Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]


Sion Veles Reise
http://i61.tinypic.com/35hlfl1.jpg

15 years 'ld
Negatief
Aarde
avatar
Student


wo mei 06, 2015 2:50 pm
ALGEMEEN
Volledige naam: Sion Veles Reise [ uitspraak: Sie-on (of Sai-on) Vieles Ree-se ]
Roepnaam: Sion, Sisi
Leeftijd: 15 jaar oud
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 2 april
Geboorteplaats: Cenarion
Sterrenbeeld: Ram ♈
Element: Aarde
Energie: Negatief

UITERLIJK
Eerste indruk: Velen zien de jongen als iemand die bescherming nodig heeft. Zijn grote ogen en altijd nieuwsgierige blik geven hem een onschuldige uitstraling, zeker als je ook kijkt naar zijn lengte en zijn veel te jonge uiterlijk. Hij ziet er eerder 12 dan 15 uit. Achter die grote ogen schuilt echter geen naïviteit, maar dat weten de meesten niet gelijk. Verder is het vrij duidelijk dat hij een uitgaand en vrolijk typje is, duidelijk door de manier waarop hij loopt en praat.
Haar: Sion heeft een rode bos haar op zijn hoofd. Het is vol, wild en piekt alle kanten op. Hij heeft een warrige pony, twee lange plukken langs zijn oren en korte plukken in zijn nek. Hij doet niks speciaals om het te verzorgen, hij kamt het meestal met zijn vingers en hij is klaar. Soms heeft hij dan ook zijn haar in de verkeerde richting staan of een plukje dat bovenop zijn kruin omhoog krult, gewoon omdat hij geen moeite doet voor zijn haar.
Ogen: De 154-jarige heeft grote en rond gevormde expressieve ogen die altijd weerspiegelen hoe hij zich voelt. Meestal heeft hij een happy sparkle in zijn ogen, maar op momenten van woede of verdriet kun je dat ook heel goed zien. De kleur van zijn ogen is goud, met soms een lichte oranje tint erin.
Bouw: Klein en dun. De jongen is maar 1,45 meter in lengte en weegt te weinig in verhouding met zijn lengte, hij is zo licht als een veertje. Hij is verder dun, recht als een plank en heeft weinig spierbouw. Je zou hem eigenlijk makkelijk kunnen breken. Hij heeft echter wel het voordeel dat hij sinds zijn jeugd veel heeft gewerkt, daardoor is hij redelijk sterk en vitaal.
Kleding: Sion is iemand die veel bezig is met metaal en glas als hij thuis is, hierom heeft hij vaak kleding aan dat onder de brandgaten of viezigheid zit. Hij draagt vooral losse kleding in aardekleuren, al zijn de kleuren vaak wat vaal.

INNERLIJK
– Independent – Strong – Sincere – Energetic – Cheery – Cheeky // Snappy – Insecure – Impatient – Tempered – Stubborn –

Waar Sion veelal mee kampt, is dat Astrals hem vaak zien en behandelen als een klein kind. Hij is dan wel 14 en praktisch gezien nog een kind, maar hij heeft geen zin in gebaby en begeleiding van anderen. Mentaal gezien is de jongen al lang geen kind meer en weet hij best wat goed voor hem is en wat niet. Hij is erg zelfstandig in die zin, hij doet alles zelf wel en hij heeft niemand verder nodig. Daar is hij vaak ook duidelijk over, dat hij geen hulp nodig heeft – al moet je hem eens zien blozen uit schaamte als hij iets van een hoge plaats niet kan pakken, that’s always cute.
De jongen is verder erg oprecht en eerlijk wat meningen betreft. Hij heeft een hekel aan leugens en vertelt vaak wat hij ergens van vindt. Hij liegt soms voor zijn eigen bestwil, maar verder is hij heel eerlijk over dingen die je hem voorlegt. Hij kan op die momenten wat hard overkomen, maar dat is zijn natuur.
Sion heeft ondanks alles toch een erg energiek en vrolijk karakter. Hij houdt wel van wat grapjes en is zelf ook ietwat ondeugend als het erop aan komt. Hij maakt graag plezier en probeert altijd – zelfs in saaie dingen – iets leuks te vinden.

Ondanks dat hij geen pessimist is, forceert hij zijn optimisme vaak. Hij straalt positiviteit uit, maar er zit iets geforceerds achter. Het is dat hij zichzelf ervan wil overtuigen dat hij positief en gelukkig is, daarom doet hij maar alsof. Misschien dat het blijft hangen, denkt hij dan.
Hij is ongeduldig en temperamentvol en dat laatste komt redelijk vaak naar voren. Hij denkt dat hij heel wat is, maar eigenlijk zullen de meesten een hand in zijn gezicht duwen, zo van ''stop''.

Likes: FOOD GLORIOUS FOOD, geometrische vormen, getallen, natuurkunde, kristallen, warm weer, de ruimte, sterren, metaalbewerking, glasblazen (al mislukt dit vaak), slapen, games op een fucking Nintendo 64 meng
Dislikes: Donkere plaatsen, spotten op zijn lengte, Astrals die hem onderschatten, zwak zijn, winter.
Angsten: Hij is claustrofobisch en is bang dat hij nooit verder zal groeien, dus nooit zijn kinderlijke uiterlijk zal verliezen. Hij wil niet voor eeuwig zo blijven ( ;-; ).
Geaardheid: #what

GESCHIEDENIS
it was happy until his best friend left without notice and he got sad, there

HEADCANONS
- Sion heeft een tik: Als hij nerveus is, zal hij veel met zijn linkerbeen trillen, tot op het punt dat iemand naast hem het kan voelen.
- Hij heeft veel glazen sculpturen in bezit. Eentje die hij mee heeft genomen, is een beeldje van zijn sterrenbeeld: Een ram.
- Sion heeft al eens gekeken naar zijn toekomst en hij vindt zoveel dingen interessant dat hij niet weet wat hij moet doen: Astrologie, natuurkunde, geometrie, aardrijkskunde. Hij kan gewoon niet kiezen.
- Hij is ontzettend kietelig en gevoelig. Als je hem in zijn zij poke’t, maakt hij een geluidje en een sprongetje. Als je zijn buik ook maar aanraakt, schiet hij snel weg. Blaas hem in zijn nek en hij krijgt de rillingen.
- Hij kreeg zijn claustrofobie toen hij een keer verstoppertje speelde met zijn klasgenoten en zich in een kist verstopte. De kist viel dicht en in het slot, waardoor hij er niet meer uit kon. Zijn klasgenoten konden hem niet vinden en lieten hem maar achter in die kist, waardoor Sion in paniek raakte en bijna stikte door zuurstof tekort. Gelukkig vond zijn vriend hem, maar het was kantje boort voor de jongen.
Profiel bekijken