Een zelf verzonnen wereld waar men de beschikking heeft over één van de vier elementen.
 

Welkom GUEST!
USERNAME
PASSWORD
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Navigation

Season

Herfst
[ 8 tot 17°C ]

De herfst staat weer voor de deur en heeft scherpe winden en koude temperaturen met zich meegebracht, maar een mooie herfstdag is geen bijster zeldzaam fenomeen. De bladeren aan de bomen kleuren langzaam rood en bruin en door regelmatige regenbuien zijn er overal regenplassen te vinden.

Events

New Layout

ATF heeft een nieuwe layout, waarbij een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd en aangepast. Klik op de volgende link om alle informatie over de nieuwe layout te kunnen lezen!

[ LINK ]

Continents


Geen nieuwe berichtenEldara
1 topics | 10 posts
Privé les Wren...
zo maa 13, 2016 10:04 pm
Wren Laatste bericht bekijken
avatar
Eldara heeft van alle continenten de beste infrastructuur. Vandaar dat het dus heel makkelijk is voor leerlingen om reisjes in dit groene continent te maken. De grotere steden, die zich vaak rond de kust bevinden, zijn het hoogtepunt van de technologie en in elk stad of dorpje is wel een treinstation te vinden. Ook is Eldara het meest welvarende continent en staat het bekend om de grote hoeveelheid elementloze Astrals die er wonen.


Geen nieuwe berichtenNimriande
0 topics | 0 posts
Nimriande is een versnipperd gebied en staat vooral bekend om de vele stammen die er wonen en rondtrekken. Met zowel woestijnen als tropische regenwouden is Nimriande een zeer gevarieerd gebied. Hierdoor is het in theorie een prachtig continent om te bezoeken, maar door de regelmatige botsingen tussen de verschillende stammen kijken veel Astrals toch goed uit.


Geen nieuwe berichtenIriolis
0 topics | 0 posts
Met milde zomers en flauwe winters, staat dit gebied bekend als het groenste continent. Landinwaarts en in het noorden en zuiden zijn duidelijke verschillen tussen de bevolking, maar over het algemeen zijn de Astrals die in Iriolis leven erg vriendelijk en worden soms zelfs als bescheiden gezien.


Geen nieuwe berichtenElion
0 topics | 0 posts
Elion, ook wel het witte continent, heeft strenge winters en flauwe zomers. Door de harde grond en de kou is dit continent erg dunbevolkt. De noordelijke bevolking leeft vooral van de vis en daardoor is de scheepvaart in dit continent ook het meest gebruikte vervoersmiddel. In het zuiden, waar het weer en de grond milder zijn, leven over het algemeen Astrals die zeer nieuwsgierig zijn naar de rest van de wereld.


Geen nieuwe berichtenCenarion
0 topics | 0 posts
Hoewel dit continent geen mooi plaatje is, is het een zeer essentieel continent voor Dünya. In de grond bevinden zich namelijk vele kostbare grondstoffen. Hierdoor zijn er in Cenarion veel fabrieken te vinden die de grondstoffen uit de grond halen en bewerken. Dit continent lijdt echter van hevige ongelijkheid: De armen hebben het slecht en de rijken hebben het goed. Toch is dit hét gebied om heen te gaan als je werk nodig hebt, want in de fabrieken kunnen ze altijd wel iemand gebruiken.