Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Augustine Altman [WIP]
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

37
Negatief
Water
avatar
School dokter


wo mei 06, 2015 9:27 pm

"AUGUSTINE ALTMAN"

GENERAL
[ NAME ] Augustine Frehel Zepheniah Faust - Altman
[ NICKNAME ] Augustine Altman // meestal ''August'' genoemd
[ GENDER ] Mannelijk
[ AGE ] 37 jaar oud // 24-09 // maagd ♍
[ ELEMENT ] Water
[ ENERGY ] Negatief
[ BIRTH PLACE ] Elion
[ OCCUPATION ] Schooldokter

APPEARANCE
[ HAIR ] Gitzwart, steil en kort. Hij heeft dun haar en ook niet veel, een groot deel is uitgevallen door stress en/of medicijnen (maar hij heeft geen kale plekken). Hij draagt zijn haar vaak naar achteren of naar de zijkant gekamd met een beetje gel, zodat het niet uit model raakt. In zijn vrije tijd is hij wat luier en kan het zijn dat hij het laat hangen of slechts naar achteren strijkt met zijn hand.
[ EYES ] Zijn ogen zijn ijsblauw van kleur en ietwat smal en scherp in vorm. Sommigen vinden zijn ogen eng, omdat ze zo licht van kleur zijn en hij vaak erg streng door zijn brillenglazen kijkt.
[ LENGTH ] 1,92 meter.
[ BUILD ] August heeft een brede lichaamsbouw. Hij is van nature stevig gebouwd, heeft vooral brede schouders en borst, zijn armen en benen zijn lichtelijk gespierd en hij heeft niet bepaald de slungel die je soms kan krijgen met bepaalde lengtes. Hij heeft een gezond gewicht en is niet verder bezig om zijn gewicht zo te houden. Hoe hij dan zo blijft, heeft vooral te maken met zijn eetpatroon, die niet altijd even goed is.
[ CLOTHES ] Hij is van de overhemden, de colberts en de nettere broeken. Hij heeft een wat formele stijl qua kleding, maar draagt er vaak een witte doktersjas over. Hij toont vrij weinig karakter in zijn kleding met zijn koele en donkere kleuren, maar dat is eenmaal zijn stijl geworden. In zijn vrije tijd ditcht hij de colbert of draagt hij simpele truien, shirts met lange mouwen en daar een trench coat over heen.  
[ SPECIAL ] August heeft erg slechte ogen en draagt daarom een bril, meestal zijn bril met vierkante smallere glazen. Het frame is dun en metaal-kleurig. Zijn ogen kunnen lenzen niet aan, dus hij moet wel een bril dragen.

PERSONALITY

[ serieus ] Een kenmerk die gelijk naar voren komt als men hem ontmoet, is dat hij niet lacht. Hij heeft zijn momenten waarin hij licht glimlacht om beleefd te zijn, maar meestal heeft hij niet bepaald een ontspannen uitdrukking of houding. Hij is geen man die tijd maakt voor lolletjes, hij is vaak gewoon serieus aan het werk en antwoordt ook serieus op bepaalde vragen. Geen grapjes, geen glimlach, gewoon straight to the point.

[ kalm ] De man is kalm en stil als de zee in de vroege ochtend. Voor zijn werk heeft hij ook de kalmte nodig om goed te functioneren, maar hij neemt die kalmte ook mee in zijn persoonlijke leven. Hij houdt meestal het hoofd koel, hij kan daarom goed om gaan met drukke situaties of wanneer hij het zelf niet zo goed heeft. Hij is niet een man die je snel in onrust of disorganisatie zal zien.

[ innovatief ] August is een man die het liefst onderzoekt en dingen zelf uitvindt. Hij heeft er de kennis en expertise voor en hij is zeker in staat om zijn eigen medicijnen te ontwikkelen. Hiermee kan hij eindeloos experimenten en zo kan hij medicijnen maken met betere werkingen of met simpelere werkingen.

[ kritisch ] Hij is kritisch over zijn eigen werk, maar ook over dat van anderen. Niet alleen dat, hij is eigenlijk kritisch over alles. Hij kan soms erg perfectionistisch overkomen, wat niet per definitie een slecht iets is, maar hij kan ook té kritisch zijn.

[ afstandig ] August kijkt Astrals en dingen het liefst van een afstandje aan. Hij wil zichzelf niet in bepaalde dingen betrekken en heeft ook niet de behoefte om echt met anderen om te gaan. Je zult ook niet echt zien dat hij vrienden heeft of dat hij ontzettend vriendelijk en open gaat doen. Nee, hij houdt een gesprek, rondt het zo snel mogelijk af, en gaat dan weer terug in zijn bubbel.

[ LIKES ] Koffie, klassieke muziek, regen, viool spelen, vogels, orde, experimenteren, gebreide sjaals.
[ DISLIKES ] Moderne muziek, hitte, rommel, lawaai, leerlingen die moeilijk doen, hangjongeren.


GESCHIEDENIS
Wip because this shit needs time


ETCETERA
[ medisch // chronische depressie ] De man heeft al een lange tijd last van depressie. Hij verkeert in een chronische depressie, welke als milder wordt gezien dan een gewone depressie maar hij ondervindt er zeker hinder van. Dit beïnvloedt ook hoe hij zich gedraagt. Hij kan zich soms slecht concentreren en luistert bijvoorbeeld maar half naar wat er gezegd wordt, hij kan sterke gevoelens van hopeloosheid krijgen, zijn eigenwaarde kan naar beneden kelderen, hij kan te weinig of niet eten, te veel of te weinig slapen en te weinig energie hebben. In deze perioden is August kwetsbaar, iets wat hij normaal absoluut niet is. Ook duren deze perioden veel langer dan bij een normale depressie, wat ontzettend op August kan drukken. Daarom neemt hij antidepressiva, al neemt het niet de depressie weg. Het verlicht de pijn alleen.

Profiel bekijken