Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


► James Felix Yves ◄
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years
Vuur
avatar
Student


vr mei 08, 2015 10:18 pm
Not done yet c:» General


,NAME:, James Felix Yves
,NICKNAME:, James, Zombie Boy
,GENDER:, Male
,AGE/D.O.B:, 15, 22/11
,ENERGY:, Positive
,ELEMENT:, Fire


» Looks


,HAIR:, Zwart warrig haar dat eruit ziet alsof het niet vaak gekamd word, maar het is niet onverzorgd.
,EYES:, Donker bruin tot bijna zwart.
,BODY:, James is voor een jongen niet heel groot met zijn 1 meter 65 en hij is ook zeer mager gebouwd met weinig zichtbare spieren.
,CLOTHING/STYLE:,
,ANYTHING ELSE:, James zijn huid is zeer gevoelig voor blauwe plekken, zodra dat hij een lichaamsdeel iets te hard stoot zal het al wat blauw beginnen kleuren. Doordat hij eveneens ook een heel witte huid heeft zal het nog eens zo hard opvallen.

» Character


,SMART, - Wat je vast meteen van de jongen zou denken is dat hij slim is. Dat is vaak de eerste indruk wanneer dat iemand hem ziet, en daar hebben ze geen ongelijk in. James is zeer intelligent maar dat houdt hij meestal voor zichzelf. Bij een proefwerk of taak zal hij bewust fouten maken, ongeacht of hij het antwoord wel weet. In zijn leven is er zelfs al een periode geweest dat hij zichzelf altijd liet buizen. James is er gewoon volledig van overtuigd dat Astrals misbruik van hem zouden maken als ze wisten dat hij eigenlijk geen moeiten moet doen om wat te leren. Deels komt dit doordat hij alles één keer moet lezen en hij weet het. Zo heeft hij zichzelf ook de oude Latijnse taal aangeleerd. Hij vind het namelijk een pracht van een taal en er zijn maar weinig Astrals die hem effectief zouden kunnen verstaan. Het is dan ook perfect als hij wat wilt noteren dat zeker niemand mag weten. James kan het natuurlijk niet vloeiend spreken. Hele gesprekken zal hij niet kunnen voeren in de taal maar er zijn wel woorden en zinnen die hij kan gebruiken.
Je moet ook zeker niet vreemd opkijken als je de jongen meerdere dagen per weer met zijn neus in een boek vind. In tegenstelling tot anderen is hij prima in lezen, en hij doet het zeer graag. Ooit was het zijn droom geweest om een eigen boek te schrijven over zijn eigen ontdekkingen in het leven, maar na zijn ongeluk is hij daarvan afgestapt. Iemand die dood is hoort geen boek te schrijven. Dat is niet logisch en gaat niet. Je hoort op te houden met te blijven bestaan.

,LONE WOLF, - Drukte, veel lawaai, opgepropt zitten, etc. Het is allemaal niks voor James. Hij krijgt er alleen maar hoofdpijn van en zodra dat hij het te benauwd krijgt kan hij wal eens een paniek aanval krijgen. Door deze eigenschap zou je kunnen denken dat de jongen niet graag naar feestjes gaat, en dat is ook zo maar dat wilt niet zeggen dat je hem daar niet zal zien. James zijn nieuwsgierigheid is vaak te groot. Hij wilt weten wat er gebeurt op het feest en zal dus wel altijd een kijkje komen nemen, meestal zal hij niet verder komen dat de deurpost en daar blijven staan. Awkward als hij is.
Algemeen is James dus de persoon die helemaal alleen in een hoekje van de kamer zal zitten terwijl al de rest gezellig vrolijk bij elkaar zit. Je moet hem echter niet verkeerd begrijpen, hij houdt er nog steeds van om eens een babbeltje te hebben met iemand maar hij ontwijkt het liefst. Vanwege zijn syndroom vind hij dat hij geen contact hoort te hebben met de levende. Hij behoort niet meer tot hun soort, maar wanneer dat hij dat zou zeggen zou hij enkel vreemde blikken krijgen. Astrals zouden James gaan tegen spreken en daar kan hij absoluut niet tegen. Ze zeggen altijd dat hij nog gewoon leeft en dat willen ze dan ook telkens weer bewijzen.

,SYNDROOM VAN COTARD, - klik
James is niet je alledaagse persoon. Dat weten de meeste Astrals wel die hem iets of wat kennen. Zijn karakter is niet altijd even begrijpelijk of te verklaren maar dat heeft allemaal zijn redenen. Het is helemaal niet de jongen zijn schuld dat hij soms wat afwezig is of social awkward over komt. Dat alles heeft een goede reden waar dat hij niks aan kan doen, hij weet zelf niet eens dat hij er last van heeft. 
Het syndroom van Cotard zorgt ervoor dat de jongen denkt dat hij reeds gestorven is. Hij beschouwd zichzelf niet meer als levend en zal dat ten alle tijden ontkennen als iemand hem het tegendeel zou willen bewijzen. Echter kan je er best niet tegen in gaan want de normaal o-zo-rustige persoon zal dan snel kunnen omslaan. James kan er echt niet tegen dat Astrals hem wat anders proberen wijs te maken. Door deze ziekte kan de jongen maar heel moeilijk gevaren inschatten. Een wond die echt verzorgt zou moeten worden laat hij voor wat het is en als je hem zou vragen van een gebouw te springen zou hij dat nog wel kunnen doen. Gelukkig voor hem eigenlijk heeft hij ergens vrede kunnen nemen met het dood zijn. Hij eet nog gewoon, maar enkel omdat hij het lekker vind smaken en ook omdat hij zich zo normaal mogelijk probeert te gedragen. James heeft er een hekel aan als Astrals hem vreemd zouden bekijken daarom probeert hij het ook geheim te houden voor iedereen.

» POWERS


,Adtonitus - Lightning,
James is in staat om kleine straaltjes bliksem te maken, maar het stelt niet veel voor. De straaltjes zijn vaak niet groter dan enkele centimeters, maar dat is enkel wanneer dat hij zich er echt op focust. De kracht van zijn element en zijn energie heeft namelijk wat te maken met zijn emoties, als hij die goed onder controle heeft kan hij ook zijn bliksem krachtiger maken maar dat is hem nog nooit gelukt. Toch niet op wil. Wanneer zijn emoties te hevig worden ontstaat de ware kracht pas, maar deze kan je niet meteen als positief bekijken. Het is nogal vernielend, maar vooral voor zijn eigen lichaam. De energie om de bliksem te creëren ontstaat namelijk in zijn botten en baant zich zo normaal een weg langs zijn zenuwen naar zijn handen. Wanneer dat hij bijvoorbeeld erg kwaad aan het worden is zal meer en meer energie steeds naar zijn handen toe gaan tot het op een gegeven moment er allemaal uit wilt. Op die momenten heeft James de keuze om het te laten gaan, of het bij te houden. Als hij voor de tweede optie kiest zullen de gevolgen echter voor zichzelf zijn. Blauwe plekken zullen kleuren op zijn handen en in het slechtste geval zijn er wel enkele botten gebroken of gekneusd. Het is echter al vaker overkomen, dus hij kijkt er al lang niet vreemd meer van op. Daarbij doet de pijn hem niks, omdat hij dat toch beziet als waangevoelens. Hij kiest daarom vaker voor optie twee omdat hij niet het persoon is dat anderen pijn wilt doen.


All monsters are human
15 Year / Positive / Fire
♔ nickdiazfanProfiel bekijken