Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Lukas Luka Lavrentiy
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 years old
Lucht
avatar
Student


do mei 07, 2015 12:51 am
Lukas Luka Lavrentiy
seventeen
years old
male
gender
air
element
positive
energy
third
year
Iriolis
birth place
about
[ PHYSIQUE ]
[ HAIR ] Lukas heeft warrig, grijs haar. Hierdoor lijkt hij van achteren net een oude man, maar zijn energieke gezicht en twinkelende ogen doen dit vooroordeel al snel verdwijnen. Verder heeft Lukas een nogal slecht geknipte pony die een deel van zijn voorhoofd bedekt heeft. Hier heeft hij zijn broer aan te danken, maar omdat Lukas zijn haar eigenlijk niet erg interessant vindt, vindt hij zijn mislukte pony niet zo'n supergroot probleem.
[ EYES ] Lukas heeft goudkleurige ogen die bijna altijd twinkelen. Zijn ogen worden omlijst door dunne, lichte wimpers. Hoewel hij altijd een vrolijke gloed in zijn ogen heeft, kun je met één blik zien dat hij zijn omgeving ten alle tijden in de gaten houdt.
[ LENGTH ] 1.76m
[ BUILD ] Lukas is erg atletisch gebouwd, met brede schouders maar een smalle taille. Hij is dan ook vooral op snelheid gebouwd. De jongen heeft echter wel een afgetraind lijf, wat echter meestal verborgen blijft onder losse kleding. Verder is Lukas erg lenig en van gemiddelde lengte.
[ CLOTHES ] Je zult de luchtstuurder het meest in losse, comfortabele kleding rond zien lopen. Hij is vooral geneigd om traditionele kleding te dragen, maar je zult hem zo nu en dan ook in joggingsbroeken of broeken met een laag kruis rond zien lopen. Hij prefereert vooral simpele kleuren die niet te veel opvallen, zoals donkerblauw, grijs, rood en bruin.
[ SPECIAL ] Het meest opvallende aan Lukas zal wel zijn sjaal zijn. Meestal in felle kleuren zoals paars en roze, verbergt het ding de onderste helft van zijn gezicht. De enige reden dat de sjaal het opvallendst is, is omdat het zijn mond, waar een nóg vreemder iets zit, bedekt. Lukas heeft namelijk een tatoeage over zijn kin en mond lopen die zijn connectie met zijn energie verbeterd. Omdat hij weet dat hij hierdoor rare blikken zou krijgen, verbergt hij het echter onder een sjaal.


[ CHARACTER ]
Lukas is een zeer simpel persoon. Hoewel hij zo zijn onvoorspelbare momentjes heeft (lees: als hij boos of verontwaardigd is), is de jongen toch erg gemakkelijk te lezen en zijn zijn acties vaak niet erg verrassend.

Ten eerste is hij meer een luisteraar dan een prater, wat ook niet zo gek is, aangezien hij een heel groot deel van zijn leven niet instaat was te praten. Als je hem echter eenmaal aan de praat krijgt, blijkt dat hij lekker weg kan kletsen en dat hij een leuke gesprekspartner is. Hij is van nature vriendelijk en hoewel hij liever niet problemen opzoekt, vindt hij grappen maken en avonturen beleven stiekem erg leuk. Al snel blijkt dat Lukas erg droog is en dat hij tot op zekere hoogte gevoel voor humor heeft. De jongen is een kei in geheimen bewaren en staat altijd wel klaar voor zijn vrienden. Met zijn unieke manier van opvrolijken kan hij in een mum van tijd een lach om iedereens lippen toveren. Hij is wat bescheiden, waardoor het soms lijkt alsof hij geen bijster hoog IQ heeft, maar niets is minder waar. Hij is eigenlijk erg intelligent.

Als je echter wat verder kijkt, zul je zien dat Lukas ook een zeer serieuze kant heeft. Hij let altijd op zijn omgeving en heeft trucjes en mysteries al snel door. Bijna niks ontglipt hem, zelfs als hij afgeleid lijkt. De jongen is gezegend met een fotografisch geheugen, waardoor hij snel en gemakkelijk allerlei informatie in zich op kan slaan.

Verder is hij meer een volger dan een leider. Hij vindt het prima om taken te krijgen en deze uit te voeren, als hij maar weet dat de leider een goed persoon is en dat zijn werk gewaardeerd wordt. Hij vindt het niet zo erg als men slecht over hem praat, maar als je over zijn vrienden begint, wordt het al gauw iets gevoeliger. De jongen kan verder veel verduren wat te danken is aan zijn jeugd met vier grote broers, maar ook hij heeft zijn grenzen.

[ LIKES ] Snoepgoed, rust, zonnig weer, gezellige Astrals, kletsen
[ DISLIKES ] Niet gewaardeerd worden, opscheppers, te pittig eten

[ ELEMENT + ENERGY USAGE ]
Lukas heeft zijn element en energie op een zeer merkwaardige manier ontwikkeld. Waar hij weinig kennis heeft van zijn element, is hij uitmuntend in met de positieve specialisatie van lucht. Lukas was, van alle vijf zonen, diegene met de beste connectie tot zijn energie. Hierdoor heeft hij enkel geleerd met zijn energie te werken en is zijn element dus achtergebleven. Lukas heeft volledige controle over trillingen in de lucht. Hij kan geluidloze trillingen aflezen en hier woorden uit opmaken, ze manipuleren en zelf trillingen creëren. Hoewel hij deze dingen geleerd heeft om de geavanceerde techniek van zijn familie te leren, heeft hij het zelf tot zijn stem gemaakt. Lukas gebruikt zijn krachten dus als plaatsvervangende stembanden, omdat die van hem niet werken. Zijn zinnen zijn helemaal prima, maar omdat hij nogal nieuw is in de wereld van de sprekenden, kloppen zijn tonen en de emoties die hij door zijn woorden weeft soms nog niet helemaal. Hij heeft één gebruikelijke trillingshoogte die hij als stem gebruikt, maar hij is in staat alle stemmen te kopiëren, zolang hij de trillingen van het origineel maar genoeg gehoord heeft.

Maar doordat hij zijn hele leven getraind heeft met het meesteren van geluidsgolven, heeft hij nooit de kans gekregen zijn element te leren beheersen. Hij kan de basics zoals windstoten creëren, maar hij is zeer slecht in het inschatten van de kracht die hij erachter moet zetten. Dit zorgt er vaak voor dat zijn windstoten veel te hard of juist te zacht zijn. Veel meer dan windstoten en windballen kan de jongen ook niet, maar hij hoopt zijn controle over zijn element op Rikka High te kunnen verbeteren.

Om de familie techniek goed te kunnen leren, heeft hij allemaal energie versterkers gekregen in de vorm van tatoeages, spreuken en rituelen. Het is dankzij deze versterkers dat hij in staat is de lucht specialisatie zo goed te benuttigen.
history
Lukas is in het noorden van Iriolis geboren, als vijfde zoon van de priester. Het dorpje waarin de luchtstuurder opgroeide was gebouwd rondom een tempelcomplex en zijn ouders hadden de hoogste rang in de rangorde die daaromheen ontstond. Het geloof dat ze uitoefenden kan vergeleken worden met het Hindoeïsme, maar er zijn fundamentele verschillen. Een daarvan is de belangrijke rol die elementen en energieën spelen. De tempel had namelijk oeroude perkamenten rollen waar geavanceerde technieken opstonden. Deze technieken moesten doorgegeven worden in de familie van de hoofdpriester: In dit geval dus in de familie Lavrentiy.

Geen van zijn vier oudere broers waren echter geschikt om de technieken te leren. De rollen vereiste luchtmagie en een positieve energiestroming en hoewel iedere zoon over een element beschikte, hadden drie een negatieve energiestroming en één een te zwakke connectie met zijn energie. Lukas was dus een geluk, omdat op jonge leeftijd al bleek dat hij een zeer sterke connectie met zijn positieve energiestroming had. Er was echter één probleem: Lukas was stom geboren. Niet op de manier dat hij een naar kind was, maar op de manier dat hij geen stem had. Zijn stembanden hadden zich niet goed ontwikkeld, waardoor hij nooit zou kunnen spreken. Even overwogen zijn ouders hun geluk nogmaals te beproeven en een zesde kind te nemen, maar uiteindelijk besloten ze toch hun jongste zoon de technieken te leren.

Een periode van harde training en weinig pauzes brak aan. Al vanaf zijn zesde werd Lukas dagelijks getraind zijn specialisatie op hoog niveau te krijgen, zodat hij op een dag in staat zou zijn de technieken op de rollen te leren. In deze periode leerde Lukas zijn eigen vorm van communicatie die al snel opgepikt werd door zijn broers en ouders. Hoewel het niet ideaal was en Lukas liever meer wilde kunnen vertellen, was het goed genoeg. Door zijn stomheid, leerde hij zijn andere zintuigen optimaal te gebruiken en doordat hij van zichzelf al goede ogen had, leerde hij dingen te zien die anderen niet altijd zagen. Zijn gehoor moest hij ook voor zijn training verbeteren, wat toch wel fijn was. Hoewel zijn contact met zijn energiestroming sterk was, was het niet sterk genoeg. Vandaar dat hij, toen hij oud genoeg was, spreuken en rituelen onderging om langer zijn energie te kunnen gebruiken.

Doordat hij stom was, heeft Lukas nooit naar school gekund en is hij thuis geschoold. Hij trok vooral op met zijn broers en hoewel hij van nature een sociaal en gezellig persoon was, leefde hij een beetje in een bubbel en had hij niet veel vrienden die niet familie waren. Omdat zijn broers hem het best konden verstaan, liep hij graag achter hen aan en omdat hij wist dat communicatie met anderen moeilijk was, deed hij nooit moeite nieuwe Astrals te leren kennen. Hij miste het allemaal nooit, maar toch had Lukas een verlangen naar een normaal leven.

De eerste stap hiernaar was het creëren van zijn stem. Omdat hij bang was dat zijn broers of ouders hem voor zijn droom zouden veroordelen, oefende Lukas in het geheim en uiteindelijk leerde hij woorden, zinnen en geluiden te imiteren: Hij had leren praten. Omdat hij geen idee had hoe zijn stem zou klinken als hij er een gehad had, had hij een mix gemaakt tussen alle stemmen van zijn broers en deze aangenomen. Zij waren ieder dan ook erg verrast toen hun kleine broertje op een gegeven moment in een vloeiende zin antwoord gaf.

Ondertussen ging Lukas' gewone training verder en liep hij prima op schema. Op zijn vijftiende rondde hij het eerste deel van zijn training af. Hij gebruikte dit moment om zijn ouders te vragen of hij naar een gewone school mocht. Lukas was een uitstekende leerling, maar hij kon geen ruk van luchtsturen en dit gebruikte hij als smoes om naar een gewone middelbare school te mogen. Hoewel zijn ouders liever hadden dat hij zijn training in de tempel vervolgde, snapte ze heel goed dat hij graag het normale leven wilde verkennen en nu hij kon spreken, zagen ze ook niet waarom hij dat niet zou doen. Vandaar dus dat hij, als het nieuwe schooljaar begon, zich ook aan mocht melden. Hij zou dan zestien zijn, wat betekende dat hij wel wat schooljaren gemist zou hebben, maar door zijn hoge intelligentie en geavanceerde gebruik van zijn energiestroming werd hij toch toegelaten.


Profiel bekijken