Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


if you wanna go Smoke, don't Forget to bring a...
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18 jaar
Vuur
avatar
Student


wo mei 06, 2015 7:37 pm
Fuck de lessen en fuck al die leraren. Stomme gezeik ook altijd om niks. Het was nooit goed met die hufters, ze wilde altijd meer. Dat stelletje wist niet hoe ze tevreden moesten zijn. ‘Op tijd? Les volledig bijgewoond? Huiswerk gemaakt? Kom op jongeman, je kan beter dan dit!’ Krijg toch de tering en rot weg. Ze zeiden de dingen alsof hij ze voor zijn lol deed en hij maar dankbaar moest zijn wanneer hij een extra opdracht kreeg. Bloedzuigers, al die leraren. Een les volgen stelde hem vrijwel nooit in een goed humeur. Dus tijdens de schooluren kon je maar beter uit de jongeheer zijn buurt blijven, voor je eigen gezondheid. Tip van de dag.

Voor nu had de jonge een korte pauze van een kwartiertje. Andere leerlingen gebruikte die tijd om even snel langs de cafetaria te wippen voor een gehaast tussendoortje. Anderen liepen alvast naar het juiste lokaal toe om daar braaf te wachten tot de volgende les zou beginnen. Maar voor Rygh leek dit een mooi moment om buiten even een peukie op te steken en wat stoom af te blazen. Of beter gezegd; stoom uit te blazen.
Met zware, lome passen stapte hij de traptreden af, in zijn jaszak ondertussen al zoekend naar zijn traktatie voor vanmiddag. Sinds hij hier op school zat roste hij er nog meer pakken sigaretten door dan voorheen. Hij hield geen cent over op deze manier. Maar hij was natuurlijk niet verstandig genoeg om te bedenken dat het misschien beter zou zijn om compleet te stoppen met deze slechte gewoonte. Waarom zou hij nu opeens gaan denken als een volwassene? Hij nam waar hij trek in had, dat was zijn menselijk recht.
Toen hij eindelijk zijn pakje longkanker en zijn aansteker had gevonden, was hij bijna onderaan de trap. Eén van de sigaretten werd al in zijn mond gestoken, nog voordat hij de grote deuren uit was gelopen. Eindelijk, even lekker rustig zijn longen naar de kloten helpen zonder het gezeik van iemand anders aan zijn kop te krijgen. Soms had het leven toch nog zijn mooie momenten.
OOC: Aubree pls.~


Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


vr mei 08, 2015 6:16 pm
Bubblegum.

Het voelde zo cheesy, zo typisch. Dat was het eigenlijk ook. Ze was nogal typisch, op het moment. Een beetje Breakfast Club, versie “slimme maar rebelse tiener die geen ene zak geeft om regels of andere Astrals”.
Okay, misschien niet dat type. Zo zag het er wel uit, met de afgetrapte gympen en alleen de bovenste laag van haar haar in een staart getrokken, zeker met de bellen bubblegum, maar zo was ze niet. Nee, Bree bleef op de paden, stak niet over het gras, wierp geen middelvingers omhoog naar de Astrals die haar irriteerden. In plaats daarvan kregen ze semi-boze blikken, passief-aggressief gezucht.

Op het pad naar de Grand Hall was er echter niemand die zo’n blik of zucht verdiende, en Bree was net niet moe genoeg om naar een excuus te zoeken om een vreemde voorbijganger naar aan te staren. Net niet.
Nee, het excuus voor een boze blik kwam vanuit een onverwachte hoek, toen het meisje al bijna op haar bestemming aangekomen was. Het was de aggressieve geur van tabak, die haar bijna protesterend een net geblazen bubbel liet knappen. Ze was niet kinderachtig (en niet dramatisch) genoeg om overdreven te gaan staan hoesten, maar het feit dat de roker niet leek te geven om het feit dat er hier meer Astrals liepen, was genoeg om een soort van frons van Bree te krijgen.
Initieel was het idee geweest dat ze daarna door zou zijn gelopen. Dat zou ook zo gebeurd zijn, ware het niet dat Bree dit gezicht kende. Haar zware schoenen hielden halt op het pad. Het was de Zak. De Handdoekdief. De Verduisteraar van Haardvuren op Vrijdagavonden.

Normaal zou ze nu doorgelopen zijn, maar er was iets aan de bubbelgum en de gympen en haar huidige niveau van moeheid dat haar tegenhield.

‘Hey.’ probeerde ze zijn aandacht te trekken, op een klein afstandje. ‘Jij.’
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18 jaar
Vuur
avatar
Student


do mei 14, 2015 2:14 pm

Hij kon het gevoel van ontspanning en tabak in zijn longen al bijna proeven. De buitenlucht was altijd een perfect moment om er eentje op te steken. Buiten zijn was geen frisse neus halen, het was een excuus om symbolisch zijn geld in de fik te zetten. Maar hij genoot er altijd van. Het viel vrij zelden van zijn gelaatuitdrukkingen af te lezen, maar hij genoot weldegelijk van de zwarte stickjes des doods. Als je er poëtisch naar keek, kon je bijna zeggen dat hij genoot van zijn eigen ondergang, maar daar was de jongen zelf niet poëtisch, noch intelligent genoeg voor. Voor hem was het gewoon: Roken is lekker.
Waar hij niet van genoot was wanneer het hem weer eens niet gegund werd en Astrals om hem heen moeilijk(er) gingen doen. Nee, hij had het dan niet over de typische berichten roken is dodelijk, die ook al onvermijdelijk waren op de pakjes zelf, die berichten filterde hij er gewoon uit. Nee, hij had het hierin over personen die het opeens nodig vonden om hem terug te trekken met een opmerking, zijn aandacht probeerde te trekken en voor afleiding zorgde. Zoals nu ook weer gebeurde. En het had geen positieve werking op zijn humeur.

Het stemgeluid dat hem op het laatste moment nog wegtrok van zijn ontspanning was zacht en voorzichtig. De zwarte stappen stopte en de echo’s van die stappen stierven langzaam. In een normale situatie had dit hem niet tegen gehouden. Waarom zou het? Waarom zou het gepiep van een klein muisje hem moeten storen? Maar vandaag was zijn bui slecht genoeg dat hij er toch naar omkeek. Eerst keek hij enkel naar het kleine ding dat succesvol zijn aandacht had getrokken. Maar daarna besloot hij toch om de afstand tussen hen te overbruggen. Met een paar grote stappen stond hij voor haar, waarna hij zijn aansteker aangestoken naar zijn sigaret bracht. Zijn kostbare rooktijd mocht niet verloren gaan aan één of andere griet.
De eerste puf aan rook werd in haar gezichtsveld uitgeblazen, wat Rygh ergens tevreden leek te stellen, hoewel die tevredenheid slechts zeer subtiel te zien was in zijn ogen. “Wat?” vroeg zijn stem verrassend kalm, maar stille wateren konden zeer verraderlijk zijn.


Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


di jun 02, 2015 9:39 pm
Hij reageerde.

Bloody hell, hij reageerde op haar stem. Op haar woorden. Hij negeerde haar niet compleet (hoewel, hij had haar eerder ook niet volledig genegeerd, anders had ze haar verdomde handdoek gewoon in de kast liggen), hij draaide zich om. Hij stapte op haar af. Fijn. Daar ging haar personal space, opnieuw. Ergens ver in haar diepe gedachten realiseerde ze zich dat de man, jongen, het grote ding, waarschijnlijk niet eens doorhad dat hij ongepast dichtbij stond.
Hij stapte op haar af en hij, jawel, het wonder gebeurde, het zwartharige mysterie dat haar handdoek had reageerde. Met woorden.

Ondanks dat dit haar bedoeling was geweest, een (hopelijk kort) gesprek voeren, moest ze toegeven dat ze niet verwachtte om echt een verbale reactie te krijgen. Het was normaal, ja, maar met hem wist ze het niet. Hij had de vorige keer niet gepraat, waarom zou hij dat nu wel doen?
Dat was geen vraag waarop ze een antwoord ging krijgen (en ik begin een beetje te dralen, en daar heb ik atm helemaal geen tijd voor, dus ik ga hier een ietwat begrijpelijk einde aan breien), maar hij kreeg nog wel een antwoord van haar.

‘Uh.’ Ew. Haar gezicht kromp ineen tot dat van een chagrijnige marmot toen de rook haar neusgaten binnen drong, maar het weerhield haar niet van haar zaak. Haar zaak van de ontvoerde handdoek. Daarover gesproken, hoe ging ze dat aankaarten?
‘Je hebt nog een handdoek van me.’ kwam er uiteindelijk uit. ‘Van eh.. twee weken geleden ofzo?’ Ze wist het bij god niet meer, het was al een tijdje geleden. ‘Ik wil hem graag terug.’
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


 Soortgelijke onderwerpen
-
» I just wanna feel alive and Get to see your face again [Yang]