Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Ryghardo Juron Kothchdar
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

18 jaar
Vuur
avatar
Student


wo mei 06, 2015 6:07 pm


- ALGEMEEN
Volledige naam: Ryghardo Juron Kochdar
Roepnaam: Ryghardo, hoewel de meeste Astrals hem gewoon ‘Rygh’ noemen.
Geslacht:Man
Geaardheid: Hetero
Leeftijd: 18 jaar
Geboortedatum: 2 november
Sterrenbeeld: Schorpioen
Afkomst: Eldara
Energie: Positief
Element: Vuur

- UITERLIJK
Uitstraling: Rygh is het type jonge waar vaders hun dochters altijd voor waarschuwen. Zijn hele uitstraling schreeuwt het uit. Leren motorjackets, zilveren ringen met doodshoofden, kisten met stalen neuzen, veel zwart, zijn brede loopje, een doodse blik; de typische punker-badboy. En met die uitstraling komt hij bij iedereen wel over als iemand die weldegelijk gevaarlijk is.
Lichaamsbouw:De lichaamsbouw van Rygh is lang en ‘mannelijk’ te noemen. Hij heeft brede schouders en gespierde armen, waar menig vrouw al voor is bezweken. Ook shirtloos vinden de vrouwen (en soms zelfs een aantal mannen) het moeilijk om hun ogen van hem af te houden, gezien hij een flink wasbordje heeft.
He also has a nice ass, but don’t tell anyone.
Lengte: 2 meter 1
Gewicht: 89 kg.
Ogen: Rygh heeft iets wat ‘heterochromie iridum’ heet. Simpel gezegd betekend dit ook wel dat zijn ogen beide een andere kleur hebben. Zijn rechteroog is donkergrijs, bijna volledig zwart, terwijl zijn linkeroog zilverkleurig is.
Huidskleur: Bleek
Kapsel: Rygh heeft gitzwart, warrig haar, wat tot ongeveer bij z’n nek komt. Het zit meestal een beetje nonchalant, gezien hij vaak te lui is om er ook maar een simpele kam doorheen te halen.
Kledingstijl: De garderobe van Rygh bestaat voornamelijk uit zwarte kleding. Hij gaat voor de typische ‘bad-boy look’, dus zwart is echt zijn kleur. Zwart, met zo nu en dan een tintje rood. Maak het af met kisten, grote, zilveren ringen met schedels en leren motorjackets en dan is je uitkomst Ryghardo.


- INNERLIJK
Karaktereigenschappen: Oppervlakkig // Lui // Arrogant // Zelfingenomen // Eigenwijs // Onvoorspelbaar // Eerloos // Aantrekkelijk // Droog // Gesloten // Scherp // Cynisch // Nuchter // Agressief // Zelfverzekerd
Karakteromschrijving: CLOSED - Astrals denken bij Rygh vaak dat hij geen enkele vorm van emotie in zich heeft. Hij heeft bijna altijd diezelfde, doodse, nietszeggende blik op staan. Het soort blik wat je lijkt te vertellen dat niks hem ook maar iets kan schelen. En dit is niet geheel onwaar te noemen. Rygh interesseert zich zelden in zaken, maar hij heeft weldegelijk emoties. Hij laat ze alleen zelden zien. Zijn gezicht is als een masker, waarachter hij al zijn gedachten verborgen en voor zichzelf houdt. En dat is vaak maar goed ook, want Rygh denkt vaker niet dan wel op een vriendelijke en goedhartige manier.

LAWLESS - De jongeman is opgegroeid met het idee dat hij alles kan pakken en doen wat hij wil, wat hij dan ook maar wat graag doet. Ziet hij een interessante vrouw lopen, neemt hij haar vaak genoeg ongegeneerd bij de pols vast om zijn interesses op zijn eigen manier te laten ‘blijken’. En wanneer hij iemand voorbij ziet lopen met –naar zijn mening- een rotkop, slaat hij die persoon zonder pardon op z’n bek en begint hij een knokpartij, gewoon omdat hij er zin in heeft.

ATTRACTIVE - Misschien is het voornamelijk zijn uiterlijk, of is het de outdated bad-boy look, of zijn gesloten persoonlijkheid, waardoor hij zo mysterieus en interessant over komt. Hoe dan ook, vrouwen vinden Ryghardo aantrekkelijk en willen vaak meer over hem te weten komen. Ondanks dat Rygh vaak niet eens flirt, slaat hij vaak genoeg wat moois aan de haak. Hij heeft gewoon een bepaalde aantrekkingskracht, wat ervoor zorgt dat het vrouwelijk schoon naar hem toe getrokken wordt. En wie is hij om nee te zeggen tegen een mooie dame?

Likes: Roken // Seks // ‘Makkelijke’ vrouwen // Niksen // Angsthazen // Rock/Metal muziek // (Bas)gitaar spelen // Uitslapen
Dislikes: Ergens moeite voor moeten doen // Zijn stiefmoeder // Zijn zusje // School // Leerkrachten
Verleden: Het verleden van Rygh is niet al te opwindend. Het is kortgezegd een verhaal over een rijkeluisjoch, wat is geboren in een rijke familie, waarin hij altijd alles opgediend kreeg op een zilveren schaal. Van jongs af aan leerde zijn vader hem al dat hij de man in huis zou zijn later en dat men tegen hem op zou moeten kijken. Iedereen behalve hij was minderwaardig en zou naar hem moeten luisteren. Zéker de vrouwen. Vrouwen zijn minderwaardig en daar moet je ze zo nu en dan aan herinneren. Huishoudelijk geweld was dus een gegeven in de familie Kochdar. Het is dan ook geen groot wonder dat Ryghardo zijn moeder het niet veel langer dan 5 jaar uithield bij zijn vader. Ze vertrok vlak na de bevalling van Rygh zijn zusje en nam haar mee, maar Rygh bleef achter in het huis van zijn vader.

Door de jaren heen heeft Ryghardo veel nieuwe stiefmoeders zijn komen en gaan en allemaal waren ze hetzelfde. Jong, naïef, simpel en geldhongerig. Geen enkele bleef veel langer dan een halfjaar, een enkeling of twee hooguit een heel jaar, maar allemaal vertrokken ze weer. Verslagen, staart tussen de benen.

Op één na. Een felle, doortastende vrouw die toen Rygh 17 jaar was bij de familie in trok. Ze was anders dan de meeste vrouwen die over de vloer waren geweest. Scherper, temperamentvoller. Ze wist veel beter voor zichzelf op te komen dan de andere en hield de vader van Ryghardo beter onder de duim. Ook Rygh kreeg steeds meer op z’n kop van haar, wegens zijn luie gedrag en dat beviel hem helemaal niet.
De jonge vrouw had al snel het talent van Ryghardo door, maar was woedend om het feit dat de jonge er niks mee deed. Keer op keer probeerde ze hem te overtuigen dat hij naar een betere school moest om dit talent verder te ontplooien, maar telkens zonder succes.

- FOREVER W.I.P. -

Profiel bekijken