Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Thom 'Tommy' Murdock (wip)
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18
Water
avatar
Student


do mei 07, 2015 10:48 am

full name


Thom Murdock

age


18 years

gender


Male

date of birth


31 october

energie


Negative

element


Water

personality

Tommy is een persoon die echt wel om zijn uiterlijk geeft, maar de meningen van anderen spelen geen rol. Het maakten hem vrij weinig uit wat Astrals van hem denken, of ze vinden dat hij de big bad wolf is of dat ze hem geweldig vinden. Zijn vriendengroep zal ook zeer beperkt zijn omdat hij Astrals niet snel beziet als vrienden, eerder als kennissen. Ze mogen elkaar al tien keer gezien hebben en heel goed overeen komen, maar zelfs dan kan je nog bestempeld worden als kennis. Hij is gewoon niet iemand voor heel dat let's be best friends gebeuren. Zelfde voor liefde. Vriendschap en liefde zorgen uiteindelijk alleen maar voor irritatie en problemen.
Op zich is hij geen slechte jongen, maar hij laat niet over zich heen lopen. Tommy heeft zijn eigen mening en die mag gezegd worden. Als iemand hem echt te hard irriteert tot bijna pest of een gevecht uit lokt zal hij daar zeker op in gaan. Zijn vuisten hebben al vaker iemand zeer gedaan. Op zich heeft hij toch nog een vrij rustig karakter, maar een kort lontje en dus is hij snel aangebrand. Een kwade Tommy wil je toch niet bij je in je buurt hebben. Laat staan dat je hem tot je vijand verkiest.

Tommy heeft een grote hekel aan sporten en alles waar hij veel te veel moet bewegen en zich te hard voor moet inzetten. Fietsen vind hij verschrikkelijk, hardlopen ook en iedere balsport kan hem gestolen worden. Meestal is hij de kerel die tijdens een sportles aan de kant zit omdat hij zijn enkel heeft 'gekneusd'. Het enige wat je hem zou kunnen zien doen van lichaamsbeweging is fitnessen, maar als hij dat één keer in de maand doet is het al veel. Nee, Tommy houdt er absoluut niet van om moe te worden door een sport. Het zweten is dan nog het ergste voor hem.
Artistiek is hij ook alles behalve. Zijn grootste meesterwerk zal bestaan uit rondjes en streepjes dat Astrals moeten voorstellen. Toch heeft hij soms de gewoonten om iets uit te tekenen als hij iets zeer moeilijks probeert uit te leggen, zijn tekeningen maken het er echter niet veel duidelijker op. Van het gekrabbel wordt je namelijk niet wijzer en negen kansen op de tien zal het alleen maar onduidelijker worden.

historyKomt~

friends


plot your stuff here

enemies


plot your stuff here

lovers


plot your stuff here

other


plot your stuff here

looks

Tommy is een grote jongeman die je het best zou kunnen beschrijven als een macho van uiterlijk. Hij draagt meestal een hemd met daarover een vest als het koud is. De knoppen van zijn hemd zijn echter nooit volledig dicht maar de bovenste twee à drie knoppen zijn meestal los. Wat nog opvallend is aan zijn kledingstijl is de zwarte zonnebril die hij altijd draagt of toch om zijn minst bij zich heeft. Of Tommy nu binnen is of buiten, of dat het zomer of winter is, hij zal de bril altijd bij hebben en als het mogelijk is ook op hebben. Het gebeurt ook wel vaak dat hij zwarte leren handschoenen draagt, en voor dat geld hetzelfde als bij zijn bril; hij zal ze zowel buiten als binnen dragen.
Van bouw is de jongen normaal gespierd zoals de meeste Astrals. Hij is ongeveer 1 meter 89 groot met voor zijn lengten een normaal gewicht. Zijn haar is raven zwart van kleur en door de lengte hangt het vaak in zijn gezicht. Er echt model in krijgen is moeilijk, en daar heeft hij geen zin in, er 's morgens één keer door gaan met een kam is genoeg voor hem.

credit

This shipper application was made by Didi of Shine.
Thom 'Tommy' Murdock
Profiel bekijken