Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


this is the Anthem to all the Misfits!
http://i57.tinypic.com/2zzqpg8.png

17 hele jaren~
Negatief
Lucht
avatar
Administrator


wo mei 06, 2015 5:52 pm

We were the Kings and Queens


OF THE EAST COAST VILLAGE STREETS, WITH AN AIR OF CONFIDENCE AND GRASS STAINED KNEES

Wat kon je nou het beste doen na een lange, productieve dag gevuld met drukke activiteiten? Op de bank neerploffen en een beetje lui rondhangen tot je langzaam in slaap sukkelde, toch? Pff, ja, als je 30 was zeker! Voor het jonge groepje pubers dat opgetogen maar stiekempjes de club binnen sloop (Nog geen 18, oeps, wat nou geen drank?) begon de dag nu pas eigenlijk. De avond was nog jong, de DJ nog maar net op dreef en zij hadden dorst. Deze avond kon alleen maar verkeerd aflopen. Of tenminste, daar hoopte Aislin persoonlijk op.
De witte grijns stond stralend op haar gezicht. Het was een tijd geleden sinds ze met vrienden een avondje uit was geweest. De laatste keer was toen ze nog thuis woonde, met de boerenpummels die zichzelf letterlijk arm zopen. Mooie tijden, hele mooie tijden. Maar waar ze nu mee uit was, was een heel ander soort volk. Ze was benieuwd waar ze met hen uit zou komen.

“Dus,” begon het meisje, waarna ze zich naar de groep draaide. Hmm, misschien nog wat stijfjes als ze naar een paar deelnemers keek, maar die zouden vanzelf wel los komen. “Wat nou als de heren even wat drinken gaan halen voor de dames, zoals het hoort?” Een beetje aansturen kon geen kwaad. “Dan zoeken de dames wel even een geschikt plekje op. Deal? Deal.” Ze zouden niet aan de bar gaan zitten, straks zou de barman nog vragen naar hun ID’s en dan zou het avondje uit wel aan een zeer abrupt einde komen. En dat zou toch meer dan treurig zijn.OOC: dorks, assemble! :'D


So I'll sing it loud In the silence And give the best of me Till its alright But not over I will find fight Like a soldier coming home In the silence But I have never felt so free The futures so bright This is our time Imma live it how I  dream
Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/s1RH8Np.png

16 Jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


wo mei 06, 2015 6:53 pm
Ooooh, spannund.
Als een of andere pervert had hij al de hele tijd naar het blonde meisje gekeken. O Yiss, vandaag zou hij het flikken. Hij moest en zou haar te zien krijgen op die manier waarop ze beroemd was geworden: de whisky prinses.
Tot nog toe had hij haar nooit in haar volle glorie mogen zien, jammer genoeg. Dat was overigens wel het vreemde: hij was de oudste, maar toch ook weer de jongste. Qua leeftijd was hij het oudst en was hij dus ook degene die gemakkelijk aan de leuke spullen kon komen, maar hij was het nieuwst in deze… Groep? Ze waren ergens wel een clubje ja, maar het was niet het soort groep dat bij elkaar ging klitten en dan dom ging praten over anderen.
Nee zij waren de groep van Astrals die hun innerlijke retard accepteerden en schijt hadden aan hoe de rest daarover dacht.
 
Ze waren nog geen seconde op hun bestemming of Aislin had al een plan – nou was het meer een reden waarop zij minder hoefde te doen. Plaatsen zoeken is peanuts, maar drinken kan soms behoorlijk irritant zijn. Buiten het feit dat iedereen de aandacht probeert te trekken van die domme barman/vrouw moet je ook nog maar eens heelhuids je weg terug te vinden.
Maar ja: challenge accepted dan maar.
Toen hij eenmaal bij de bar was en de aandacht had de barman leunde hij zowat helemaal over die bar heen. ‘Hey, ik heb een whisky cola nodig met 95% whisky en 1% cola – als je snapt wat ik bedoel.’ De barman keek hem eerst een beetje vreemd aan, maar deed wat hem gevraagd werd nadat hij hem een grijns schonk gevolgd door een: ‘O ja en een tapbiertje alstublieft ~’ Nee, hij was geen chick en hij kon zijn boobs niet in de strijd gooien – het enige wat hij had als man was arrogantie en teveel zelfvertrouwen. Maar hey! Het werkte ( :’D).
 
Zo zo, hij wist zich zelfs een weg terug te banen naar de dames – had ze gevonden. Ze hadden een leuk plekje uitgekozen. Zonder wat te zeggen zette hij het glas voor de blondine neer. ‘Een drankje voor madame,’ glimlachte hij poeslief, waarna hij naast d’r ging zitten. ‘Ik weet dat je liever niet dronken wordt, dus ik heb een gewone cola voor je gehaald.’ Leugens. All lies.
Maar alles heeft zo zijn prijs en zo ook dit. Zoals eerder gezegd zou hij kostte wat het kost dat kind dronken krijgen, hij moest en zou het doen.

ooc; omg wat is dit.


✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Mabel ✲That's a fine-looking high horse.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 jaar
Positief
Aarde
avatar
Student


wo mei 06, 2015 7:48 pm
De jongen had de afgelopen week doorgebracht in een bubbel. Of eigenlijk in een fort. Gemaakt van boeken. Het was uit school direct naar Amabele voor werk en dan 's avonds weer terug om te leren, iedere dag hetzelfde. Op zich vond Isaiah dat allemaal niet zo erg, maar het was toch jammer dat hij zijn vrienden hierdoor al een hele tijd niet gezien had. Vandaar dat de witharige jongen uiteindelijk maar besloten had om zijn schoolwerk voor een avondje te laten liggen en lekker mee uit te gaan.

Naar Club B&B. Iedere keer als Isaiah hierbij in de buurt gekomen was, was de jongen hard doorgelopen of had hij zich omgedraaid. De luide muziek, vieze vloeren en op elkaar gedrukte lijven van de drukte waren helemaal niks voor hem. Maar goed, nu was dan toch het moment daar om eindelijk het slechtverlichte gebouw binnen te stappen. En gossie, was dat een avontuur. Door zijn smalle postuur werd hij makkelijk weggedragen in de mensenmassa en kon hij enkel met lichte moeite de rest bijhouden en door de oorverdovende 'muziek' (als je het zo kon noemen), kon hij de anderen bijna niet verstaan. Verder keek hij zijn ogen uit naar al die arme meiden die op die tafels stonden te dansen. Straks vielen ze eraf en braken ze hun been of zo... En hadden ze het niet koud? Ze hadden niks aan. Zo goed als letterlijk, in sommige gevallen.

Toen Aislin hen aansprak, keek de jongen weg van de 'danseressen' en focuste hij zich op haar. Oké. Drankjes halen. Dat kon hij wel. Behalve dat hij nog net iets te jong was om ook daadwerkelijk iets mee te krijgen... Maar ach, hij liep toch met de andere gozers mee naar de bar. "Ik eh, kan niet echt iets halen, dus ik draag spul wel," opperde hij. Toen hij weer goed beladen was met drankjes (niet dankzij Hero, die was er gelijk al weer vandoor gegaan), hobbelde de jongen de dansvloer over naar het tafeltje dat Aislin geclaimd had. "Drank is hieeeer," kondigde hij zijn aankomst aan, terwijl hij wat onhandig de glazen op de tafel zette. Vervolgens greep hij een stoel, zette deze bij de tafel en ging lekker zitten. "Op goede cijfers en niet in de problemen komen," grapte hij terwijl hij een van de glazen hief. Mama Isa hield jullie allemaal in de gaten, jonge dames en heren.


ISAIAH ///
i'm painting a picture of the things i wanted most to color in the darker sides of all my brightest hopes. but there's a monster standing where you should be so i paint you wings and i set you free.
♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


wo mei 06, 2015 7:56 pm
Als het aan Wren had gelegen, mocht je al alcohol drinken op je 14e. Ja, dertien was te jong, dan zat je nog soort van bij de irritante bruggers en die verdienden niets. Maar daarboven mocht het toch allemaal wel eens toegestaan worden? Daarom boeide Wren er ook niet om dat ze met haar 17 jaar wat onder de legale leeftijd voor alcohol zat en had ze besloten naar de club te gaan met een groep Astrals, deels van de Argonauts. Maakte het haar veel uit met wie ze dronken werd? Nah, als ze genoeg dronk herinnerde ze het zich toch niet meer. Leuk zou het toch wel worden, want zij was erbij!
Het meisje stond enthousiast naast Aislin die voorstelde dat de jongens drankjes zouden halen en de meisjes een plekje zouden zoeken. 'Ja, mee eens!' Second that. In dat soort voorstellen kon Wren zich heel goed vinden, omdat het enigszins gratis drank betekende. Nomnomnom. Snel scande het meisje de omgeving voor een plek. Niet te dicht in de buurt van de bar - soms dacht je dat die Astrals röntgenogen hadden om de ID in je zak te scannen - maar ook niet te dichtbij de ingang, want dat tochtte. Uiteindelijk had ze een plek geïdentificeerd waar een bank was, maar ook nog stoelen: plek voor veel Astrals. Daarnaast was het in een wat donkerder hoekje van de bar, maar wel soort van in de buurt van de muziek. 'DAAR,' kondigde ze aan, terwijl ze de wat vatbaardere leden van de met zich mee probeerde te slepen. Dit kwam echt helemaal goed.

