Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Kiro Isaac Aubrey
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Lucht
avatar
Student


wo mei 06, 2015 9:46 pm

KIRO ISAAC AUBREY
17 Years, born in Nimriande.
has Air element and Negative energie.
Played by Michelle, face by Rin Matsuoka.

NINE IMAGES TO DISCRIBE YOUR CHARACTER
" I've been here too many times before and your tears don't mean a thing, I only come when you scream. "


PERSONALITY

POSITIVE

Adventurous, Boyish, Calm, Charming, Dramatic, Healthy, Individualistic, Passionate, Playful, Protective,

NEGATIVE

Arrogant, Childish, Disloyal, Egocentric, Escapist, Proud, Sadistic, Sarcastic, Stubborn

THEATRALE PERSOONLIJKHEID STOORNIS

Soms kan Kiro wat overdreven uit de hoek komen. Soms kan hij heel egoïstisch denken of doen alsof hij deel uitmaakt van een film of een toneelstuk. Dit heeft te maken met zijn theatrale persoonlijkheid stoornis.  Soms kan hij niet meer helemaal uit elkaar trekken wat echt is of wat niet echt is (dit is dan wel echt op zijn slechte dagen) Hij kan zich gemakkelijk terug trekken in een fantasie wereld en die dan ook echt beleven. Zijn stemmingswisselingen zijn onnatuurlijk en soms bijna net alsof hij uit een film komt. Zijn eeuwige drang naar aandacht is groot en het liefst staat hij dan ook de hele dag in de spotlight.

HISTORY

Kiro is geboren in het continent Nimriande is een redelijke kleine stam Reykjadalsa (Rei-kja-dal-sa). Zijn vader was een van de krijgers van deze stam en zijn moeder was kleermaakster. Het was geen rijke stam, maar iedereen zorgde voor elkaar en iedereen kende elkaar ook. Kiro (Little Dark One wat zijn naam betekend) was als kleine jongen al veel op avontuur. Hij had een kleine vrienden groep met de jongens en meisjes uit de stam. Hij ging met ze vissen, op jacht naar andere dieren en ze haalde vooral veel kattenkwaad uit met de oudere. Het was allemaal vrij onschuldig maar die onschuldigheid veranderde in een klap toen op een dag Niro dood ging.

Kiro, Kira, Astha, Niro en Luka speelde verstoppertje in het bos. Kira had een vlinder gevonden en die in een potje gestopt. Kira was altijd het stoerste meisje van de groep, maar Niro moest altijd een competitie met haar houden, misschien dat Kiro daarom ook zo verliefd op haar was. Niro moest dan ook de vlinder hebben en Kira en Niro raakte in gevecht. Kira werd onderwater gehouden door Niro en ze raakte in paniek. In volle paniek had ze een steen uit de beek gepakt en die op het hoofd van Niro geslagen. Niro was met een slag dood door de hoofdwond. Kiro probeerde de hysterische Kira te troosten en Astha haalde de meteen de stamhoofden erbij.
Het werd allemaal als een ongeluk afgeschreven, maar de vier vrienden hadden zeker een trauma overgehouden van die dag.

Hi los dii iilah (jij bent mijn maan) kerfde Kira in Kiro zijn arm toen de maan op zijn hoogste punt stond op de dag dat zij een jaar samen waren. Kira en kiro hadden de stam verlaten toen ze beide veertien jaar waren. Ze hadden zich verscholen in de stad Amabele en gingen beide naar Rikka High. Maar hun verleden bleef hen maar achtervolgen. Astha en Luka kwamen als snel weer op hun pad en al snel ging het weer berg afwaarts. De dingen die ze zo graag wilde vergeten kwamen weer terug. Zu'u neh laan wah krii naangein! Zu'u neh laan wah lif dii hofkiin. Zu'u neh laan wah kos malur do daar! Gilde Kira. Kiro probeerde haar tot rust te wiegen maar zij was over haar toeren.
"We hadden moeten stoppen die dag! Niemand had nog met elkaar moeten spreken vanaf toen ging het fout." wist Luka hen te vertellen. Na de dood van Niro was het daar niet bij gebleven. Er waren nog zoveel meer doden gevallen door hen en waarom? Ze konden er niet mee omgaan dat andere kinderen uit de stam hen wel veroordeelde. En zo vielen er steeds meer doden. Ze begonnen zich ook de te mengen in andere zaken waar ze zich helemaal niet mee bezig moesten houden.

Kiro had Astha en Luka uit hun huis verbannen. Maar het had geen enkele nut. Toch raakte ze weer in contact met Astha en Luka, zij waren er nog erger aan toe dan Kira en Kiro. Samen brachten ze de vriendschap terug en begonnen ze een kleine bende. Ze dealde drugs, vermoorden als dat nodig was, maar vooral mishandelingen stonden op hun lijstje. Kiro had de ergste dingen gezien en van de ergste dingen deel uitgemaakt wat hij totaal niet wilde eigenlijk. Hij heeft dingen gezien waar hij nog dagelijks nachtmerries van heeft.
In deze tijd heeft Kiro ook zijn theatrale persoonlijkheid stoornis gecreëerd. Hij wist niet meer hoe hij met al die gruwel daden om moest gaan. Dus begon hij een betere zelf te ontwikkelen, iemand die dat wel kon iemand die daar niet mee zat. Kiro werd een stuk arroganter, een stuk egocentrischer en zelfs de relatie tussen hem en Kira kwam onder druk te staan daardoor.

Hi lost dii iilah, dii fil ahrk dii krein. Nuz nu Hi los zuruniik wo Zu'u neh laan wah mindok. (Jij was mijn maan, mijn ster en mijn zon. Maar nu ben je een vreemdeling die ik nooit had willen leren kennen.) Was het laatste wat Kira tegen Kiro gezegd heeft. Daarna was ze weggelopen van Kiro. Een aantal dagen geleden kwam Kiro er achter dat zij zelfmoord had gepleegd. Kiro was hier zo kapot van dat hij alle banden met Astha en Luka had verbroken. Het was hun schuld en daar wilde hij niets meer mee te maken hebben.

Nu probeert Kiro zich vooral te concentreren op zijn school.
made by KíliProfiel bekijken