Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Xavier Slade
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 years 'ld
Beiden
Geen
avatar
Student


wo mei 06, 2015 10:53 pmFULL NAME: Xavier Slade
ALIASES: Xavier, Xav, snakecharmer
AGE: 17 years old
DOB: 11/11
ZODIAC: Schorpioen ♏
POB: Liiret, Nimriande
CURRENT HABITAT: Rikka High, Eldara
ELEMENT: Vuur
ENERGY: Negatief

INNER

Onvoorspelbaar / Intelligent / Creatief / Sterk / Afstandelijk / Fel / Temperamentvol / Onsympathiek / Haatvol / Agressief / Genadeloos / Wraakzuchtig / Roekeloos / Grenzeloos

De eerste indruk die je van Xavier zal krijgen, is dat hij erg lastig te peilen is. Zijn stemming gaat heen en weer als het weer, constant in verandering en constant niet te voorspellen. Hij heeft een schommelend karakter tegenover anderen, kan op het ene moment redelijk sympathiek zijn maar op het andere moment je totaal afwijzen. Niemand weet echt hoe hij zou reageren op een ander, daarom is Xavier erg lastig om mee om te gaan. Zijn gedachten en emoties zijn een wervelwind en men moet oppassen om niet meegetrokken te worden.
Een aantal dingen zijn wel duidelijk over de jongen: Hij is erg intelligent en getalenteerd. De jongen kan logisch en rationeel denken en heeft veel kennis in zijn hoofd zitten - hij kiest er alleen niet altijd voor om dit te gebruiken. Hij denkt vaker buiten zijn grenzen, veel creatiever dan echt logisch. Hij bedenkt dingen liever dan zelf echt een vaste lijn te volgen, daarom wijkt hij meestal af qua wegen en beslissingen.
Verder is de jongen erg sterk en hard. Het komt bijna nooit voor dat hij zich kwetsbaar opstelt en komt nog minder voor dat hij breekt door toedoen van anderen. Hij is steenhard en laat dingen hem niet overmeesteren. Ook al richt je hem veel pijn aan, hij zal opstaan en verder lopen zonder ook maar een traantje te lozen. Zo is hij nou eenmaal, een sterk figuur in een harde en wrede wereld.

Tegenover diezelfde wereld heeft de jongen een groeiende haat. Hij heeft een hekel aan de wereld, aan Astrals en aan de dingen die hem in de weg zitten. Hij vindt de mensheid een wreed en arrogant ras, altijd gericht op het eigen welzijn en nooit op die van de omgeving. Hebzuchtig, hooghartig, altijd van mening dat ze het juiste doen. Hij heeft een hekel aan de natuur van de Astral en is daarom ook niet sociaal bezig met ze.
De jongen is erg afstandelijk van zijn medemens en het lijkt bijna alsof hij gewoon bang is om banden te leggen met Astrals. Dat is hij niet, hij heeft er de behoefte niet voor. Hij wilt zich niet aan anderen binden en zal zich altijd op een afstandje van de ander begeven, gewoon omdat dat veiliger voelt, beter voelt. Hij is niet erg sympathiek en heeft geen empathische gevoelens tegenover anderen. Dat klinkt vaag, maar het is dat hij niet met de ander meevoelt. Hij kan zich niet in anderen verplaatsen, heeft geen enkel gevoel van schuld als de andere zich naar voelt en hij zal ook niet begrijpen waarom de andere kwaad is. Of nou ja, hij zal het wel begrijpen, maar hij zal er niet beïnvloed door zijn. Dat verdrietige gevoel dat men krijgt wanneer een naaste ook verdrietig is? Dat heeft hij dus niet.
Verder is Xavier erg fel en temperamentvol en agressief. Het is makkelijk om hem kwaad te maken en als hij dat is, is hij een agressieveling. Hij pakt dingen met fysiek geweld aan. Hij is echter erg roekeloos hiermee, soms gaat hij gevechten aan die hij niet kan winnen. De jongen heeft geen grenzen en kan soms ook zo erg in wraak opgaan dat hij zichzelf helemaal vergeet. Duistere gedachten zijn prominent aanwezig in zijn hoofd, daarom heeft hij soms morbide uitingen.

OUTER

Eerste indruk: Ongeveer 80% van de keren dat je Xavier zal zien, zal hij een onheilspellende uitdrukking op zijn gezicht hebben. Of dit nu een frons is of zijn ogen die zich samenknijpen, men zal waarschijnlijk uit zijn buurt willen blijven. De meesten doen dit ook, hij lijkt wel een soort afstotingsveld om zich heen te hebben. Op de momenten dat hij niet geïrriteerd kijkt, heeft hij een neutrale en koele uitdrukking op zijn gezicht. Op dat soort momenten kun je zien dat de jongen nog best pretty is.
Haar: Hij heeft wit halflang haar, waar hij ’s ochtends weinig moeite voor hoeft te doen omdat het bijna altijd wel enigszins netjes op zijn plek valt.
Ogen: Zijn ogen zijn groen, diepgroen, als de bladeren aan de bomen. Ze hebben een redelijk grote vorm en in tegenstelling tot zijn haar, zijn zijn wimpers gewoon zwart. Hij heeft donkere cirkels onder zijn ogen, wat aan geeft dat hij slecht slaapt.
Huid: Zijn huid is erg bleek en hij heeft als een soort natuurlijke versiering sproetjes over zijn neus. Het stoort hem niet zo, hij vindt zelf dat het wel wat toevoegt. Er zijn echter wel imperfecties aan zijn huid, hij heeft een aantal littekens op zijn lichaam, variërend in grootte en dikte. Op zijn knokkels heeft hij er vooral wat, dit geeft aan dat hij veel gevochten heeft.
Bouw: Xavier’s lichaam is in verhouding met andere jongens maar smalletjes en redelijk klein (hij is maar 1,68 in lengte). Hij heeft wel wat spierbouw, maar het is niet heel zichtbaar. Alleen zijn benen hebben duidelijk zichtbare spieren, wat komt door het vele rennen en springen in zijn jeugd. Hij is lenig, kan zijn beide benen in zijn nek leggen en is zeer acrobatisch (backflips en zo). Hij is alleen fysiek niet erg sterk. Hij zal geen jongens van zijn leeftijd kunnen vloeren met spierkracht alleen, maar daarom rekent hij ook op zijn element en gevechtstactieken. Dus veel aanvallen op zwakke plekken van het lichaam met de sterkste delen van zijn eigen lichaam, veel trappen (want zijn benen zijn wel sterk) en zijn tegenstander verwarren met zijn snelheid en acrobatiek. Helaas voor hem is het vrij snel over als hij in het nauw gedreven wordt.
Kledingstijl: Zijn kledingstijl is wat gemixt. Hij draagt wat hij fijn vindt en het maakt hem niet zo uit wat hij ’s ochtends uit de kast trekt. Zijn kleuren zijn donker met veel bruintinten, maar hier en daar wat groen en goud. Hij heeft niet een vaste stijl, maar hij zorgt er vaak wel voor dat hij zich fijn kan bewegen in de kleding.
Reference:
Spoiler:
 


HISTORY

WIP. (nee srsly, ik zal er aan werken)

Family &nd Friends
Family
Unknown biological father
Grace Harris;; Biological mother [unknown condition]

Aariz Suleyman;; Adoptive father [alive]
Nawale Suleyman;; Adoptive mother [alive]

Friends
None. LOL.


HEADCANONS


Likes: Flora en fauna, stilte, kalligrafie, henna, boeken, thee, de geur van kaneel en zoethout, druiven, Astrals pesten, vechten, wapens, de kleur rood.
Dislikes: Astrals, emoties, zwakkelingen, koud weer, vuur, kleine ruimtes, zijn lichaam, zoete dingen, vlees, kinderen, baby's, romantiek, esthetica, woordgrappen, en nog veel meer.

- Xavier kan erg goed met inkt en een kwast overweg. Hij heeft kalligrafie van zijn moeder geleerd en heeft dit verder uitgebreid, waardoor hij nu ook tattoeage-designs kan creëren.

- Xavier heeft een affectie voor dieren ontwikkeld, maar is hier wat verder in gegaan dan de meesten. Daarom is hij vegetarisch. Hij eet geen enkel soort vlees, ook niet vis, maar hij maakt wel gebruik van zuivelproducten – al neemt hij die ook maar weinig.

- Zijn lievelings diersoorten zijn reptielen en insecten, net als zijn vader. Thuis heeft hij altijd reptielen gehad en ook een paar insecten, zoals tarantula’s, schorpioenen en duizendpoten. Nu heeft hij slechts een slang, een diamantratelslang genaamd Valarak.

- Hij wil later de archeologie in gaan en anders gaat hij voor slangentemmer.

those empty walls
pretentious attention
dismissive apprehension
don't waste your time, on coffins today
when we decline, from the confines of our mind
don't waste your time, on coffins today
Profiel bekijken