Wren had een drankje geregeld / afgepakt van iemand en ze zat ervan te genieten. Haar blik ging rond, ze bekeek de Astrals die er zaten. Voor nu ging ze nog even geen gesprek aan en vestigde ze haar aandacht op Leroy. Hij probeerde al drankjes te voeren aan Astrals en dat kon alleen maar leuk worden. Astrals dronken voeren was iets wat Wren graag deed, vooral op de kosten van de ander. Dit zou interessant kunnen worden. Ze had nog niet zoveel met deze Astrals rondgehangen en je leerde ze het beste kennen als ze allemaal dronken werden!
En oh, daar was de reddende engel met meer drank! Ze keek de witharige Isaiah blij aan en hief een nieuw glas op om mee te doen aan zijn kleine speech. 'Ja, klinkt goed,' zei ze, waarna ze de inhoud van het glas deels achterover kiepte. Wren was er helemaal klaar voor."Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 years 'ld
Positief
Lucht
avatar
Moderator


do mei 07, 2015 12:26 am
Kolere, wat had hij een zin in uitgaan. De dag ging te langzaam voorbij, huiswerk was geen optie voor iemand als hem en om nou net een been te breken bij het oefenen van zweven was ook niet ideaal. In plaats daarvan had hij hard moeten wegrennen voor een aantal boze Astrals, omdat hij hun muur had beklad met graffiti (maar hun muur was zo mooi wit en hun huis leek niet bewoond, dus moest hij wel wat met die lege muur doen). Hij was ongedeerd weggekomen, al had hij wel een slipper tegen zijn hoofd geslingerd gekregen.

Zijn spuitbussen had hij weer opgeborgen in de hutkoffer onder zijn bed, die hij met een trap terug onder zijn bed schoof. Hij was alleen vergeten dat dat ding tering hard was, dus hij hupte al vloekend door de kamer, zijn grote teen bonkend door pijn. 'Godverpielekes!' Zijn hand ging naar zijn pet, die hij achterstevoren op zijn hoofd drukte, een zwart model met een vaag logo op de voorkant. 'Fucking graftakken!' Met een hupsje was hij in de badkamer, waar hij zijn o zo mannelijke parfum over zichzelf smeet. 'Alle hoerenzonen nog aan toe!' Hij drukte zijn massieve platvoeten in een stel rode sneakers en liep naar buiten, gekleed in een spijkerbroek, een grijs shirt en een openstaande zwarte flannel. Tegen de tijd dat hij buiten en onderweg was naar Amabele, zag hij het koppel van wie hij het huis had geruïneerd en besloot hij dat hij maar beter kon rennen voor zijn leven.

Al rennend kwam hij aan bij club B&B en joinde zijn groepje Astrals, met wie hij had afgesproken om een avondje uit te gaan. Terwijl ze naar binnen liepen, opperde Aislin al dat de jongens maar drankjes moesten halen en de meiden een zitplaats moesten vinden. Hij grijnsde even kort. 'Aye aye, mi'lady.' zei hij en ging Leroy achterna om drank te halen. Isaiah ging ook mee, die het drank naar hen toe zou dragen. Leroy ging zijn gangetje en bestelde iets waar Nate zijn wenkbrauwen even bij op trok. 'Dus wie wil je dronken voeren, Lee?' vroeg Nate, terwijl hij zich naar de bar keerde, een paar biertjes bestelde en wat mixdrankjes (met iets meer alcohol dan nodig) voor de meiden die het niet zo op bier hadden. Hij hoefde zijn ID gelukkig niet te laten zien, al vond hij dat niet gek met zijn uiterlijk. Beter dat dan een van de meiden erbij halen for the sake of boobs. 'Neem maar mee! Ik heb geen fucking idee wat ik allemaal heb besteld, maar whatever!' zei hij terwijl hij een dienblad vol drank in Isa's handen drukte. Hij pakte zelf nog twee drankjes die niet meer op het dienblad pasten en droeg het mee naar de rest van de groep. Hij zette de glazen op een tafeltje en plofte neer op de bank, waarna hij een glas bier pakte en die hoog in de lucht hield. 'Ja, natuurlijk! Hoge cijfers, geen probleeemen!' Hij nam een paar grote slokken bier en zuchtte luidruchtig om de heerlijke smaak en dat fijne gevoel door zijn keel. Ah, hij had dit zo hard gemist.
Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


do mei 07, 2015 12:55 pm
Mocht ze al verdwijnen?

Het kon gemakkelijk, ze kon zo wegglippen, tussen de Astrals door, uit de groep. Ware het niet dat ze haar dan zouden komen zoeken (dat, daar was Bree van overtuigd, zou zeker het geval zijn, zo trouw waren ze wel) dan zou ze het gedaan hebben. Maar het had weinig zin, want ze zouden haar toch wel vinden, en dan was er gezeik, want dan moest ze gaan uitleggen dat ze niet wilde en-
Het had toch geen zin. Ze kon zich niet meer uit het uitje praten, als je begrijpt wat ik bedoel. Ze moest zich wel mee laten slepen. Jammer, Aubree, vanavond geen thee en haardvuur (en Astrals die handdoeken stelen). Ais had haar meegenomen en nu was ze hier, nu moest ze meedoen ook.
Het kostte haar moeite om niet te fronsen en haar armen over elkaar te slaan, het kostte moeite om niet met opgetrokken schouders en een scowl de club binnen te marcheren.

Tafels werden gevonden, Astrals werden aangesproken, drankjes werden geregeld - even rust, maar nee.
Nee, het leek erop dat haar held haar geen rust gunde. De tafel was te klein en het bankje waar ze op zat ook, er was geen manier om zich charmant weg te wurmen. Ook geen oncharmante manier, om eerlijk te zijn. Ze zat vast aan een tafel naast de dansvloer, tussen Hero en een cola.
Bree lachte, moeilijk maar gemeend. 'Bedankt.' was haar reactie, net hoorbaar over de luide muziek, maar niet hoorbaar doordat Isa verklaarde dat ze zouden drinken op goede cijfers en geen problemen. Wren en Nathan vielen bij en omdat ze geen partycrasher was, nog niet, deed ze mee.

'Op goede cijfers en een makkelijk examen.' wenste ze, waarna ze de helft van haar cola naar achteren gooide.

Dat was misschien niet zo'n goed idee geweest.
short shit brah.
Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconn_zpsgarfwntk.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Administrator


vr mei 08, 2015 2:41 pm
Er was pas iets meer dan een maand voorbij gegaan sinds de break-up met zijn vriendin. Allen had het er behoorlijk moeilijk mee gehad, maar hij merkte nu dat hij zich de exacte datum niet eens meer kon herinneren. En dat was vast een goed teken! En dat lag vast niet aan geheugenverlies door drank! Nee, dat hij er zo goed over heen was gekomen dankte hij grotendeels aan zijn vrienden; Zij hadden hem aangetroffen, terwijl hij als een idioot uit het raam stond te schreeuwen en hadden ervoor gezorgd dat hij nu kon accepteren dat het voorbij was en het maar beter was ook. Zijn ex was behoorlijk gek geweest, op een slechte manier, en daar kon hij echt niet mee omgaan.
Waar hij wel mee om wilde gaan waren de meest dorky idioten van heel Rikka High. Ze hadden elkaar op een ontzettend onverwachte manier leren kennen en op die manier verliepen de meeste van hun bijeenkomsten ook. Iedereen die gek genoeg was om zich bij dit zooitje ongeregeld aan te sluiten werd met open armen ontvangen. En wanneer iemand een extra zetje in de rug nodig had om los te komen uit saaie boeken en leergedrag, zoals hun Whiskeykoningin in opleiding, dan gebeurde dat ook zonder enige twijfel. Het was het ideale club-gezelschap om een avondje mee los te gaan, een avond waarvan hij bij God niet zou weten hoe die af zou lopen. Zou hij wakker worden in een kledingkast, met een cowboy hoed op? Of zouden ze midden in de nacht het zwembad wat ze ooit gezamenlijk als straf 'schoon' hadden gepoetst een bezoekje brengen? Hij was benieuwd.

Zodra ze binnen waren was de eerste stap natuurlijk drank halen, een uitdaging die Allen zonder aarzelen aannam. In het chaotische strijdgewoel rondom de bar was hij echter de grote verliezer. Niet alleen werd de jongen hardhandig tegen een barkruk aangedouwd, ook wisten andere Astrals keer op keer voor te dringen. Hij zou er haast chagrijnig van worden, ware het niet dat de leuke blonde barvrouw hem eindelijk op leek te merken en hem een sluikse glimlach bood. Hij wist niet precies hoe veel Astrals er vanavond aanwezig waren, dus ronde hij zijn gok maar ruim naar boven af, om zeker te weten dat hij niet met te weinig drankjes aan kwam zetten. Dat zou lullig zijn en daarbij had hij geen zin om deze helse tocht wéér te maken.  Het was dan weer een meevaller dat de 20 glaasjes sterke drank handig in een ronde schijf met gaten erin gezet werden, die hij gemakkelijk mee kon nemen. En de rondborstige barvrouw, die zijn bescheiden fooi maar al te graag aannam, gaf hem als extra'tje nog een handjevol glowsticks mee.

Na even rondzoeken zag hij een bekende kleurencombinatie: Witte en blauwe haren! Bingo. ''Ah, daar zijn jullie, Wren, schuif 'ns op.'' Op wonderbaarlijke wijze wist hij het voor elkaar te krijgen dat Wren luisterde én zette hij zonder te morsen de drank op de al redelijk volle tafel. Hij propte zich tussen Wren en haar buurman/vrouw in en grijnsde tevreden om hun voorraad. De eigenaar van club B&B mocht hen wel dankbaar zijn. ''Zo, hiermee redden we het wel even. Oh, en blijkbaar hebben we ook glowsticks~'' Heftige shit. Als een vrijgevige kerstman strooide hij de plastic buisjes gevuld met vale kleuren roze, groen, geel en blauw tussen de glazen drank.  Hij nam eerst op hoog tempo een half glas bier tot zich, voor hij de glaasjes begon te verdelen zodat iedereen er eentje voor zijn of haar charmante neus had. ''Iedereen klaar?'' Met zijn hand omvatte hij het shotje en maakte zich klaar om die in één keer naar binnen te gieten, simultaan met de rest.Weird is just a side-effect of awesome!
Profiel bekijkenhttp://i57.tinypic.com/2zzqpg8.png

17 hele jaren~
Negatief
Lucht
avatar
Administrator


do mei 14, 2015 12:54 am

We were the Kings and Queens


OF THE EAST COAST VILLAGE STREETS, WITH AN AIR OF CONFIDENCE AND GRASS STAINED KNEES

Terwijl de heren braafjes drankjes gingen halen, bleven de dames (kuch kuch, wel drié stuks, wow!) achter bij de plek die ze uitgekozen hadden. Nou, Wren en Aislin zelf hadden er best zin in, maar Aubree was nog niet helemaal overtuigd van de pret die zou gaan komen. “Vergeet niet te lachen Bree, het schijnt goed voor je te zijn, heb ik ooit ergens gehoord.” Dat meisje mocht wel eens wat losser worden. Nou, no time like the present, zoals ze dat zeggen. Ze zaten in een alcohol hok, perfecte moment om wat losser te komen!
Toen hun persoonlijke serveerstertjes aan kwamen met de drankjes trommelde Aislin vrolijk op de tafel, waarbij de laatste klap het hardste was. “Kijk, jullie weten hoe je een meisje blij moet maken!” Morgenochtend zou dit meisje waarschijnlijk een stuk minder blij zijn, maar wie dan weer leeft, wie dan weer zorgt. Nu was nu en nu moest leuk zijn! Het meisje zette een glas bier aan haar lippen en het kwam pas weer op de tafel neer nadat ze hem leeg had gezogen. Harde, walgelijke boeren hield ze met moeite voor nu nog maar even in, maar die zouden later op de avond ongetwijfeld wel de vrijheid in gelaten worden.
Maar het bleef allemaal niet bij slechts bier. De echte kop werd er pas afgebeten met de shotjes. En die nam Aislin natuurlijk ook aan. Ze moest zo snel mogelijk een goeie bodem maken, des te eerder ze een paar van de feestgangers mee kon trekken om wat gekke dingen te proberen. “Cheers!” riep het meisje vrolijk, waarna ze het mierzoete drankje achterover sloeg. En dat was dan het begin van hun avond.

Zoekend keek het meisje rond, doelend op iets waar ze straks wat plezier mee kon beleven. Haar ogen bleven uiteindelijk hangen op de dansvloer,  een gevaarlijke plek als je niet wist hoe de stroming ging. Ofwel; als je niet wist wanneer je moest wegduiken om te voorkomen dat je een ellenboog tegen je kanis kreeg. Maar het meisje had andere ideeën. Het was een goeie plek om wat luchttrucjes te oefenen naar haar idee. Ze moest alleen iemand mee zien te krijgen. “Hé Nate,” begon ze, de toon in haar stem nog redelijk onschuldig, voor zover dat in Aislin haar geval mogelijk was. “Jij kan vast wel breakdancen, toch?”So I'll sing it loud In the silence And give the best of me Till its alright But not over I will find fight Like a soldier coming home In the silence But I have never felt so free The futures so bright This is our time Imma live it how I  dream
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


do mei 14, 2015 9:10 am
Wat gezellig. Er waren al veel te veel Astrals hier.
Cameron overwoog of hij weg zou gaan - en dan misschien wel naar dat Maid ding gaan - maar hij had wel zin in een goed feestje en om is lekker waisted te worden. Hij keek om zich heen, en zag toen een groepje met bekende gezichten; waarschijnlijk wat Astrals van school. Hij besloot daarheen te gaan, kon hij misschien ook nog matties worden met wat Astrals.

Zijn handen verdwenen in de zakken van zijn gebleekte, wat laaghangende spijkerbroek. Hij liep cool op de barman af. "1 biertje," zei hij, meer een bevel dan een vraag, en binnen een paar seconden had hij hem. Hij gooide een euro op de toonbank en liep toen weg. Hij had geen idee hoe duur die krengen waren, als hij de eerste betaalde zou hij de volgende wel gratis meekrijgen.

Met het biertje in zijn hand plofte hij naast een roodharige jongen neer, en keek het groepje is rond. Vier jongens, 5 met hem erbij, en drie meisjes. Cool. Dan waren er niet genoeg meisjes voor iedereen. Met een scheve en aantrekkelijke glimlach keek hij naar het meisje dat het dichtst bij hem zat. Mooi meisje, met zwart haar. "Yo," zei hij, waarna hij een grote teug van zijn bier nam. Dat ze al met iemand anders aan het praten was maakte hem niet uit. Voor zover hij opving leek het erop te lijken dat ze een danspartner zocht. "Wil je soms dansen?" Merkte hij op.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Aarde
avatar
Student


do mei 14, 2015 5:06 pm
Wolf had zijn wandeling gehad, haar werk was gedaan en al haar schoolwerk was netjes opgeborgen. Eigenlijk wou ze nog niet naar bed en ze had ergens opgevangen dat er een deel Astrals naar die ene club in de stad gingen. Dus besloot de brunette om een snelle douche te pakken, leuke kleren aan te trekken en Wolf even alleen te laten. De puppy was het wel gewend om 's avonds alleen te zitten en had er ook geen problemen mee, aangezien het diertje toch helemaal uitgeput was na het lopen.

Haar fietssleutel bungelde losjes in haar hand, toen ze vol zelfvertrouwen door de gangen banjerde. Enkele leerlingen zaten bij de haard te lezen en te lachen, maar ze keken niet raar op toen het meisje langs kwam lopen. De fietstocht zou maar enkele minuten duren en de frisse lucht zou haar goed doen. Besides, ze had toch geen auto en te voet gaan was uitgesloten. Zoals voorspelt kwam ze zonder problemen bij de fietsenstalling aan, niemand die haar had tegen gehouden dankzij haar zelfverzekerde air. Niet dat ze geen grote mond had opgezet als iemand had durven aanspreken daarover. Het fietsslot klikte open en zonder problemen reed ze de avond in.

Het gebonk van de bas vertelde haar dat de club niet meer ver weg was en zodra ze de hoek omkwam zag ze de felle lichten verschijnen. Club B&B, stond er in fel flikkerende letters te lezen. Een lange rij stond aan te schuiven om naar binnen te gaan en Cat had totaal geen zin om zo lang in de rij te gaan staan. Een charmante glimlach sierde haar gelaat toen ze elegant naar voren stapte. De menigte maakte verontwaardigende geluiden, maar die negeerde ze gewoon. Het meisje dat op straat was opgegroeid had dit al zo vaak gedaan, maar meestal niet om clubs binnen te komen. Haar sneakers piepte lichtjes op de grond en haar truitje verhulde niet echt veel. Aangezien dit totaal bij haar plan hoorde, schudde ze haar lange haren los toen ze voor de breed geschouderde man stond. Liefelijk knipperde ze met haar wimpers en keek ze hem recht aan met haar amberkleurige kijkers. Ze leunde iets naar voren een fluisterde iets in zijn oor. Direct lichtte het gezicht van de man op en liet hij het rode koord voor haar zakken, zachtjes glimlachend liep ze binnen. Een laatste blik op de wachtende menigte vertelde haar dat die totaal not amused waren. Nadat ze uit het zicht van de Astrals was, trok ze haar truitje terug wat naar boven en liet ze haar onderzoekende blik over de dansende groep Astrals gaan. In de verte herkende ze enkele medeleerlingen en met een omweg langs de bar liep ze op hen af.

"Hee." Ze moest bijna schreeuwen om boven de muziek uit te komen. 5 jongens en 3 meisjes, ze moest het meisjesteam maar eens versterken. Vriendelijk glimlachend ging ze ergens random zitten, verwachtingsvol keek ze hen aan. Als ze hier maar zielig zouden gaan zitten, dan was ze weg. Dan zou ze wel wat andere Astrals oppikken om plezier mee te maken.


Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/s1RH8Np.png

16 Jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


vr mei 15, 2015 10:51 pm
“Dus wie wil je dronken voeren, Lee?”
‘Bree natuurlijk, knipoogde hij naar de jongen. Alsof het nog niet duidelijk was dat dat een van de dingen was op zijn to-do list stonden, misschien stond het zelfs bovenaan! Hoe dan ook ging hij het vanavond echt flikken, hij zou zich nergens door laten afleidden: de blondine zou zijn volledige aandacht krijgen. En dan was het niet eens omdat hij iets van haar wilde, maar puur en alleen omdat hij haar dronken wilde zien.
Er kwam steeds meer drank en des te blijer dat de jongen maakte. Niet omdat hij zo zelf niet shit hoefde te gaan halen, maar meer zodat er nu meer was voor het meisje naast hem.
Perfect.
Er werd zelfs een toost uitgebracht, een sarcastische weliswaar – want ze brachten zichzelf hiermee eigenlijk al gelijk in de problemen. Moeilijk deed hij er niet over, hij deed juist vrolijk mee en nam een flinke teug van z’n biertje en hield Aubree ondertussen in de gaten. Ook zij nam een flinke teug van haar drankje. Noice. Hij pakte haar vast in haar nek en schudde haar zachtjes heen en weer. ‘Lekkuuur Bree, zo hoort ‘t ~’ glimlachte hij. Ze zou vast niet blij zijn om het feit dat hij had gelogen tegen haar; he betrayed her – maar ze zou hem er vast later dankbaar voor zijn!
 
Hij hief even zijn kin op, bekeek de rest van de groep en spotte al snel de onbekende persoon die tegen Aislin praatte – beter nog: hij vroeg haar ten dans. O MY GOD -’ kraaide hij lachend uit, ‘- Aislin heeft sjans!’ Hij kwam een beetje overeind. ‘Ja, ja, ja!’ beantwoordde hij de vraag voor d’r, Maar natuuuurlijk wilt Aislin met je dansen!’ Daarna ging hij weer zitten, keek met een poeslieve grijns nog even naar Aislin en richtte zich toen weer op Aubree. Match made,’ merkte hij trots op, ‘Ik ben echt een pro -’
Hij viel stil, keek met grote ogen naar één specifiek persoon die zich bij hun groep voegde.
Shit.
Van alle personen die hier toevallig had kunnen zijn.
Snel trok hij zijn kraag omhoog en zakte hij een beetje naar onder, in een vage poging om zichzelf te verstoppen. ‘Bree je moet me helpen,’ hij richtte zijn blik weer op de blondine, Cover me please. Als die Astral hem hier zou herkennen was het uit met de pret voor hem.


✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Mabel ✲That's a fine-looking high horse.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


vr mei 15, 2015 11:08 pm

Al snel kwam er nog een ander biertje op tafel, waarvan hij zeker wist - nou ja, ongeveer, 50% zeker, misschien nog wat minder - dat hij die niet zelf besteld had. Toch zei hij hier geen nee tegen en sloeg het snel achterover. Er ging niets boven een avondje lekker dronken zijn. De jongen pikte wat op over een meisje die maar geen succes leek te hebben met het zoeken van een danspartner dus vroeg hij haar.  ‘O MY GOD -’ Hoorde hij meteen, en met een scheve grijns keek hij op, recht in het gezicht van een andere jongen. ‘- Aislin heeft sjans!’ Ja, die jongen kende hij wel, die had nogal een reputatie. ‘Maar natuuuurlijk wilt Aislin met je dansen!’ Zei Hero sarcastisch. Och, wat een held toch weer.

Cameron keek hem grinnikend aan. "Nou, ze heeft veel meer sjans dan jij zo te zien!" Zei hij hard, de drank sloeg al in en hij merkte dat zijn hoofd al wat lichter werd. Hij dronk nog een ander glas leeg en keek naar de jongen, die nu scared as hell keek. Ha, die had hij mooi even afgeschrikt. Maar toen hij zijn blik volgde, zag hij een meisje, die hij natuurlijk metéén wenkte. "Heujj," zei hij vrolijk, en wees daarna naar Hero. "Kijk, hier is je ffffriendje!" Hij klonk lekker overdreven (dronken overdreven natuurlijk), en hij glimlachte naar het mooie meisje. "Zeg, jij bent wel.. Knap." Zei hij. Oeps, hij was echt dronken. Hij zou dit anders nooit zo gedaan hebben. Hier ging hij morgenochtend spijt van krijgen.

+ Sorry had to x3
Laatst aangepast door Cameron op za mei 16, 2015 5:26 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 jaar
Positief
Aarde
avatar
Student


za mei 16, 2015 12:48 am
Nou, zoals bijna altijd als deze groep Astrals bij elkaar kwam, was het alweer grote chaos. Leuke chaos, maar wel grote chaos. Iets wat Isaiah waarschijnlijk niet allemaal kon volgen, dus deed hij de moeite ook maar niet. Nope, hij dronk zijn glas bier met grote slokken leeg. De smaak was niet echt geweldig voor zijn maagdentongetje, maar het warme gevoel dat volgde was toch wel fijn. Met een blos op zijn wangen die door de hitte en alcohol kwam, pakte hij twee van de glowsticks die Allen meegebracht had en maakte er een kroontje van. Met het lichtgevende kroontje vervolgens op zijn hoofd en een nieuw glas drank in zijn hand schoof hij wat dichter naar Aubree en Hero toe. "Het ziet eruit alsof jullie wel erg veel lol hebben, dus ik kom er gezellig even bijzitten," kondigde de jongen opgewekt aan. Normaal zou hij zich niet zomaar in een gesprek of interactie voegen, maar vandaag... He blamed the beer. Ondertussen was Hero aan het kraaien over sjans. Aislin en sjans. Nou nou, gaat wel lekker, Aislin. De witharige Benjamin kon het niet helpen te lachen, hoewel het waarschijnlijk maar nauwelijks hoorbaar was over de luide muziek en stemmen.

Toen Hero vervolgens half naar beneden zakte en zei iets tegen Aubree. Iets over coveren. Met een frons leunde Isaiah nog wat dichterbij. "Hero, wat doe je?" vroeg hij, waarna hij opkeek en daar een voor hem onbekend persoon zag. Wie was dat dan? "Oooh, Hero, wat heb jij allemaal uitgespookt?" vroeg hij de jongen plagerig, waarna hij nog een slok uit zijn bierglas nam. Nope, dit hele feestgedoe was niks voor hem, maar met zijn vrienden kon de jongen altijd wel lol hebben.

Isa y u so sappy ;w;Laatst aangepast door Isaiah op di mei 19, 2015 11:01 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


za mei 16, 2015 9:35 am
Godverdetering-kut-shit-fucking-graftakken-fuckboy-joch-ding-geval-FUCK

Tranen sprongen in haar ogen. Dat was geen cola, en ze had net een half glas achterover geslagen. Zo’n beetje haar hele slokdarm stond in de fik, om nog maar niet te spreken over de ranzige smaak in haar mond. Leroy’s hand lag in haar nek, maar dat weerhield haar er niet van om hem een ijzige blik toe te werpen. Sja, ze kwam van Elion, ze kon nogal moeilijk vurig zijn, huh?
‘Fuck.’ bracht ze uit, ‘Fucking echt waar?’ Het duurde misschien nog twee minuten voordat ‘t haar naar de kop steeg. Normaal zou het langer duren, maar ze had niet echt veel gegeten vandaag en ze had net zo’n half glas whisky achterover geslagen. D’r was niet heel veel aan te doen - ze zou dit niet sober gaan overleven.

Haar gezicht vertrok van geschokt naar boos naar teleurgesteld en toen naar vragend, want ze snapte niet helemaal waar dit over ging. Het had wat te maken met Ais die sjans had (jaja, sjans op weg naar het ziekenhuis, want als Aislin benaderd werd, dan gingen er klappen vallen van Bree’s kant. Aan Aislin kwam je niet.) en toen wat met een ander meisje. Het werd al lichter en haar hoofd voelde, sja, alsof het zwom in een bak met pudding, maar ze had nog genoeg concentratie om Hero aan te kijken.
‘Waarom.’ vroeg ze, maar toen Isa zich er ook mee bemoeide maakte ze maar de beslissing dat Leroy en zij vrienden waren en dat ze het dus wel kon doen.

Ze was echter nog niet helemaal over haar boosheid heen, en nogal onder de invloed ook, dus haar idee van coveren was niet heel praktisch - ze sloeg gewoon haar hand over zijn gezicht en wurmde zich klunzig op zijn schoot. Daar. Perfect. Niemand zag ‘m.
'Kweet niet wat Lee deed.' vertelde ze Isaiah. 'Maar we moeten 'm beschermen van de grote boze Graftak.'
Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


zo mei 17, 2015 10:14 pm
WOOHOO!! Dit ging nu al goed. Eerst waren de meisjes nogal alleen geweest, toen in de minderheid en toen werd dat ook weer gefixt. Twee andere Astrals kwamen erbij. Wren sloeg haar drankje achterover en bemachtigde een andere. Degenen die het snelst waren, kregen het meest. In haar bijzonder goede bui ging ze zowaar voor Allen aan de kant en greep wat van de glowsticks die hij rondwierp. Ze maakte er een paar armbanden van en lette erop dat ze allemaal blauw waren. Matchen is belangrijk, Astrals. 'Alleeeeeeen kom je dansen,' zei Wren, terwijl ze al half op stond. Het zou niet lang meer duren voor ook zij last kreeg van de alcohol.
Ergens op de achtergrond merkte Wren dat Bree gefuckt was door Hero met zijn whiskey. Wow, awesome! Zou zij Bree dan ook eindelijk naar haar titel kunnen zien opleven? De whiskeyprinses in actie.. Deze avond was geweldig! Er kwam een jongen bij die met Aislin begon te flirten. Ook dat kon alleen maar leuk worden! Ze was benieuwd naar Aislins reactie op die arrogante kwal, die zichzelf nogal hoog in zijn bol had zitten. Kom op, er was maar een iemand die dat mocht en dat was zij!

Nog een meisje. Wren merkte niet dat Hero zich wilde verstoppen voor haar en dat Bree daar een bijna geslaagde poging tot deed. Net niet goed genoeg. Jammer, jammer. Wren stond nogal slordig op en probeerde zich naar voren te wurmen. 'Alleeeeen,' klaagde ze. Ja, als hij niet wilde, maakte het haar ook niet uit. Toen liep ze maar naar het nieuwe meisje toen en sloeg een arm om haar heen - probeerde bij haar schouders te komen. 'Jij wil wel dansen, zeker?' riep ze enthousiast naar haar. Ze vroeg niet eens naar een naam, besloot gewoon de eerste die ze zag mee te slepen. Allen deed er dan ook veel te lang over. Saaie doos dat hij was! Hij kon maar beter wat actie laten zien! Wren stommelde nu verder naar de dansvloer, hopend dat het meisje mee kwam. Zodra ze weer wat meer ruimte had en niet verpletterd werd tussen Astrals zou ze weer normaal kunnen lopen én haar awesome moves showen. En niet onbelangrijk, vanaf daar kon ze nog steeds zien wat zich allemaal afspeelde op de banken daar. Prima! Wren zou zich wel even vermaken met dansen en dan kwam ze vanzelf wel terug."Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Vuur
avatar
Student


zo mei 17, 2015 11:04 pm
Nablijven, iets dat al zo vaak gebeurd was dat Charlie ondertussen al uit zichzelf op het einde van de dag naar het juiste lokaal begaf om daar een paar uurtjes met zijn vingers te draaien onder toezicht van een leraar. Soms met Allen aan zijn zijde, soms alleen. Het laatste uur van die dag had hij dat ene woord ook te horen gekregen en de grijns die bij dat woord normaal op zijn gezicht stond, was vandaag nergens te bekennen geweest. Nee, nee, dit was echt niet het moment om na te blijven. Hij had niet eens de tijd om na te blijven. Normaal kon hij wel een plekje in zijn agenda vinden, maar vandaag had hij zelfs geen pieterpeuterig gaatje vrij. Op het moment dat alle andere leerlingen dan ook opgestaan waren vanaf het moment dat de bel het einde van de les aankondigde, had de jongen zich een weg naar het bureau van de leraar gebaand om te melden dat nablijven vandaag echt niet goed uit kwam. Kon het echt niet even verzet worden naar een andere dag? Grote blauwe ogen en een pruillipje van zijn kant was genoeg geweest om ervoor te zorgen dat hij niet heel de avond hoefde te blijven. Een uurtje, daarna mocht hij doen wat hij wilde zolang hij zich maar zou gedragen. Natuurlijk zou hij zich gedragen, op zijn manier natuurlijk.

Vandaar dat hij niet met de rest was kunnen meegaan. Allen had echter wel even laten weten waar ze juist naartoe gingen zodat hij het later makkelijk zou kunnen vinden. Echt niet dat hij een avondje stappen aan zich voorbij zou laten gaan. Geloof het of niet, maar Charlie was ook een Astral en ook hij had zo nu en dan ontspanning en alcohol nodig. Het feit dat hij nog net geen achttien was en eigenlijk nog helemaal geen alcohol zou mogen drinken, hield hem niet tegen om plezier te maken. Hij zag er in ieder geval oud genoeg uit en tot nu toe was het altijd gelukt om drank vast te krijgen.

Met zijn ogen tot spleetjes geknepen, keek de redhead de club rond, opzoek naar bekend volk. Zo moeilijk was het toch niet om Astrals met een witte, blauwe of rode haarkleur te vinden, toch? Alhoewel, de blauwe kleur zou waarschijnlijk gewoon verloren gaan in de mensenmassa sinds Wren nooit erg groot was geweest en ze bijna verzwolgen werd door de net iets grotere Astrals. Door dat feit waren er ook wel Astrals die de smurf durfden te onderschatten, maar daar stak ze al snel genoeg een stokje voor. Charlie zelf had die fout ooit gemaakt, eentje die hij daarna nooit meer zou maken. Zijn mondhoeken krulden om in een grijns op het moment dat hij na nog een beetje rondkijken de dorks aan een tafeltje zag zitten, samen met een paar voor hem vrij onbekende Astrals. Zonder zijn blik van de tafel af te halen, probeerde hij zich een weg naar de bar te banen waar hij snel een aantal schotjes bestelde. Een snelle blik vertelde hem waar de bartender het karton met de glaasjes juist had gezet en zonder verder nog iets te zeggen nam hij de drankjes mee naar het tafeltje, het karton in de lucht houdend zodat hij niet zou kunnen morsen.

“Je kan nooit genoeg hebben, toch?” Minder voorzichtig dan daarnet pleurde hij de glaasjes bij de rest. Zonder pardon zette hij zich bijna op de schoot van de jongen-waar-hij-de-naam-nog-niet-van-wist (Cameron). Het feit dat hij net bezig was met flirten met de meid die nog overeind stond en aandacht kreeg van Wren, kon hem helemaal niets schelen. Dan moest hij maar wat opschuiven als hij ongestoord verder wilde gaan. ”Heb ik iets gemist?” Met een grijns kapte hij het eerste shotje achterover, eentje dat al snel gevolgd werd door een tweede. Hij had hier heel wat in te halen als hij de situatie zo bekeek. Ofwel konden Astrals gewoon slecht tegen de drank.


Profiel bekijkenhttps://2img.net/h/i1302.photobucket.com/albums/ag133/MightyCape/A%20Iconn_zpsgarfwntk.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Administrator


ma mei 18, 2015 12:00 pm
Tevreden echo'de Allen Aislin's roep, het shotje met chemische fruitsmaak achterover tikkend. Omdat er een aantal kleine Astral'tjes in hun midden waren die drank niet aandurfden nam Allen er nog maar eentje, het moest toch ooit op. Dat het een drukke boel zou worden had hij van tevoren al geweten, maar dat ze zo snel en zo effectief andere Astrals aan zouden trekken had Allen niet kunnen voorspellen. Het was net als een flesje limonade op een hete zomerdag, dat een hele zwerm wespen aantrok. Nu maar hopen dat ze niet zouden steken, maar zouden feesten. De jongen die naast hem plaatsnam aan de veelste krappe tafel kreeg een onderzoekende blik toegeworpen. De feestcommissie moest even keuren of dit wel een geschikte drinkbuddy was, want aan idioten of lamzakken die alleen alcohol kwamen gappen hadden ze niets. Het was een kleintje, alweer. Ze hadden al mini-Isa die zichzelf tot glowstick prins had gekroond, dictatortje Wren en ook Aubree was niet de langste. Gelukkig vond hij in Nate en Hero wat langer gezelschap en ook Aislin bereikte een hoogte waarbij je tenminste niet voorover hoefde te buigen om te horen wat ze zei. Maar de kleine opdonder die zonder pardon hem was komen zitten haalde dat gemiddelde weer flink naar beneden. Ach, erg was het niet, als je langer was had je meestal een betere alcohol resistentie. Dat kon nog leuk worden.

Dat de nieuwkomer erop gericht was Aislin van hen weg te stelen was wel erg direct, alsof hij alleen maar kwam om de ladies van hen te stelen, maar ja, de dansvloer was inderdaad wel aantrekkelijk.  Allen barste van de energie en flink spastisch losgaan op het ritme van uitgemolken popmuziek was daarvoor een ideale remedie. Maar eerst was er afleiding genoeg van de Astrals hier aan tafel. Er arriveerde een nieuwe dame, die Allen vrolijk met een ''Ey!'' begroette. Hij keek haar nieuwsgierig aan, totdat hem opviel dat Aubree zich zowat in Hero's schoot worp. ''Nou, volgens mij heeft onze held ook beet,'' grijnsde hij geamuseerd. Ondertussen was iedereen druk bezig, Aislin had een bewonderaar die met haar waltzen wilde, Hero en Aubree waren zowat aan elkaar vastgeplakt en Allen werd dusdanig afgeleid door zowel de drukte als het 'lichaam' van de vrouwelijke nieuwkomer als de glowsticks die hij tot een hippe armband fabriceerde, dat hij Wren's klagerige dansverzoek nauwelijks registreerde. Er gebeurde ook zo veel!

Wren kroop weg, maar zijn broertjelief kwam aan. ''Charleeeyy, was het nog gezellig met meneer Snor?'' Hij had echt geen flauw idee bij wie zijn broer na had moeten blijven, wist alleen dat het een figuur was met nogal wat gezichtsbeharing. ''Wat je hebt gemist? Als we niet oppassen duiken Hero en Breeble straks samen een kast in en ook Ais heeft een stalker. Nu moeten wij nog iemand vinden en daar drinken we op!'' Allen goot ook nog wat sterke drank achterover, voordat hij zijn zielsverwant aanstootte en in de richting van Cat en Wren gebaarde. De jongen stond op, pakte een glas, goot het leeg en ramde die hard op de tafel. Pakte dan vervolgens nog glazen drank, zodat hij Wren kon omkopen en een excuus had om naar haar toe te lopen. "Wat zeg je ervan, gaan we er samen voor?'' Hij zou zelfs, grootmoedig als hij was, de donkerharige meid aan Charlie overlaten. Allen haastte zich naar de dansende dames toe. ''Wrennieee, en jij daar, hier, dancing drinks!'' Hij overhandigde de twee een glaasje alcohol. Dat klonk overtuigend, toch? Alsof hij niet naar hen toe was gekomen om specifiek met Wren te dansen, maar gewoon drank kwam brengen? Hij maakte het internationale vredesteken met zijn handen en haalde die voor zijn voorhoofd langs, met een o zo charmante lach, waarna hij een slokje drank tot zich nam. Gevolgd door nog wat suffe dansmoves. Dansen en drinken tegelijk, multitasking als een baas.Weird is just a side-effect of awesome!
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

16
Aarde
avatar
Student


ma mei 18, 2015 5:44 pm
Kort leek er wat opschudding te zijn, toen een meisje zich bijna op de schoot van een ander worp. Hoofdschuddend moest ze glimlachen, oftewel was dat kind ontzettend hopeloos of helemaal dronken. De brunette had niet door dat het eigenlijk die achterlijke kwal was van de meisjeskamer die zich verstopte achter het behoorlijk aangeschoten meisje. Een jongen gaf haar een dronken compliment en vriendelijk glimlachend keek ze hem aan, maar in haar ogen was te lezen wat ze dacht: Weirdo. Ach, je kon maar beter vriendelijk blijven tegen dronken Astrals, je wist nooit tot wat die in staat waren. Haar drankje werd al snel ad fundum achterover gekieperd en voorzichtig zette ze het glas neer. Enkele glowsticks lagen uitnodigend op tafel en grijnzend bevestigde ze er enkele om haar polsen. Het waren random kleuren en eigenlijk vloekte ze allemaal met elkaar, maar aan zo'n dingen dacht ze nu niet.

Een blauwharig meisje gooide haar arm om haar schouder. Aan haar adem te ruiken had deze ook al drank op. Hoe snel werden deze Astrals dronken? Zij, daarin tegen, kon behoorlijk goed tegen drank en moest al echt gek gaan om zat te worden. De lippen van het meisje bewogen, maar ze verstond niet echt wat ze zij en toen ze mee getrokken werd naar de dansvloer liet ze zich maar gewoon gaan. Direct begon de Astral te dansen en half zingend op de muziek deed ze maar al te graag mee. Dat was waarvoor ze naar de club was gekomen, dansen & drank, de twee belangrijkste d's in haar leven. Een roodharige jongen kwam langs met allemaal shotjes op een kartonnen dienblad en zonder na te denken nam ze er één vanaf, gooide deze ad fundum naar binnen en ging door met dansen. Een andere roodharige dude kwam erbij en riep naar het blauwharige meisje, Wren dus. Grijzend keek ze toe hoe deze haar een drankje aanbood, terwijl haar shotjesglas al lang op de vloer lag. Het was plastic geweest, want als het glas was, had ze een probleem gehad. Dansen op scherven is namelijk niet zo aangenaam als dansen op een gewone, scherfloze vloer.


Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17 years 'ld
Positief
Lucht
avatar
Moderator


ma mei 18, 2015 11:22 pm


pop culture does nothing for me; the american dream mainstream just bores me


Whooo, daar ging alle drank! Hij was blij dat hij zoveel had gehaald, al zorgde het wel weer voor een gat in zijn portemonnee. Iedereen had een drankje gepakt en ging gezellig drinken, praten en wat in het rond hobbelen. Van Hero had hij te horen gekregen dat hij Bree wilde dronken voeren, iets waar Nate dubbel naar had gekeken sinds ja, Bree moest mee doen met de groep en drank werkte te goed op haar, maar nee, Bree moest niet gaan overgeven. Zo ver zou Hero niet laten komen, hoopte hij dan maar. Hij vermoedde sowieso dat de helft van de groep al vlug onder invloed zou zijn van de drank, iets waar Nate iets harder zijn best voor moest doen maar wat verder geen ramp was - hij was al gestoord genoeg van zichzelf. Hij kon mee doen met de rest tot hij zelf ladderzat was en dan was het maar kijken wie het minst dronken was, zodat diegene nog Astrals richting dorms kon slepen.

Eén van de twee roodharige duivels - oh jezus, hoe ging hij die uit elkaar houden met drank op? - riep om tegelijk shotjes te nemen. Nate zette zijn al lege glas bier neer en pakte een shotglaasje op, die hij omhoog hief. 'Proost!' Hij sloeg zijn glaasje achterover en voelde de sterke drank branden in zijn keel - een gevoel waar hij geen genoeg van kon krijgen. De drank gleed door zijn keel, zijn slokdarm en liet een warm bruisend gevoel in zijn maag achter. Hij liet zijn hoofd weer zakken en liet een luide ''whooooooh!'' horen, waarna hij het shotglaasje weer neer zette en een tweede glas bier pakte. Hij nam net een slok toen Aislin naast hem kwam staan en hem niet zo onschuldig aan sprak - hij kende die toon verdomme wel, het was Aislin. Ondanks dat ze waarschijnlijk wat van plan was, wilde Nate er toch wel op in gaan. Hey, hij was geen killjoy, hij kon best breakdancen en als Aislin iets anders dan breakdancen bij hem deed - wel, ze kreeg het terug, dat kon ze verwachten. Net toen hij antwoord wilde geven, kwam er een aantrekkelijke - wait, whut? - jongen aan lopen die Aislin om een dans vroeg. Hero begon al gelijk in het rond te roepen dat Aislin sjans had, maar de jongen dook vervolgens weg voor een chick die aan kwam lopen. Dat was niet zijn probleem nu, het was nu de kerel die een breakdance-avontuur af kapte.
'M-Maar breakdancen?' vroeg Nathan bijna met een pruillip, zijn hoofd wat gekanteld met een zo nep mogelijke zielige uitdrukking op zijn gezicht. Bijna een overgrown puppy.
Laatst aangepast door Nathan op za mei 23, 2015 2:53 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Profiel bekijkenhttp://i63.tinypic.com/2wg9c8g.png

17 jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


di mei 19, 2015 9:06 pm
Woohoo, een shotje en dan naar de dansvloer. Het jammere voor Wren aan haar lengte was dat alcohol vrij snel in haar systeem kwam en haar sneller loco had dan de rest. Meer loco dan normaal. Maar het kleine meisje boeide er allemaal niet om; het ging haar om de lol en die zou ze met deze groep zeker hebben! De nieuwkomer leek haar ook wel interessant, interessant genoeg om mee te nemen naar de dansvloer. Je dacht toch niet dat ze in haar eentje zou gaan? Allen was niet snel genoeg, dusjaa. Heeeey, daar was die andere redhead! 'CHARLIE HEY,' riep ze naar hem, salueerde speels naar de jongen. Hij had na moeten blijven, tutut. Kon leuk zijn, maar ze was blij dat hij hier was. Samen met Allen kon je veel lol met hem hebben. Het was wel zo dat zij tegenwoordig wat meer rondhing met Allen alleen, maar als Charlie erbij was hoorde je haar niet klagen. Beide broers waren ernstig grappig en ze kon het met allebei prima vinden. Het had ook even geduurd, maar nu kon ze de jongens eindelijk een beetje uit elkaar houden. Door kleine dingen in het uiterlijk, door uitspraken en gedrag. Ja, als ze haar best ergens voor deed, kwam ze soms nog wel eens ergens!

De nieuweling liet zich meevoeren naar de dansvloer. Hoe heette ze eigenlijk? Ach, daar kwam ze later weer achter. Wren pakte vrolijk de armen van de ander en bewoog ze een beetje op en neer om haar mee te krijgen. Breed lachend keek ze haar aan. Zij was tenminste niet zo flauw om niet mee te gaan, daar had je wat aan! Niet dat ze iets aan de anderen gevraagd had, maar whatever. De lach moest genoeg zeggen; het meisje was voor Wren geaccepteerd voor vanavond. Niet lang daarna kwam Allen naar hen toe, met shotjes. Wren keek hem glimmend van blijdschap aan, alsof hij haar een miljoen kwam brengen in plaats van een shotje. Ach, het maakte haar gelukkig. Dus sloeg ze het achterover, evenals de nieuweling, die ook een glaasje kreeg.
Zodra het meisje een beetje meedeed liet Wren haar los en keek naar Allens moves. Wow, hij kon er ook wel wat van. In ieder geval beter dan Wren zelf. Volgens Wren. Dus probeerde het meisje een beetje met hem mee te doen. 'Hoe doe je dat?' gilde ze naar hem toe. Na een paar keer proberen zonder hulp gaf ze het op en begon zelf maar wat te flailen, iets wat in een club over het algemeen geaccepteerd werd als dansen. Ze was immers nog nooit uitgelachen en haar moves waren gewoon typisch. Beetje je armen boven je hoofd en swingen, beetje springen, woo! En als ze geluk had, leerde Allen een paar van zijn moves, wie weet!"Hands UP like a Rollercoaster
This love is taking over!"
<3 Credits to Ani
Profiel bekijkenhttp://i57.tinypic.com/2zzqpg8.png

17 hele jaren~
Negatief
Lucht
avatar
Administrator


za mei 23, 2015 12:04 am

We were the Kings and Queens


OF THE EAST COAST VILLAGE STREETS, WITH AN AIR OF CONFIDENCE AND GRASS STAINED KNEES

Uitgaansavondjes waren altijd echt een feest om te beleven. Nee, het was niet om de drank en nee, het was ook niet omdat je samen met vrienden over gekke dingen kon praten. Het ging om rottigheid uithalen. Astrals een beetje sarren en reacties uitlokken, waarna je de invloed van alcohol de schuld gaf. Je kreeg er vaak de meest interessante reacties uit. En de beste plek in een club om Astrals te porren, was natuurlijk op de dansvloer. Zeker voor de plannen die Aislin in haar hoofd had, maar dan moest een Nathan-figuur wel mee gaan doen met haar idee. Of, eh, iemand anders? Een of andere gozer voegde zich bij de groep en stelde een nobele opoffering voor om met haar te dansen, mocht Nathan nee zeggen (ha-ha, Neethan, ha). Nou, dat was eigenlijk wel perfect! Meer zielen, meer vreugd enzo, plus dat haar plan op deze manier nog wel wat beter kon gaan werken. Hij keek dan misschien een beetje alsof hij downsyndroom had, maar daar zou ze hem verder niet op gaan beoordelen (aantrekkelijke glimlachen gaan een beetje aan haar voorbij, don’t mind her). De jongen was meer dan welkom om zich bij het gedans te gaan voegen, alleen maar leuk!
Met een vrolijke glimlach en grote ogen wilde het meisje enthousiast antwoord geven, maar Hero kierde over haar heen voordat ze die kans kreeg. Sjans? Serieus? Moest alles nou weer om die shit draaien? Kom nou, jongetje A was vriendelijk tegen meisje B en meteen BOEM! “Hou je hormonen in bedwang, Hero, ik zal z’n nummer wel voor je vragen.” Pff, sjans, HA! Wat een grap. Zo verwelkomde je een nieuw gezicht toch niet?

Het meisje keerde zich weer terug naar het vreemde joch, brede, brutale glimlach als vanouds op haar gezicht getekend. Nathan kreeg spontaan echter last van verlatingsangst en keek haar bijna bedelend aan. Zelfs haar honden thuis konden niet zo zielig bedelen. Misschien had dat joch stiekem hondenbloed door zijn aderen stromen. Het zou in elk geval een boel verklaren.
In elk geval, ze zag geen reden om niet met beiden heren het dansduel aan te gaan. Als beiden wilde, zoude ze beiden krijgen! Met een ruk kwam het meisje overeind, waarna ze zich met snelle, soepele bewegingen langs de rest wurmde. We willen heel graag dansen. Ja toch? Ja. De twee danspartners werden stevig bij de pols genomen en meegesleurd door het overenthousiaste meisje. “Kom, kom, dansen, dansen!” Ze wilde niet de hele avond blijven zitten, ze wilde actie! Bijna bij de dansvloer aangekomen liet het meisje de polsen los en ging ze in een drafje verder, tot ze bij de dansvloer aankwam. Een vlugge blik werd naar achteren geworpen, waarna ze de tekst “De naam is Aislin, trouwens,” tegen de vreemde schreeuwde. Daarna verdween ze tussen de dansende Astrals, waar ze haar tocht naar het midden van de dansvloer begon. Hopelijk zouden Nathan en Mister Whatshisface haar volgen een ook veilig, zonder blauwe ogen, bij de eindbestemming aankomen. Ze had die twee nog heel nodig.So I'll sing it loud In the silence And give the best of me Till its alright But not over I will find fight Like a soldier coming home In the silence But I have never felt so free The futures so bright This is our time Imma live it how I  dream
Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/s1RH8Np.png

16 Jaar
Negatief
Lucht
avatar
Student


zo mei 24, 2015 10:31 pm
Als hij nog een klein jochie was geweest had hij zijn armen over elkaar geslagen en boos zijn lip een beetje hebben gepruild, maar hij was geen jochie meer. Hij was ouder, maar zijn reactie was niet heel veel beter: een haast bitchy grijns gevolgd door een neppe lach - want de opmerking was werkelijk hilarisch en zelfs hij kon er de humor van inzien! Nee niet echt, hij vond het niet leuk - maar snapte dat het een grapje was.
Dat was het enige wat er veranderd was tussen de jongere versie en de huidige: de reactie bleef echter ietwat kinderachtig. 
 
Heel veel tijd om er nog bij stilstaan had hij (gelukkig) niet, want er was iemand bij gekomen die hij niet wilde zien. Hij wist haar naam niet eens, het enige wat hij wist was dat hij een paar woorden tegen haar had gezegd die hij nooit had moeten zeggen. Hij wilde niet zo omgaan met Astrals, want het was de manier van zijn vader; de manier die hij verachtte. 
Aubree hielp hem echter, een hand in zijn gezicht. Hij pakte haar pols vast, trok de hand een beetje naar beneden maar verstarde toen het meisje zo op zijn schoot kroop. Zijn adem stokte in zijn keel. Hij kon het niet helpen dat zijn hart toch iets sneller ging kloppen hierdoor. Natuurlijk beschouwde hij zowel de blondine als Aislin niet echt perse als onaantrekkelijk, het waren leuke meiden maar daar moest het ook bij blijven. Maar juist ook daarom maakte ze dat ergens toch wel weer onweerstaanbaar aantrekkelijk; ze waren als het ware verboden vruchten. Hij mocht niks met ze doen en nu... Nu zat er een van de twee zo op zijn schoot.
Het was duidelijk dat ze onder invloed was, maar hij was het nog niet. Hij had nog niet eens één shotje gehad. Misschien moest hij dat maar doen, dan zou hij niet meer zo op die graftak - aldus Aubree - zou letten en ook een beetje zou genieten van deze avond. 
 
