt een sociaal persoon was. Respect kregen de meeste vanaf het begin niet en gesprekken op gang houden kon ze niet. "Ik moet terug naar Rikka High." Ze veronderstelde eigenlijk wel dat hij daar ook opzat, aangezien hij nog niet echt een zelfstandige volwassene leek. Haar toon was misschien ook wel wat te bruut, zeker tegen iemand die haar eigenlijk hulp aanbood. Maar waarschijnlijk was het dat, al had ze het nog erger gevonden als ze hulp moest vragen. Dan was ze door de grond gezakt van schaamte. Zo'n dingen doen de Abney-Hastings namelijk niet.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 Yrs.
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 8:52 pm
Haar blik stond hem niet aan en hij had spijt van dat hij überhaupt iets tegen deze meid had gezegd. "Zie ik eruit alsof ik hulp nodig heb?" Haar verschrikkelijke stem irriteerde hem al. Niet onder de indruk zuchtte hij verveeld en rolde met zijn ogen. Zo makkelijk kreeg je Soren niet gekwetst. 'Ja.' Beet hij haar kortaf toe, duidelijk laten merkend dat ze hem niet zomaar omlaag kreeg. Zoals ze er ook uitzag leek ze ook niet iemand die graag over zich heen liet lopen. Niet dat het Soren iets uitmaakte, het liefst wilde hij nu gewoon van haar weglopen en het haar maar uit laten zoeken. "Oké, misschien wel." Voegde ze er verslagen aan toe. Even was er een zelfvoldane glimlach op zijn lippen te zien, al was het hem niet helemaal duidelijk waarom. Misschien omdat ze toegaf? Betekende dat dan niet dat ze snel toegaf aan andere Astrals? Misschien maakte dat dan het gesprek wat gemakkelijker, al betwijfelde Soren dat. "Ik moet terug naar Rikka High." Oh nee, hij had gehoopt dat die woorden niet uit haar mond zouden komen maar het gebeurde wel. Ze moest dezelfde weg terug als hem. De jongen zuchtte en keek weg uit frustratie. De dag die goed was begonnen leek nu alleen maar slechter te worden. Met zo'n trutje wilde hij niet de hele treinreis mee zitten. Hij verwachtte ook nog dat ze haar mond niet kon houden dus als dat gebeurde sprong hij liever voor de trein dan dat hij er instapte. 'Oh fijn.' Kwam het uit zijn mond, duidelijk niet blij met haar woorden. 'Als het goed is komt de trein over een paar minuten.' Vervolgde Soren en hij stak zijn handen in zijn zakken, norsig haar aankijkend. Misschien zou ze opperen alleen te willen reizen, hijzelf zou er absoluut geen problemen mee hebben.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Water
avatar
Student


za mei 09, 2015 9:04 pm
Nu zat ze ook nog opgescheept met deze jongen, die aan zijn zucht te oordelen ook naar Rikka High moest. Zijn arrogante toon stond haar niet aan en geïrriteerd rolde ze met haar ogen. Dat de trein over een paar minuten kwam klonk haar dan ook als muziek in de oren. Enkele minuten stonden ze in volle stilte naast elkaar. Victoria vertikte het om het eerste woord te zeggen en toen de koele vlaag die de trein aankondigde kwam, zuchtte ze dan ook van opluchting. "Wel dan scheiden onze wegen hier." Zei ze kil, waarna ze zelfverzekerd op de geopende deuren afstapte. Terwijl ze een snelle tred aanhield, viel er een boek uit dat ze aan het lezen was. Hoe bloedsturen, was op de voorkant te lezen met sierlijke, goud gekleurde letters. Eigenlijk was de buitenkant behoorlijk saai, bloedrood met een gouden letters, maar de binnenkant was des te mooier. Haar sierlijke handschrift liet op de eerste pagina weten dat het boek eigendom was van Victoria Charlotte Abney-Hastings en iets verderop begon het boek dan daadwerkelijk. Langs de kantlijn waren dan weer kleine toevoegingen geschreven zoals: Werkte voor geen meter, beter directe controle pakken. En Getest, werkt. Het was dus deels notitieboekje, deels studieboek. Als ze het kwijt zou zijn had ze een groot probleem, maar zonder iets te merken van het gevallen werk stapte het rijkeluiskindje de trein in. Waarna ze na een paar keer bijna vallen op een stoel neerplofte. Alles behalve sierlijk, maar er was hier niemand om haar op haar vingers te tikken.Victoria Abney-Hastings
And where did I go wrong? I lost a friend. Somewhere along in the bitterness .And I would have stayed up with you all night. Had I known how to save a life
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud