Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Aphrodite Darlene "Aiko" Bell
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

14
Water
avatar
Student


do mei 07, 2015 7:35 pm

"Aphrodite Darlene "Aiko" Bell"

GENERAL
[ NAME ] Aphrodite Darlene Bell
[ GENDER ] Vrouw
[ AGE ] 14 Jaar
[ ELEMENT ] Water
[ ENERGY ] Positieve Energie
[ YEAR ] Eerstejaars
[ BIRTH PLACE ] Een klein dorpje in de bergen van Iriolis
[ MUSIC INSTRUMENTS ] Ze heeft een dwarsfluit
[ MOTHER ] Frieda Airyn "Hokona" Bell-Kelly (43)
[ FATHER ] Eathan Gabe "Kane" Bell (45)
[ BROTHERS ] Geen; Safford Salton "Reizo" Moore (21), en Niff Dragonair "Hiroshi" Gibson (5) ziet ze als haar broer en broertje
[ SISTERS ] Geen; Alica Carlissa "Kaida" Gibson (3), en Ashla Cedar "Miyu" Gibson (3)  ziet ze als haar kleine zusjes
[ PETS ] Geen, maar ze is een dierenvriend
[ GRANDFATHERS ] Bavol Winsor "Joben" Bell (82), en Brishen Nimbus "Isamu" Kelly (84)
[ GRANDMOTHERS ] Ailith Winter "Hanae" Bell-Grant †(was 67), en Teressa Somer "Kashiya" Kelly-Sinclair (81)
[ AUNTS ] Autumn-Rosemay Jorayn "Izumi" Craig-Kelly (46), en Fanessa Jenessa "Mami" Bell-Boyle (48)
[ UNCLES ] Aland Solin "Reny" Craig †(was 43), en Nimbus Cloud "Rinji" Bell (50)
[ NEPHEWS ] Bayou Fayne "Kaito" Bell (23), en Anthone Dantonio "Tatsuo" Bell (21)
[ NIECES ] Marylise Kolanna "Yone" Craig (23), en Aiyana Blodwen "Yuuna" Bell (21)

APPEARANCE
[ HAIR ] Ze heeft zwart haar, dat ze meestal  stijl of half opgestoken draagt
[ EYES ] Ze heeft heldere, blauwe ogen
[ LENGTH ] Ze is 161 cm lang
[ BUILD ] Ze heeft een sierlijke maar toch enigszins gespierde bouw
[ CLOTHES ] Haar kleding bestaat vaak uit losse jurkjes of andere losse, ruime kleding die toch net is
[ SPECIAL ] Voor het mediteren trekt ze nooit andere kleding aan, en ze heeft vaak een dwarsfluit bij zich in haar rugzak
[ SCARS ] Ze heeft bijna geen littekens, enkel heeft ze er eentje op haar linkerknie zitten, die met bepaald licht te zien is
[ BRACELETS ] Ze heeft een sierlijk armbandje om haar linkerhand zitten. Vaak is die verscholen onder haar mouw, haar oma heeft die vroeger gemaakt toen ze geboren werd


PERSONALITY
Aiko is over het algemeen een rustig en beleefd meisje. Haar droom is om ooit een groots heler te worden en ze is  daarin ook al aardig op weg. Ze houdt van rust en stilte. Vooral als ze aan het mediteren is. Vaak gaat ze zo veel mogelijk naar het meer om te kunnen genieten in de natuur. Ze vind het Eldara niet prettig. Het liefst woont ze nog steeds in Iriolis, omdat dat haar thuis is.
Als iemand gewond raakt, wil ze het liefst meteen helpen. Iets dat haar aangeleerd is in haar bergdorpje. Ze heelt graag en dan vooral anderen omdat het haar helpt zich beter te voelen over zichzelf.
Voor haar vrienden maakt ze soms muziek, meestal doet ze het liefst in haar eentje op haar dwarsfluit, enkel maakt ze voor haar beste maatjes wel een uitzondering. Ze is erg onzeker over haar talent met muziek waardoor ze bang is de fout in te gaan. Ze wil graag alles goed doen, en dat is niet alleen met muziek zo, waardoor ze voor sommige dingen faalangst heeft en het liefst dus ook geen les neemt in haar gave. Vandaar zit ze er ook erg tegen op om naar Rikka High te moeten.
[ LIKES ] Mediteren//Muziek maken//Helen//Vrienden//Zorgzaamheid//Rust//Stilte
[ DISLIKES ] Drukte//Onbekende plekken//Onbeschofte Astrals//Ongeregeldheid


GESCHIEDENIS
Aiko werd geboren in een erg afgelegen bergdorpje met weinig watermagiërs, er is dan ook maar enkel één heler, haar oma Hanae. Hanae overlijd, al redelijk kort naar de geboorte van Aiko, die de jongste kleindochter is. Het duurt enkele jaren voordat er opgemerkt wordt dat Aiko net zoals haar oma een helende gave bezit. Water met een positieve energie. Het dorpje kijkt dan al uit naar de dag dat Aiko in staat zal zijn als heler te functioneren in de maatschappij.
Het dorpje waar Aiko in op groeit is erg afgelegen van de bewoonde wereld, waardoor Aiko enkel haar dorpje kent. Ze speelt enkel met haar dorpsgenoten en voelt zich zo nu en dan buitengesloten. De enige vriend die ze echt krijgt is Reizo, hij is ongeveer 7 jaar ouder dan haar, enkel degene die haar helpt wanneer het nodig is. Van hem heeft ze de oprechte zorgzaamheid geleerd. Hij was dan geen watermagiër maar wel een erg vriendelijke jongen. Ook hielp hij haar op momenten dat ze zich eenzaam en buitengesloten voelde. Dat voelde ze zich al redelijk snel omdat iedereen tegen haar op keek. Want zij was de watermagiër die belangrijk kon zijn in de toekomst van haar dorp.
Op 8 jarige leeftijd slaat het noodlot toe. Een epidemie van griep teistert het dorp. De eerste arts woont kilometers verder en niemand heeft de macht om deze epidemie te stoppen. Behalve Aiko, ten einde raad vragen enkele bewoners haar Astrals te helen. In het begin kost het haast alle kracht voor Aiko om een iemand er boven op te helpen, maar gelukkig leert ze noodgedwongen al snel haar krachten onder controle te krijgen. Vanaf die dag helpt ze bij de ergste gevallen met een heling. Zo ook bij de moeder van Hiroshi, Kaida en Miyu die ze vanaf het moment dat ze geboren worden als haar broertje en zusjes gaat zien.
De band met Reizo blijft ook ongelofelijk sterk, hij blijft even beschermend en ziet er op toe dat Aiko niet te veel zieken bij zich krijgt. Hij zorgt ervoor dat ze zo nu en dan het dorp kan verlaten en even iets voor zichzelf kan doen. Toch begint Aiko zich steeds meer verantwoordelijk te voelen voor de gezondheid van anderen. Zelfs als ze moe is doet ze haar best voor de zwakkere op te komen en te zorgen. Reiko wordt bezorgd en licht haar ouders in, die de vaak lange dagen werken. Haar ouders die de bezorgdheid al snel delen, zetten de rem er op. Waardoor ze een paar maanden niemand meer mag helen.
Aiko reageert daar niet zo goed op, ze begrijpt de bezorgdheid wel enkel wil ze toch blijven helpen. Een van de dagen mag ze dan weer het dorp uit en loopt de lange weg van de helling naar beneden toe. Daar vind ze een gewond lammetje die ze heelt en weer terug naar beneden brengt. Vanaf dat moment komen er steeds vaker boeren naar hun dorpje toe om haar te bedanken voor het helen van hun vee.
Om toch haar eigen kracht te onderhouden en rust te krijgen besluit Aiko steeds vaker te gaan mediteren. Het helen van anderen is nu een gave geworden die erg sterk en gecontroleerd is voor haar leeftijd. Terwijl ze weinig controle heeft over haar positieve energie en het helen van zichzelf. Beide gave lijken behoorlijk zwak, enkel is dat meer omdat ze die haast nooit gebruikt. Elke dag nadat ze Astrals of dieren heeft geheeld gaat ze bij een van de stroompjes zitten mediteren totdat een andere taak haar roept.
Behalve het helen en het mediteren vult ze haar dagen ook met het oppassen van haar kleine broertje en zusjes. Ze past zo nu en dan ook op een andere jongen van 10 die er erg tegen op ziet dat ze dit jaar dan toch naar Rikka High gaat. Ze weet op het nippertje te voorkomen dat hij haar wil volgen enkel weet wel dat ze hem en haar ouders op de hoogte moet houden met haar gezondheid en nieuwtjes moet vertellen. Dit wordt haar ook meerdere keren op het hart gedrukt als ze dan eindelijk weg moet.
Na haar lange treinreis besluit ze even uit te rusten bij het meer dat dichtbij de school is. Het meer heet Lake Mesmore, daar ontmoet ze een jongen genaamd Ludwig voordat ze haar reis naar de school vervolgd. Op het moment dat ze een stap binnen zet, wordt ze al besprongen door de hond van het schoolhoofd die ze dan ook al snel ontmoet. Ze verwond haar hand en moet die dan een poos laten rusten. Gelukkig is haar rechterhand enkel gekneusd. Toch duurt het nog een hele poos voordat ze daar gewend is en zich niet meer te verantwoordelijk voelt voor haar dorpje, wel blijft ze zich altijd verantwoordelijk voelen.ETCETERA
Aiko is erg goed in het helen van anderen, maar heel slecht in het helen van zichzelf, dat komt omdat ze vroeger vooral anderen heeft geheeld.

Profiel bekijken