Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]

Classrooms


Geen nieuwe berichtenAir Classroom
3 topics | 11 posts
Moving the air!(...
do mei 28, 2015 5:41 pm
Lukas Laatste bericht bekijken
avatar
Dit lokaal heeft een hoog dak en grote, wijde ramen die wijd open kunnen. Ook laten de ramen veel licht binnen, waardoor het bijna altijd een helder, vrolijk lokaal is. Perfect voor de luchtige lucht-Astrals.


Geen nieuwe berichtenArt Classroom
1 topics | 1 posts
✲ Such a special...
ma mei 25, 2015 1:36 pm
Nox Laatste bericht bekijken
avatar
Het kunstlokaal, ook wel ‘het Atelier’ genoemd, is een werkelijke droom voor iedere kunstenaar. Van verf tot klei, allerlei soorten materialen zijn hier te vinden. Het lokaal is naast de lessen ook altijd open voor leerlingen die graag creatief bezig willen zijn.


Geen nieuwe berichtenFlora and Fauna Classroom
0 topics | 0 posts
Dit lokaal is net een hoorcollegezaal: Zelfs vanaf de achterste bankjes kan je de uitleg van de docent horen. Overal zijn opgezette dieren en gedroogde planten te vinden en het lokaal is groot genoeg om ook enkele praktijklessen in te houden.


Geen nieuwe berichtenPositive Energy Classroom
0 topics | 0 posts
Dit lokaal is relatief nieuw, wat goed te merken is. De tafeltjes en stoelen zijn moderner en schoner dan die in andere lokalen. Ook heeft dit lokaal als enige een digitaal schoolbord, rechtstreeks uit Nidon.


Geen nieuwe berichtenWater Classroom
1 topics | 2 posts
no f*cking chill...
za aug 08, 2015 8:25 pm
Ike Laatste bericht bekijken
avatar
Het Water lokaal is een goed verstopt lokaal. Door de bouw van de school, gaat de buitenkant verschuilt achter twee muren, waardoor er amper zonlicht door de ramen komt. Hierdoor is het een koel en ietwat donker lokaal: Net zoals de diepe wateren van Dünya.
Geen nieuwe berichten
created by Azra 
avatar

3
replies

187
views

latest post made by Aiko Laatste bericht bekijken
op zo mei 10, 2015 3:12 pm