Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Azra 'Az' Shade
https://i.servimg.com/u/f21/19/22/25/88/aweioj10.jpg

16
Negatief
Lucht
avatar
Student


vr mei 08, 2015 10:43 pm


Azra 'Az' Shade
>Algemeen
Name: Azra 'Az' Shade
Age: 16 Years
Energy: Negative
Element: Air
Rank: Student

>Familie
Mother: Azura Limental -Shade
Father: Fitzher Shade

>Innerlijk
Description:
Az is, nou ja, een apart geval. Ze is van rijke afkomst en heeft een pinpas met oneindig veel geld erop, dus ze heeft meestal het nieuwste van het nieuwste. Hier schept ze niet over op, want daar komen vragen van over haar ouders en die hoeft ze voorlopig niet meer te zien. Na een flinke ruzie is ze namelijk naar Rikka High gestuurd, en ze verlangt totaal niet naar haar ouders.
Azra is klein voor haar leeftijd, meestal is ze zeker anderhalve kop kleiner dan de gemiddelde Astral. Maar een grote bek, die heeft ze wel. Als je haar in de weg staat of je bent vervelend, zal ze deze dus ook zonder te twijfelen open trekken of haar middelvinger opsteken. Als je écht vervelend bent (wat in haar ogen nogal snel gebeurd) zal ze ook niet twijfelen om te gaan slaan, schoppen of bijten. Azra is snel boos en reageert dan erg impulsief op dingen; dus denkt er meestal niet lang over na. Toch kan ze soms dagenlang iets plotten tegen je. Als Az iets interessant vindt, kan ze hier echt uren over doorpraten en kan ze nogal hyper worden als het over het onderwerp gaat dat ze geweldig vindt. Neem nou bevoorbeeld kerst; ze is dol op kerst en zeker een maand van te voren begint ze al met de voorbereidingen (ook gelooft ze nog in de kerstman).
Een ding waar ze zich voor schaamt is dat ze af en toe heel onhandig kan zijn. Haar drinken omgooien, van de trap afvallen of zichzelf stoten aan een tafelrand; het gebeurt haar maar wat vaak. Wat je dan beter niet kan doen is hier een opmerking over maken, want dan ben je de pineut.

>Uiterlijk
Description:
Azra is een klein meisje, kleiner dan de gemiddelde lengte - al weerhoud haar dat totaal niet van het hebben van een grote mond. Ze heeft lange blonde haren, die tot ongeveer boven haar billen komen. Haar haren gaan gepaard met een paar ietwat ongewone hazelnootkleurige ogen. Haar kledingkast bestaat vooral uit simpele basic-kleding.

>Verleden
Azra is geboren in een rijke familie. Haar vader, Fitzher Shade, was toen ze geboren werd al een succesvolle zakenman en haar moeder wist toen al veel van mode af; haar familie was beroemd en wel-bekend bij iedereen. Vaak kwamen de ouders van Az in het nieuws en toen ze nog jong was vond ze dit geweldig. Ze had veel speelgoed, iedereen wilde wel vrienden met haar zijn en ze kon ook nog is flink opscheppen tegenover hen. Ze was echt een rijkelui's kind, al werd er door haar leraren op de lagere school geadviseerd dat ze niet zo verwend moest worden. Zo zou ze nooit echt goed kunnen opgroeien omdat ze zo altijd maar aan het handje gehouden werd. Haar ouders luisterden niet, en voor een lange tijd ging het goed; iedereen was gelukkig zo, behalve natuurlijk alle 'vrienden' van Az die ze steeds maar weer in de steek liet. De vrienden die bij haar bleven waren geen echte vrienden zoals dit hoorde en dat zou ze snel te weten komen. Behalve één jongen; Selma. Dit werd dan ook haar beste vriend tegen wie ze alles kon vertellen.
Toen Azra acht jaar was, kwam er een nieuwe oppas. Haar ouders waren vaak weg - haar vader was werken en haar moeder had betere dingen aan haar hoofd dan thuis 'niets doen', werd haar als excuus verteld - en vandaar dat er al meerdere oppassen gekomen waren. De oppassers hielden het nooit lang uit; niet omdat Azra geen leuk meisje was, want het jonge meisje wilde juist alles perfect doen voor iedereen omdat ze het gevoel had dat ze mama en papa verdrietig maakte en dat ze daarom nooit bij haar wilden zijn. Het was omdat haar vader vaak dingen probeerde te doen bij de vrouwen die kwamen oppassen ook al had Azra dit niet door. Vaak waren de oppassers streng, maar de nieuwste leek haar leuk. Ze was wat jonger dan de rest, en ze kon goed verhaaltjes vertellen voor het slapengaan. De oppas - Laurel - werd een moederfiguur voor het blonde meisje. Ze wist ook dat Laurel en Fitzher goeie vrienden waren, dus dat zat al helemaal goed. Want Azra wilde niets liever dan haar vader trots maken. Ondanks dat ze hem alleen in de weekeindes zag, hield ze zielsveel van hem. Af en toe was hij niet zo lief, dan wilde hij nog wel is een woedeaanval krijgen, maar vaak was hij de geliefde vader die ze nodig had. Maar hij kon er niet vaak zijn en ze had dus ook haar oppas nodig, die ze met open armen ontving.
Toch bleek het dat Laurel niet te vertrouwen was, zoals jonge, naïeve Azra gedacht had. Want toen ze op tienjarige leeftijd aan haar 'moeder' vertelde dat ze verliefd was op een jongen uit haar klas, namelijk Selma, deed ze dit op de voorwaarde dat haar echte ouders niets te weten kwamen. Maar die avond kon Azra niet slapen en ze hoorde gepraat van beneden komen. Nieuwsgierig dat ze was ging ze bij de deur luisteren of Laurel niet stiekem haar belofte verbrak, maar wat ze hoorde was iets heel anders dan ze had gedacht om te horen. Laurel praatte tegen haar vader, en de koosnaampjes die ze voor hem gebruikte waren niet gepast voor een oppasser naar haar baas. Wat ze hoorde waren woorden zoals 'liefje' en 'schatje'. De enige wie ze ooit zulke woorden had horen zeggen was haar juffrouw tegen haar man. Nu wist Azra toch echt zeker dat papa getrouwd was met mama en niet met haar oppas. Boos had ze de deur opengedaan en was ze naar binnen gestormd, waarbij ze Laurel op haar gezicht sloeg. De volgende dag kwam het nieuws dat haar ouders gingen scheiden. Het raakte Az harder dan ze dacht; ze kende haar moeder nauwelijks aangezien die altijd weg was, maar haar vader? Die wilde ze niet kwijt. Toen hij naar huis kwam om zijn spullen op te halen, was hij woedend op haar. Azra wist wel waarom; ze had Laurel niet mogen slaan. Maar het leek de juiste oplossing. Blijkbaar was haar vader het er niet mee eens. Hoe lief hij ook tegen haar gedaan had, hij leek volledig te zijn veranderd. Hij negeerde haar compleet, en als hij tegen haar sprak was het om haar te vertellen dat ze haar koffers moest inpakken. Ze zou bij haar moeder gaan wonen, die nu al haar inkomen kwijt was doordat ze gescheiden was met haar rijke man. Azra wilde niet naar haar moeder gaan; want wat beloofde haar dat haar moeder nu wel tijd had voor haar? Het was angst wat haar weghield. Ze wist dat haar vader van haar hield, of gehouden had, en daarom had ze er nooit aan getwijfeld om bij hem te wonen. Maar haar moeder, wie wist wat deze zou gaan doen. Dus besloot ze iets heel dappers, of iets heel doms. Met haar netjes ingepakte koffer liep ze weg naar die ene persoon die ze op het moment het meeste vertrouwde; Selma - de jongen die ze nog steeds leuk vond, ondanks dat ze nu al zeker een jaar verliefd op hem was. Toen ze voor zijn deur stond werd ze meteen binnengelaten door zijn ouders en kreeg ze een bed aangeboden bij hen thuis. Het ging perfect, tot een paar weken later. De sfeer in huis was veranderd en alles leek zo vreemd. De enige die ze nog leek te kennen was Selma en zelfs hij begon afstandelijk te doen. Hij deed zelfs zo afstandelijk, dat het leek alsof hij haar bijna niet kende, en dat terwijl ze elkaar al zeker zes jaar kenden. Toen ze op een avond op zijn deur klopte, zei hij dat ze niet naar binnen mocht komen.
De volgende dag werd ze weggestuurd door de Astrals die de nacht ervoor nog zo vriendelijk tegen haar waren geweest. Ze zag pijn in de ogen van het echtpaar en al helemaal in die van Selma. Az wist niet waar ze naartoe moest. Ze had niemand om naartoe te gaan. Als zelfs haar beste vriend en de jongen die ze leuk vond haar afwees, naar wie kon ze dan toe? Er leek maar één optie te zijn. Terug naar 'huis'. En dat was precies wat Fitzher gewild had. Hij was erachter gekomen dat Azra bij Selma overnachtte en had het gezin bedreigt dat als ze zijn dochter niet zouden wegsturen, hij ervoor zou zorgen dat ze flink in de problemen kwamen. En natuurlijk werd dit verhaal van de rijke man geloofd.
Azra ging terug naar huis, haar oude huis waar haar vader nog woonde, niet naar haar moeder - die hoefde ze niet te zien. Toen ze aankwam, was er geen warm welkom zoals ze gehoopt had. Het enige verschil? Laurel was nu haar moeder geworden. Haar twaalfde verjaardag ging vergeten voorbij en dat was de eerste keer dat het jonge meisje om dit alles gehuild had. De hele nacht ging het door en er leek zelfs toen de zon weer doorbrak geen einde aan te komen. De dag erna kreeg Azra een pinpas in haar hand gedrukt door haar vader. Hij vertelde haar om deze mee te nemen naar haar nieuwe school. het was een kostschool, een school waar hij geen last van haar zou hebben - dat besefte ze maar al te goed. Eerst werkte ze tegen maar het had geen zin, dat werd snel duidelijk. Rikka high zou het voor haar worden, ze zou daar blijven totdat ze volwassen genoeg was om voor haarzelf te zorgen. Het jonge meisje voelde zichzelf afgewezen door iedereen in haar leven. Ze voelde zich nutteloos. En was ze dat ook niet?


Profiel bekijken