Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]

Classrooms


Geen nieuwe berichtenEarth Classroom
0 topics | 0 posts
Dit is het grootste lokaal van de school, waardoor het zo nu en dan ook voor andere vakken gebruikt wordt. Het is echter zeer duidelijk dat dit lokaal bedoeld is voor Aardstuurlessen, want langs de muren staan vitrines, kasten en tafeltjes vol met verschillende soorten gesteenten om te bekijken én om mee te oefenen!


Geen nieuwe berichtenFire Classroom
0 topics | 0 posts
Deze ruimte is perfect voor de vurige Vuur-Astrals op Rikka High. Het is hier een paar graden warmer dan in de rest van het gebouw en de grote ramen laten veel zonlicht binnen, wat een positieve invloed heeft op de Vuur-Astrals.


Geen nieuwe berichtenMusic Classroom
0 topics | 0 posts
Deze ruimte is speciaal vrijgehouden voor zowel de muzikale talenten als de beginnelingen. Er zijn flink wat verschillende instrumenten te vinden, waardoor iedere muziek-lieveling zich hier uren kan vermaken. De ruimte is dan ook altijd toegankelijk voor wie dan ook.


Geen nieuwe berichtenNegative Energy Classroom
0 topics | 0 posts
Het Negative Energy lokaal is een van de weinige lokalen waar de tafels niet in rijen staan, maar in groepjes. Het is een relatief klein lokaal in vergelijking tot de anderen, maar toch past er met gemak een volledige klas in.