Hij pakte het meisje vast bij haar armen, haalde haar van zijn schoot af. 'Aubree toch, ik weet dat ik onweerstaanbaar ben, maar dit gaat een beetje te ver vindt je niet?' Daarna stortte de jongen zich op de shotjes, liet het biertje voor wat het was en pakte snel een glaasje en gooide dit achterover. En nog een. En nog een. Steeds sneller, steeds meer.
Uiteindelijk stopte hij wel, greep met zijn handen naar zijn hoofd. Zijn kaken gloeiden gewoon, keel was best droog en door de snelheid waarmee hij dit alles had gedaan had hij nu hoofdpijn. Een vaag gedempt kreuntje kwam van zijn kant, gaf aan dat hij spijt had van zijn beslissing - maar dat zou zo allemaal wel weer verdwijnen. Want als het goed was moest hij het dalijk toch echt wel gaan voelen en dan hebben we het over het fijne gevoel.

ooc; muh, sorry voor poep post maar ik moet echt nog even wennen met hoe ik moet werken nu :U


✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Mabel ✲That's a fine-looking high horse.
Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 jaar
Positief
Aarde
avatar
Student


ma mei 25, 2015 12:26 am
De lichtharige jongen kreeg een korte uitleg van de situatie, en daar moest hij het dan maar mee doen. Uh, oké. Het was genoeg voor hem, hoewel zijn hulp helemaal niet nodig bleek te zijn. Nope, want Aubree was met een perfect plan gekomen. Wat klunzig klom ze op de zwartharige jongen z'n schoot, waar ze lekker bleef zitten. Zo, probleem opgelost. Nou, zo te zien was Aubrees innerlijke Whiskey Princess al weer boven water gekomen. Zo zo. En ze leek niet de enige te zijn die al flink onder invloed was: Op de dansvloer kon Isaiah de chanterpanter die met Aislin 'bezig was' helemaal los zien gaan, duidelijk dronken. Hoera. Nou ja, ze waren niet de enige. De halve inhoud van dit gebouw was waarschijnlijk dronken. Welp, dat betekende één ding: Isaiah moest zich lekker bij die helft voegen. En hij was 'goed' op weg, want in zijn toch redelijk grote bierglas zat enkel nog een bodempje van het bittere goedje.

Ondertussen was Aubree weer verplaatst, maar Isaiah's focus lag niet meer op het tweetal naast hem. Eigenlijk had hij ook wel zin om te dansen. Alleen kon hij niet zo goed dansen, maar ach, who cares! Aan de andere kant had hij ook wel honger, dus draaide de jongen zich een kwartslag waar hij zat en zei hij: "Ik heb honger. Zin in borrelnootjes, of zo. Hebben ze hier iets te eten?" Waarna hij weer om zich heen keek, op zoek naar borrelnootjes. Alsof hij die op de dansvloer zou vinden. Nou ja, misschien wel. Je wist maar nooit wat je daar allemaal tegen kon komen, right? En omdat zijn lust voor borrelnootjes niet te onderdrukken bleek ze zijn, sloeg de jongen één laatste shotje achterover, zette zijn handen op de tafel en kondigde met iets meer gedoe dan nodig aan dat hij op borrelnootjesjacht ging. Hij klauterde over de bankjes heen en drentelde richting de dansvloer, waar hem een geheel nieuwe opgave te wachten stond. Langs al die zweterige lichamen komen...

Zijn speurtocht ging goed, tot hij op een gegeven moment vast kwam te zitten. Te veel Astrals. Waar moest hij heen? Tot zijn opluchting merkte hij dat hij bij iemand stond die hij kende, hoewel hij door de slechte belichting niet precies kon zien wie het precies was. "Ik wil borrelnootjes," besloot de jongen dus maar te zeggen, terwijl hij bijna wanhopig om zich heen keek naar een opening. Niet dansen, nootjes!

stare

Profiel bekijkenhttp://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

17
Negatief
Vuur
avatar
Student


ma mei 25, 2015 11:05 am
Het meisje aan wie hij had gezegd dat ze knap was, glimlachte simpel naar hem en met een schouderophaal keek hij haar na. Hij richtte zich weer op het ándere meisje, degene waarmee hij 'sjans' had, en een brutale glimlach sierde haar gezicht. Oi, ze was echt knap.
De andere jongen aan wie ze eigenlijk gevraagd had of hij met haar mee kon dansen, leek nu wel erg zielig achter te blijven - iets wat het andere meisje doorhad ook. Ze kwam vliegensvlug overeind (wat Cameron heel charmant deed opschrikken, na die vijf drankjes teveel) en ze pakte hem bij zijn pols. “We willen heel graag dansen. Ja toch? Ja. Kom, kom, dansen, dansen!”

Het enthousiasme van het meisje sloeg bij hem aan en hij knikte, met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij wilde wel dansen. Oh ja, dat had hij zelf gevraagd, oeps. Het meisje trok hem en de andere jongen nog steeds mee, waarbij hij glimlachend achter haar aan struikelde. Dit meisje wilde wel heel graag wat met hem doen, wenkbrauwwiebel. “De naam is Aislin, trouwens,” zei ze uit het niets, en het duurde een paar secondes voordat Cam besefte dat het tegen hem was. "Cameron," antwoordde hij en knipoogde naar haar. Ze liep weer weg, en de korte jongen liep achter haar aan, door alle dansende Astrals door waar hij geen zin in had. Nee, hij had zin om te dansen met dát meisje!

Uit het niets kwam er een jongen naast hem staan en had wel een heel leuke openingszin. "Ik wil borrelnootjes," Nou nou, dan ging hij die toch halen? Maar Cameron was te dronken om hem de weg te wijzen en sloeg een arm om de schouders van de ander. "Ik heb noten," zei hij vrolijk, waarna hij naar beneden wees - en oh wat ging hij hier morgen toch spijt van krijgen.


Profiel bekijkenhttps://i.imgur.com/xdZPmFY.png

16
Positief
Water
avatar
Student


di jun 02, 2015 10:06 pm
Ergens vanuit haar ooghoeken zag ze dat er iets gebeurde op het gebied van glowsticks, maar haar draaierige brein kon zich niet bedenken wat. Wat deden Astrals met glowsticks? Dit was niet zo’n tocht door het bos waar je de glowsticks moest volgen, right? Dat wilde ze helemaal niet. Nee. Neeee.
Maar nee, dat was het ook niet, domme Bree, ze hoefde de tocht helemaal niet te lopen. Er was geen tocht. En als die er wel was geweest dan had Lee haar gedragen. Want dat moest ‘ie nu doen. Hij wilde de prinses. Dan degradeerde ze hem nu tot butler en moest hij doen wat ze zei. Dat had ze hem nog niet verteld enzo, maar dat kwam later wel. Nu moest ze nog even de held spelen en hem beschermen van Graftakken en Glowsticks en andere Astrals.

Maar nee, meneer besloot dat dit geen goede redding was. Hallo, het had verdomme gewerkt. Van wie hij ook beschermd wilde worden had hem niet opgemerkt, dus het was prima. Wat nou te ver. ‘Je meurt.’ besloot ze te zeggen, niet heel gefocust op het hele “wees relevant voor de conversatie”-aspect. ‘Waar douche je mee, aardbeienshampoo en ouwemannenaftershave?’ Bree, dat is gewoon je aangeschoten sense of smell.
D’r messed up reukorgaan en de shots die Lee met recordsnelheid achterover kiepte. Zelf had ze er weinig zin in - het kostte haar weinig moeite om in een mood te raken, maar ze was zich nog wel bewust van het feit dat ze eigenlijk niet dronken wilde zijn. Dat ze het nu was, was een unfortunate event. Ze ging het echter niet erger maken.

Nee, Aubree had andere plannen met de overgebleven shots.
Het was begonnen met een whiskeyregen, ooit, lang geleden (niet zo heel lang, wees geen dramaqueen Bree) maar ze kon net zo goed met shots omgaan als ze met whiskey kon. De blondine claimde vijf shots, allemaal met een ander kleurtje. Was wel zo leuk, kleurtjes. Whoo. Alle vijf de lucht in, als kleine blobs die glitterden in het licht van de strobes enzo. Een hand hield de vloeibare dragonballs in de lucht, de ander klopte Hero medelevend op de schouder. ‘K ga Isa vinden.’ vertelde ze hem. ‘En Wren en Allen bekogelen met sterke drank ofzo.’
Dat was alles wat Lee kreeg, daarna wurmde ze zich de dansvloer op en ging op zoek naar de notenzoekende jongen. Haar bestie als het op tentamens aankwam. Niet haar bestie op de dansvloer. Ze had geen besties op de dansvloer.

‘Die noten.’ reageerde ze, zo droog als ze kon, op de opmerking van de zwartharige jongen. Hij kreeg er een vliegend shotje (geen glas, duh, het was alleen maar drank) in het gezicht bij, helemaal gratis.
‘Isa, ik help je met je noten. Help jij me dan met het stichten van mijn koninkrijk?’

Oh, she was a princess alright.
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud