Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Cupcakes and tea // James
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
avatar
Student


za mei 09, 2015 1:18 pm
Felix had nu een week of paar op school doorgemaakt, bijbaantjes zoeken waren toch lastiger dan hijzelf had gehoopt… maar hij liep wel al stug verder en keek toch altijd nog nieuwsgierig om zich heen. Zo goed als hij het dacht te kennen hier, leek toch even flink tegen te vallen. “Erm..” klonk hij zachtjes en keek toch om zich heen bij een dood einde. Liep terug en bedacht in zichzelf dat het er net een doolhof was. Zacht uitgedrukt.
In de straten was het druk. Links recht, vooruit overal waren kleine winkeltjes en zoals gewoonlijk werd hij, zoals gedacht, al snel weer verward met een meisje. Aantal jongens waren naar hem toe gekomen, ze probeerde met hem te flirten. Felix werd het soms echter wel zat, maar toch bleef hij het ook ergens grappig vinden hoe Astrals al snel op uiterlijk oordeelde…. Met het wegwuiven had hij ze al snel weg, toch begon hij wel iets aan zichzelf te twijfelen. Hij zag er toch jongen’s achtig uit? Hij had baggy jeans, gympen en een shirt met vest… Je zou toch niet zeggen dat een meisje dat zo zou gaan aantrekken toch?

In de namiddag besloot hij zich naar een café te begeven. Het was even bijkomen van het vele wandelen. Hij bestelde een tee en een cake’je. Toch bij het raam zitten om de Astrals te kunnen kijken en tegelijk met een pluk van zijn haar spelen. Het bleef grappig om Astrals zien te reageren op dingen… vooral met een doos kittens aan de overkant.

Occ; Uwa…. Tis weer inkomen =.=’’ sorry klein.


» Character » Theme » Voice
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


zo mei 10, 2015 10:05 pm
A DAY OF JAMES FELIX YVES -
Wat afwezig zat James te kijken naar het bord met eten dat voor hem lag. De puree, het vlees en zelfs de groenten het zag er allemaal zeer lekker uit maar daar bleef het dan ook wel bij. Hij had echt geen trek, en dat terwijl dat hij al heel de dag niks had gegeten. Op dat moment was hij ook alleen maar met zijn vork in het eten aan het prikken maar voor de rest was hij er nog niet aangekomen. Al vaker had hij te horen gekregen dat hij meer moest eten, want anders bleef hij zo fijn als hij al was. Jongens hoorden spieren te hebben. Dat was wat andere zeiden, maar erg gespierd was James niet. Natuurlijk had hij wel spieren, die heeft iedereen want anders zou het lichaam van een Astral zo ineen zakken.
Met een grote zucht besloot James om uiteindelijk toch recht te staan. Hij nam de plateau vast en was klaar om die te gaan weg zetten. Nog steeds lag alles erop, maar het zou niet opnieuw geserveerd kunnen worden omdat hij ermee had zitten spelen. Rustig stapte de jongen maar verder tot zijn voet bleef haken achter iets. Of dat dacht hij toch. Misschien was hij wel gewoon over zijn eigen voeten gestruikeld. In ieder geval vloog zijn plateau uit zijn handen, recht naar een persoon toe die aan een tafel zat. De jongen zelf viel met een harde klap op de grond. Zijn handen had hij voor zijn uit gestoken om de klap wat op te vangen, maar dat was niet het slimste idee. ‘Lupae filius,’ kwam er zacht uit de jongen zijn mond terwijl dat hij zichzelf weer recht duwde, maar op zijn knieën op de grond bleef zitten om de schade bij de andere Astral te kunnen bekijken.Profiel bekijken
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Wazyl James Kesley
» James Arthur Lovell